Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
Nagyon nagy piros pont jár ladik. elvtársnak ezért a Sinus 101 készülékért, ami tökéletes új állapotában érkezett meg hozzám, minden gyári tartozékával . Ráadásul akkumulátorokat nem tartalmazott a csomag, de kérésemre azt is adott hozzá . Nagyon szépen köszönöm neki .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
KoVee84
senior tag
Nagy piros pöttyöt Palee1989 kollégának egy AKG fülesért!
Köszi!
-
Balogxp
csendes tag
*Szájber*-nek piros pont, mert az [alaplap és ram] amit vettem tőle minden gond nélkül megjött postán keresztül és mert korrekt eladó.
-
Antimatrix
senior tag
válasz trefasfiu #716 üzenetére
Piros pontot kérek trefasfiu fórumtársnak
egy ASUS GTS250 DK videókártyát vett tőlem
kértem tőle referenciát - és egy ősteg meg is adta így megkapta a kártyát és utána fizetett az idő rövidsége miattPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
senior tag
safiadmin fórumtársnak szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot ezért az üzletért; a pontos és gyors kiszolgálás, a gondos csomagolás, általános odafigyelés, a fuvarozás és a türelem okán. Köszönöm!
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Brains
csendes tag
[Belus85]-nak is jár a piros pont megbízhatósága miatt, a kipufogó ügyben!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
rx7tomy
tag
Kérnék még egy pirosat f27 kolegának az üzletért.
rx7tomy 144 pozitív a régi rendszerben, 242 pozitív az újban és 0 negatív
-
ponti_ak
addikt
Naaagy-nagy piros pont: meme fórumtársnak !
..izé.. ..mit pont... ?! ..piros tócsa !! vagy.. öö... piros gabonakör !!!
Miért?
Hát csak azért, mert kerékpárban ő a legjobb (számomra).
Konkrét linke(ke)t nem tudok adni, de így a 10. biznisz táján igazán kijár már neki egy kis jóság...
Öröm vele üzletelni, mindig mindent megold (oké, nem vagyok egy túlzottan igényes valaki, de néha tudok kekc lenni, ehhez képest), türelmes, figyelmes, gyors, korrekt partner. Szeretek visszajárni az üzletébe.Bátran merem ajánlani mindenkinek.
üdv:
ponti[ Szerkesztve ]
-
rx7tomy
tag
Kérnék egy nagy pirosat romero28 kolegának az üzletért.
rx7tomy 144 pozitív a régi rendszerben, 242 pozitív az újban és 0 negatív
-
Sentra
csendes tag
Kérnék egy piros pontot füge007 hardverbajnoknak! Vett tőlem egy videókarit! Megbízható, pontos, korrekt!
köszönöm!
-
RootRulez
félisten
fenergie84-nek kérnék egy piros pontot, sokadik üzletünket zárhatom vele. Most épp procit vásárolt tőlem ismerősének. Korrekt vásárló csak ajánlhatom bárkinek...
═════════════════════════════════════════
-
Eagle16
addikt
Mehet a piros Vada-nak is.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
nagyúr
Pirospont Játékos-nak!
Invisible Shield-et vett tőlem, korrekt, megbízható ember!
-
kiralylev
csendes tag
válasz Antimatrix #651 üzenetére
Kedves Antimatrixnak szeretnék kérni egy pirospontot!
Jól veszi a poénokat és mindenekelőtt kommunikatív és segítőkész, ha üzletelésről van szó.
Csak ajánlani tudom.L
-
Terminator17
senior tag
[ Szerkesztve ]
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Ray01
csendes tag
Sziasztok!
Terminator17-nek szeretnek kerni egy pirosat.
Ezert az uzletert.
A GTX 275-ot vettem meg belole.
Nagyon korrekt, turelmes es megbizhato.
Batran uzleteljetek vele nem fogtok csalodni. -
Füge007
senior tag
Pirospontot nekik:
gabeppe kollégától RAM-ok érkeztek
Sentra fórumtárstól VGA érkezett
jenei92 kollégától egy alaplap + cpu-t vásároltam
G. Dealer mestertől egy multimédiás bill vettemKöszönöm a korrekt üzleteket
Füge
-
laolaj
aktív tag
piros pontot kérek baloghka 2nek a gyors és korrekt üzletért. termék:monitor
danke
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
RootRulez
félisten
-
1face
senior tag
Piros pont "vittuka" mesternek a megbízhatóságáért és a gyorsaságáért!
A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
waithEard
őstag
Pirosgombóc [MongooseNX71] fórumtársnak, a becsületes hozzáállásáért.
Bár az üzlet nem jött össze, ő megtett mindent, hogy megoldja a problémát, ám a végén mindketten hamisítás áldozatai lettünk, aminek teljes költségét ő viselte. Remélem, az elkövető megkapja a jól megérdemelt feketepontját, ugyanis egy MX-440-es akkor sem lesz ATI-9600, ha olyan hűtőt teszünk rá."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Bodin
senior tag
Pirospont jár ronson -nak!
-
KyeX
csendes tag
-
waithEard
őstag
Pirospont Xezs kollégának, a végtelen türelméért és korrekt hozzáállásáért, amivel egy rosszul sikerült üzletet kezelt.DDR-Ram
Én néztem el, nyilvánvalóan sötét, túlvilági hatalmak ármánykodása következtében.
Pénz jött, áru ment, majd áru jött és pénz, +postadíj ment."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
warsong
újonc
Piros pontot kérek bigiboy77-nek ezért az üzletért
http://hardverapro.hu/apro/nokia_6220_classic_fuggetlen_uj_allapotban_garanci/hsz_1-50.html -
persil
nagyúr
Piros pontot kérnék t1-nek a gyors, korrekt üzletért és a bizalmáért.
KP 502-es telefont szereztem tőle.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wikuzz89
tag
Kérnék egy pirosat kisbandi86-nak, a szokásos korrekt és pontos bizniszér!
-
jacika63
csendes tag
pirospont szaszi tagnak ezért/ http://hardverapro.hu/apro/maxell_dvd_37ft_db_aron/hsz_1-50.html /megbízható korrekt csak ajánlani tudom.
-
mestercomp
csendes tag
Sziasztok!
--HARDCORE-- nak szeretnék adni egy óriási piros pontot! Nagyon korrekt vevő! -
Arrow
tag
Kérek egy hatalmas piros pontot F.bator részére, ezért a gyönyörű állapotban lévő Zalman ZM-GWB8800 GTS VGA blokkért.
-
ghost5871
csendes tag
colos890721 teljesen korrekt gyors megbízható üzletfél
-
vikcsi
senior tag
netseftnek kérek ezért egy pirosat, minden rendben ment.
alibaboval pedig itt volt az üzlet helyszíne, szintén egy pirost kérek feljegyezni számára.Köszönöm.
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
cobra76
csendes tag
Kérek egy nagy piros pontot fumarolának
ezért a remek 630-as P4-ért!
Köszi! -
pc-user
senior tag
Pirosat kérnék kryboy-nak, akitől VHS videorecordert vásároltam. A készülék rendesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
socke
újonc
Piros pont: Spooky-nak.
-
Sárpac
nagyúr
w.daywalker - nek szeretnék kérni 2 piros pontot!
Egyet a kiváló és abszolút korrekt garanciális ügyintézésért, egyet pedig az MSI R5850 Twin Frozr II vga biznicért!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Claypigeon
csendes tag
Hatalmas Pirospont zoltan75 Kolégának a bomba üzletért!
Ezt vettem tőle:
http://hardverapro.hu/apro/netezos_olcso_konfig/hsz_1-50.html -
zoltan75
tag
Piros pontot kérnék [Claypigeon] kollega részére,ezért a gyors és korrekt[üzlet] lebonyolitásáért! Köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
Üdv.Zoli
-
zsozsi33
csendes tag
Kérnék egy piros pöttyöst 1Room részére, aki egy félkonfigot vett meg korrekten és gyorsan Köszi
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=zsozsi33 Angol órát adok-veszek :)
-
lenovo3000
csendes tag
válasz vricsi78 #742 üzenetére
Egy nagy piros pontot kérnék [gy_gerike777] kollégának ezért az üzletért [Nokia E65].
Üdv: Dávid
-
vricsi78
csendes tag
Én is egy nagy piros pontot adnék csoda120-nak a megkötetett üzlet miatt.
Minden jókat. -
Corsa1
tag
piros pont setherian kollégának a korrekt üzletért.bárki akitől venne,megbízhat benne.
üdv
-
őstag
Kotibornak nagy jár ezért az üzletért. Az áru kifogástalan. Korrekt eladó. Csak ajánlhatom mindenkinek
-
csoda120
aktív tag
Hatalmas PIROS pont vricsi78 kollégának!Korrekt vevő!
motorola K1 telefont vette meg tőlem[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
-
hito
nagyúr
Ha sok user csak fele olyen normális lenne mint pro70 kollega akkor nem lenne 4396hsz (mire ezt írom tutti túl van a 4400-adik is a totyik) a "jelentsd a csalókat és üzletrontókat" topicban!
Tehát egy óriás veres pontot kérek bejegyezni pro70 fórumtársunknak, remek üzletfelet és kivételesen szimpatikus embert ismerhettem meg személyébem Bátran tessenek vele boltolni
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Zyzuuu
csendes tag
rossz helyre nyomtam sorry
[ Szerkesztve ]
zyzuuu
-
mr_norbert
csendes tag
repül a piri pont http://hardverapro.hu/tag/caterman.html - nak a gyors üzlet lebonyolitásáért
megvette tölem a.->
http://hardverapro.hu/apro/asus_a7n8x_2600_amd_proci_1gb_ram_gf5200vga/hsz_1-50.html
előre utalt, és a csomagát biztonságosan becsomagoltam -
HSanyi
tag
Üdv!
Nagy PIROS pont Milapsy kollégának.
Hirdetésemre jelentkezett és egy kiváló vinyót kaptam.
KÖSZI![ Szerkesztve ]
Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
-
sly105
aktív tag
Kéretik egy nagy piros pont kryboykollégának a nyomtatóért.
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Des1gnR
őstag
elaller kollégának kérnék egy piros pontot a memóriáért és a gyors ügyintézésért.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Prom
tag
Nagy piros pont jár [trefasfiu] nak X3 ezért az üzletért
-
Ramzy
csendes tag
Pirospont jár netseft kollegának a gyors és megbízható üzletelésért.
THX -
trefasfiu
csendes tag
Pirospontot szeretnék adni [Antimatrix] kollégának is az ASUS GTS 250 Dark Knight Üzletért
A Forma 1 olyan, mint a Gyűrűk Ura. A Király Visszatér!
-
trefasfiu
csendes tag
Pirospontal szeretném jutalmazni [macko20]kollégát is az Am2-es processzor lefogató keretért
-
trefasfiu
csendes tag
Jár a piros [Overclocked] kollégának is a Gigabyte MA 770 DS3-as alaplapért
-
trefasfiu
csendes tag
Pirospontot szeretnék adni [Prom] kollégának a 8450 es Phenom Prociért
-
trefasfiu
csendes tag
Pirospontot szeretnék adni [DT kollégának][ezért az üzletért]
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Újabb pirospontot érdemel icecave mester.
Ez alkalommal is nagyon korrekt, gyors, megbízható volt.
Ha InvisibleShield fóliára van szükségetek, akkor csak is őt tudom ajánlani.Respect!
► més que un club ◄
-
pityaa23
senior tag
Pirospont osynho-nak, aki eladta nekem a szeretett E5200-jét. Korrekt eladó! . (hirdetés nincs, privátban bizniszeltünk )
[ Szerkesztve ]
-
McRae81
tag
premete kollégának kérnék egy hatalmas pirosat egy 2GB -os DDR 3-as memória bizniszért.
-
Mboy
csendes tag
Nagyon nagy Piros pont Promnak a tegnapi ThinkPad W500-ért!
-
menthor
tag
üdv!
egy ordas pirosat kérnék Jocimaci kollégának az örökzöld vga bizniszért! gyors, megbízható partner
the truth is out there
-
premete
veterán
Piros pontot szeretnék kérni [ezért] McRae81 fórumtársnak a mindig pontos, gyors, hibátlan temékekért és a profi csomagolásért.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
mickemoto
őstag
Amondó vagyok hogy a megbízható, korrekt vevő ugyanolyan fontos mint a hasonló eladó, ezért kérnék egy piros pontot Lajkó kollégának a Thermaltake ramsünik vételéért.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest