Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Kérnék egy pirosat bevésni naksys kollégának. Korrekt vevő, ajánlom mindenkinek!
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
Kérnék egy piroskát Chalez kollégának a kiváló videókártyáért.
Rendkívül szimpatikus és korrekt emberről van szó, ajánlom mindenkinek !"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
Kérnék egy pirosat komlosi.lasz fórumtársnak a kiváló Omnia II fóliákért !
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
Kérnék egy pirosat bevésni Balu4 fórumtársnak, aki ezt vette tőlem és szimpatikus, pontos vevőt ismerhettem meg benne!
Bátran üzleteljetek vele!"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
Kérnék bevésni EGY ÓRIÁSI PIROSAT
ZoZoˇˇ fórumtársnak, a remek vga-ért és a kellemes csevejért. Ittlétem alatt még nem találkoztam ennyire szimpatikus, kellemes társaságú emberrel! Bátran forduljatok hozzá![ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
Pirosat kérnék huntermati fórumtársnak a hasznos ventillátorszabályzóért. Előre utaltam hétfő este és ma már meg is jött a kütyü. Becsületes üzletfelet ismerhettem meg benne!
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
Hatalmas pirosat kérek bevésni Terminator17 fórumtársnak, aki egy videókártyát vett tőlem.
Előre elpostáztam a kártyát, mert így előbb átvehette a terméket és megelőlegeztem neki a bizalmat. A megbeszélteknek megfelelően, ma fizetett, úgyhogy bátran üzleteljetek vele, korrekt partner!
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
Kérek szépen egy pirosat bevésni Bmww89 fórumtárs részére a jóárasított CS:Source-ért cserébe ! A megbízhatóbb fajtából való friss tag.
-
goodboy007
senior tag
Újabb pirosat kérek szépen Bmww89 tagnap az újabb CS:Source-ért. Minden rendben ment, korrekt eladó!
-
goodboy007
senior tag
Pirosat kérnék stfx fórumtársnak, akivel egy korrekt cserét bonyolítottunk le. Ez volt a csere tárgya, amiért egy Pendrive-ot és egy kis pénzt kaptam.
-
goodboy007
senior tag
Egy nagy pirosat kérnék Inception fórumtársnak a hihetetlen árú Verbatim lemezekért. Pontos, szimpatikus eladó, ajánlom mindenkinek, aki írható korongot szeretne venni!
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)