Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Ad-m fórumtársnak képnék egy pirpsat, minden rendben zajlott, korrekt-pontos üzletfél!
Ezt a hűtőt vette meg tőlem. -
válasz
MongooseNX71 #45784 üzenetére
MongooseNX71nak is jár a piros, 2 játékot vettem tőle, minden hibátlan volt!
-
apóka-nak kérnék egy pirospontot, innen vásároltam.Nem az első üzletünk volt, tényleg kivételesen korrket üzletfél, ajánlom bátran.
-
I. Richard-nak kérnék egy pirosat. Ezt a házat vette meg tőlem, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Korrekt üzletfél.
-
subaruwrc-nek kérnék egy pirospontot. Erre a hirdetésemre jelentkezett, és minden rendben zajlott, korrekt üzletfél, ajánlom mindenkinek!
-
04ahgy-nak kérek egy pirosat, innen vásároltam tőle. Minden rendben zajlott, szimpatikus üzlettárs, ajánlom mindenkinek!
-
gooool fórumtársnak kérnék egy pirospontot. Most én vásároltam tőle, eladónak is ugyanolyan korrektnek, megbízhatónak minősült mint korábban vevőnek.
-
bazsazs1990 vett tőlem egy E7200-as procit beszámítással.
Megbeszéltük, hogy elküldi a prociját, letesztelem, majd küldöm az enyémet, leteszteli. Ha minden rendben, küldi a különbözetet a számlámra.
December 16.-án adtam postára a procit, másik 3 csomaggal együtt. Mindenki megkapta 18.-án legkésőbb. Ő állítólag nem.
Azon a héten 19 is munkanap volt. Neki addigra sem ért oda.
Majd 21.-én már odaért hozzá. Hurrá. De mivel nincs otthon, majd csak 22.-én tudja letesztelni. Letesztelte. 23.-án befizet.
Rámírt MSN-en, hogy "jajj-jajj, volt a bankban, de csak 3-ra ért oda, és aznap csak délig volt"
Megnéztem a fiókok nyitvatartását: 16 óráig volt nyitva az összes bank ami szóba jöhetett volna. Sebaj, a 2 ünnep között fizet.
Azóta nem volt MSN-en, pedig ráírtam...
A telefonja általában kikapcsolva, azért valakivel tudtam beszélni, üzentem is neki, hogy fizesse ki. Írtam neki sms-t, megkapta. Semmi.
Most dec. 31 van. BUÉK!Senkinek nem ajánlom, hogy bármiféle üzeltet bonyolítson vele. SOHA!
Ebbe a topikba csak azért írtam, ha valaki keresőzne a nickjére, megtalálja a történetet.
-
-=Sziszi=- fórumtársnak kérnék egy hatalmas pirospontot.
Láttam ezt a hirdetését, és írtam neki, hogy kellene nekem 2 db S1 csavar, és ha van neki fölös megvenném tőle 500Ft-ért.
Az volt a válasza, hogy adjam meg a címem, az 500Ft-ot meg flejetsem el, elküldi nekem INGYEN még a postaköltséget sem engedte kifizetni. Önzetlen, segítőkész fórumtárs. Remélem a jövőben még összehoz vele a sors.Ezúton is nagyon köszönöm neki a segítőkészségét.
-
janos80 vett tőlem VGA hűtőt, minden rendben zajlott, pirospontot érdemel.
-
gooool fórumtárs korrekt, udvarias üzletfél. Számomra ez nem meglepő, régi ismeretség, de most először üzleteltünk, minden hibátlanul zajlott, ajánlom mindenkinek, remélem a jövőben még én is fogok vele üzletelni.
Ezt az alaplapot vette meg tőlem. -
lenko fórumtárs is megérdemli a pirospontot, korrekt, tisztességes üzletfél.
Ezt a procit vette meg tőlem, és minden a megbeszéltek szerint zajlott. -
válasz
babjakzoli #38734 üzenetére
babjakzoli is megérdemli a pirospontot, korrekt gyors udvarias, üzletfél.
Ajánlom mindenkinek!
Ezt a memóriapárt vette meg tőlem. -
tome.jr fórumtárstól vettem ezt a remek hűtőt, minden hibátlanul ment, pirospontot érdemel.
Remek üzletfél ajánlom mindenkinek. -
Doyle fórumtárs ezt a procit vette meg tőlem, minden rendben zajlott. Pirospontot érdemel.
-
TSanya fórumtárs megérdemel egy hatalmas ph!irospontot. Minden nehézség ellenére nagyon rugalmasan állt az üzlethez.
Megbízható, korrekt eladó. Ezt a VGA-t vettem tőle. -
Winner_hun
fórumtársnak jár egy hatalmas ph!irospont.
Önzetlenül segített Ebayes vásárlásban. -
Doki16-nak jár egy pirospont, egy Call of Duty 4-et vettem tőle, gyorsan postázta, a játék hibátlan, nem bannolt, minden okés.
Ajánlom mindenkinek, korrekt üzletfél, állja a szavát, kapott egy ezressel jobb ajánlatot, de mivel már le volt beszélve az üzlet tartotta magát a megállapodáshoz. -
Konfigos-nak jár egy piros pont. Ezt a házat vette meg tőlem, és minden a megbeszéltek szerinte történt. Ajánlom mindenkinek, bátran üzleteljetek vele.
-
afterburner_-nek jár egy pirospont. Vettem tőle kétoldalas hővezető ragasztószalagok-at.
-
szotadi fórumtárs megérdemel egy piros pontot, korrekt, gyors vásárló.
Ezt a ramot vette meg tőlem. -
R1200GS fórumtársnak jár egy nagy piros pont a Thermalright HR-03 GT hűtőért.
Nagyon gyors üzletfél, ajánlom mindenkinek! -
válasz
hejesírásó #27249 üzenetére
hejesírásó-nak is jár a piros pont, megint rendben vette meg a cuccot.
-
Recon fórumtárs megérdemel egy hatalmas pirospontot.
Egy STEAM serialt vettem, és minden gyorsan, rendben zajlott.
Ajánlom mindenkinek. -
gytallian fórumtárs megérdemli a piros pontot. Korrekt, segítőkész üzletfél.
Innen vettem meg tőle a videókari mellé csomagolt játékot. Postabiztos csomagolásban 1 nap alatt ideért. Ajánlom mindenkinek. -
hejesírásó fórumtársnak kérnék egy piros pontot, ezt vette meg tőlem, minden rendben zajlott.
-
Six fórumtársnak kérnék egy hatalmas piros pontot.
A legkorrektebb üzletfél akivel eddig találkoztam, pedig szerintem bőven száz üzlet fölött vagyok.Röviden le is írom a történtet:
Meghirdetett egy HD 4850 Toxic kártyát, jelentkeztem érte, megbeszéltük az átvétel módját, majd itt jelezte, hogy utánanézett a megbízhatóságomnak, és átvételkor ne fizessek! Teszteljem 3 napig a karit és utána rendezzem a dolgot a bankszámlájára.
Már itt is le voltam döbbenve.
Megkaptam a videókarit, sajnos a hűtésének a kábele kontakt hibás, jeleztem Six felé a problémát, aki rögtön felajánlotta, hogy az ő költségén postázzam vissza neki a kártyát, vagy segít a garancia intézésében. Mivel én pont aznap adtam el az előző videókártyám nem lett volna működő gépem, ezért felajánlotta, hogy amíg nem rendeződik a dolog használjam nyugodtan. Fel is vette a kapcsolatot a kiskerrel ahonnan származott a kari, sajnos ők kevésbé voltak rugalmasak(nem garanciális a probléma, de megpróbálhatják a nagykerben).
Ezután írt, hogy vagy postázzam neki vissza(az ő költségén), de addig használjam nyugodtan, amíg nem tudok szerezni egy másikat, vagy enged az árból, de akkor nem tud foglalkozni a garanciával. Az utóbbit választottam.Maximálisan korrekt, megbízható üzleti partner, remélem a jövőben még fogok vele üzletet kötni.
-
benceecneb fórumtársnak jár egy piros pont. Ezt az alaplapot vettem tőle, minden rendben ment. Ajánlom mindenkinek.
-
Curse fórumtársnak kérnék egy piros pontot. Ezt a P5K/EPU alaplapot vette tőlem. Minden rendben zajlott, szinte azonnal fizetett. Bátran tudom ajánlani, megbízható vásárló.
-
válasz
Directors066 #25163 üzenetére
Használd a keresőt.
LINK
-
válasz
rayoliviero #24929 üzenetére
Gazsi00 is megérdemli a piros pontot. Ha jól számolom ez volt a 3. sikeres üzletünk. Most is nagyon korrekt volt.
Egy Samsung A40-es fényképezőt vettem, újszerű állapotban, nagyon jó áron. Még ajándék tokot is kaptam hozzá.
Ajánlom mindenkinek, nagyon megbízható üzletfél. -
ttower fórumtársnak kérnék egy hatalmas piros pontot!
Ezt a procit vettem tőle, a nehézségek ellenére is maximálisan kitett magáért.
Bátran ajánlom mindenkinek, megbízható, jófej üzletfél! -
Óriási piros pont jár m1sk4r fórumtársnak.
Az ASUS EAX1950 PRO 256MB/256bit videókártya bizniszért, rugalmas, korrekt eladó. Mindenkinek ajánlom, megbízható üzletfél! -
Gazsi00-nak jár egy piros pont, korrekt, pontos eladó ezt a Raidmax Ares-t vettem tőle.
-
G'abe Gollam-nak kérnék egy hatalmas piros pontot. Ezt a 4850-et vettem tőle, korrekt, udvarias,pontos üzletfél ajánlom mindenkinek.
-
Bernardo20 is pirosat érdemel egy kiváló gamepadért.
-
EasyR fórumtárs piros pontot érdemel, korrekt vevő. A megvásárolt videókártya.
-
hodav megérdemli a pirosat, korrekt eladó
Az új szabály értelmében itt a hirdetés: FSP Bluesorm II 500 W -
BMWVW-nek csak azért nem jár a fekete pont, mert anyagi kárt nem tudott okozni(ha leszámítok egy Bp.-i utat, de amúgy is mentem volna). Rettenetesen "macerás" vevő, a lebeszélt árúért nem jött, majd küld valakit szombaton, elintézem neki hogy szombaton át tudja venni Bp.-en de akkor inkább PSP-re gyűjt. Aztán megkérdezi nem tudok-e szerezni...
Eladónak csak el tudom képzelni milyen lehet... Ja onnan indult az egész hogy nem akart postát fizetni, nem tudom-e felvinni pestre...
-
butcher eu-nak jár a piros pont, minden rendben zajlott, megbízható ajánlom mindenkinek.
Hirdetés linkje nincs mert az aláírásában volt a portéka -
Piros pontok:
Gabis - olyan gyönyörűen csomagolta a pakkot hogy azt hittem itt a karácsony
Janoska26 - megrendelt procit másnap megkaptam -
TheChos3nOne kollégának nagy piros pont.
Korrekt megbízható partner ajánlom mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest