Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Brekk-nek 1 óriási pirospontot, korrekt, gyors, és rendes!
-
djxp01
senior tag
Piros pont Pegazus-nak :-) Korrekt, gyors, rendes, és OLCSÓ!
-
djxp01
senior tag
válasz
Csaba..... #1969 üzenetére
100%-osan nem ismerem a történetet, nem is azzal kapcsolatban írnék..(De mondjuk Csaba leírása értelemszerűnek , és őszintének tűnik, de ez most mind1.. Mellesleg én még soha nem kételkedtem Csabában.. nem a s*ggét szeretném nyalni, félreértés ne essék, csak egy általános véleményt alkotok róla, annak aki ismerné...)
Ismerem Csabát személyesen, már több éve, és szinte minden tudásomat, és szgépes alkatrészemet tőle szereztem, és ezúton megköszönném neki, mindazt, amivel ''gazdagított'' úgymond.. Szerintem megbízható 100%-osan a srác, és minden jóindulatával segíteni szeretne az embereken meglátásom szerint.
Még mikor semmit sem értettem a pc tuninghoz pl, egy poénnak szánt kérésemet Csaba komolyan vette, (még mikor nem is ismertem személyesen, csak neten kb 2napja) hogy jöjjön át hozzám csepelre megmutatni, hogy hogyan kell rendesen tuningolni, és másnap ott volt nálam, és megmutatta, mit, hogyan, alkatrészeket hozott, otthagyott nálam bizalmi alapon, stb..
Kb. 3 ember van körülöttem akinek mernék pénzt kölcsönadni, és ő közöttük van... -
djxp01
senior tag
Gondolom, a pontos cserékről valószínúleg nem tudott semmit. Azt meg nem értem hogyha garanciálisan kicserélik, és van egy új géped amit szakszervíz csinál akkor az miért baj? A felhasználó névvel kapcsolatban pedig megengedte neki hogy megnyissa a topicot, ezután meg Attila ezzel visszaélt. Nemde?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest