Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
akkor már ide is:
Na akkor tisztázzunk pár dolgot:
A többszöri privi az volt, hogy írtam:átgondolom még, illetve utánna egy nappal kértem egy árat, te meg válaszoltál rá, x napra rá írtál, hogy akkor kell végülis, én meg közben abban a hiszemben éltem hogy írtam már, hogy valszeg kell, de nem. Azt meg sem említve,hogy egyértelmű egyszer nem voltál, hogy akkor eladod a kártyát, vagy csak akkor, ha összejön a raid-es. az utolsó válaszod amibe az árat irtad abban is ''akkor, ha'' esete forgott fent.
nem kellett többször privikkel bombázni, egy rákérdezés volt kell-e avagy sem.
Az,hogy kaptam egy jobb lehetőséget az egy dolog, jó lehet hívni kellett volna, de akkor nem volt lehetőségem telefonálni, ezért történt írásban, hogy ne fél órával előtte történjen meg a dolog, hogy mégsem kell.
másik:
Nem én kértem, hogy tedd félre a kártyát, te mondtad, hogy jegeled addig, amit köszöntem is.
Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest