Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kivel érdemes üzletelni topic... Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1951) Abri válasza marsu (#1947) üzenetére


Abri
aktív tag

Ja és


marsu

:D :D

(#1952) God Vazzeg


God Vazzeg
veterán

Pirospont Dryman fórumtársnak, gyors, pontos csomagküldésért, és a példás csomagolásért. Nála a ''bontatlan'' tényleg azt is jelenti :R

(#1953) God Vazzeg válasza God Vazzeg (#1952) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Valamint Noodra [link] fórumtársnak is, memkártyákat rendeltem tőle, rendben feladta (bontatlan csomagolásban!), az egyik már ketyeg a pda-ban :D

Plusz pont, hogy egy w800-ba való ms pro duo kártyát délután rendeltem tőle, és estére beszerezte, felhívott, hogy lefixáljuk a küldést. Azt hiszem többet nem is kell mondanom, részemről ajánlom mindenkinek :R (Az árai is korrektek :R)

(#1954) westlake


westlake
félisten

akiket barmennyire is erdekelt az attika (+csaba) vs. mindenki mas sztorizgatas, az ''fulelejen'', mert irom en is a kisregenyemet.. biztos furcsa, de en is at lettem csapva.. koszonhetoen attikanak ;)

ezt azoknak irom, akik attikat vedik: az, hogy valaki milyen korrekt es segitokesz, a felet sem mutatja meg egy emberbol.. manapsag mar mindenki azt hiszi, hogy el kell szallni attol, ha valaki korrekt masokkal.. mar neharagudjatok, de ez lenne a NORMALIS.. nem kellene halalkodni egy olyan dolog miatt, ami egy szivessegen felul az ember kutya-kotelessege lenne.. lehet, hogy attika jonehany embernek segitett (szemelyesen is ismerek ilyet es nekem is segitett), de ez meg nem mentseg arra (hogy is lehetne :F ), hogy mas embereket atverjen.. segithet akar 1000 embernek, de eleg a csak egy masikat atver.. azt az egy embert nem fogja vigasztalni, hogy sok-sok masik embernek segitett.. sot, az sem fogja erdekelni, hogy van 15 egyen akik megvedik attikat a ''gonosz'' elemektol, akik be akarjak mocskolni a makulatlan hirnevet.. azt is fontosnak tartom megjegyezni, hogy miutan kiderult az (elso) atveres, mar teljesen lenyegetlen azt irogatni, hogy marpedig nektek mindig segitett attika.. onnantol kezdve tok lenyegtelen!.. vagy esetelg azert veditek a sajat jotapasztalataitokkal, mert nem meritek a vadlo szemebe mondani, hogy nem hiszitek el, amit elpanaszolt?.. szerintem gondolkozzatok el ezeken a dolgokon es ne azt feszegessetek, hogy az elkoveto fel velemenyet miert nem hallgattuk meg.. tenyleg, miert nem irta le attika? :U

mod: kozben rajottem, hogy ki lett tiltva es ezert nem irt semit... mas kerdes, hogy sajat borom tapasztalatam az atverest, igy nem is lettem volna kivancsi a magyarazkodasra..


[Szerkesztve]

Play nice!

(#1955) Rive válasza westlake (#1954) üzenetére


Rive
veterán

Ésszel!

Ha csak a panasz lenne érdekes, akkor lehetne bárki bármennyire korrekt, semmi perc alatt mehetne minden elért respektje a kukába, ha bárki be akarná feketíteni. Ilyenkor igenis jól jön, ha mások meg kiállnak az ember mellett és türelemre intenek.

És, ha szólni akar, akkor hallgattassék csak meg mindig a másik fél is. Mert alapesetben bizony nem az számít a szavahihetőség mércéjének, hogy ki nyúl előbb billentyűzetért.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#1956) westlake válasza Rive (#1955) üzenetére


westlake
félisten

mint leirtam, nekem irhatna barmit.. engem is ugyanugy megkarositott mint masokat.. szeritned mennyire vagyok arra kicsancsi, hogy mit hazudozik ossze? sot, az sem erdekel, hogy masik 10 ember vedi ot.. elmondtam, hogy tok lyenegtelen mennyi embernek segit.. az szamit, hogy atvert-e valaha, valakit.. masik esetben persze meghallgatnam a vadlott fel allaspontjat is, de jelen estben ezt (en) szuksegtelennek tartom

Play nice!

(#1957) Ferdzsoo


Ferdzsoo
addikt

dare2live -el üzleteltem ma egy fülest, korrekt eladó vétel előtt próba is volt!

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#1958) orkester


orkester
senior tag

mucius postai úton vette meg a telefonom. Rögtön előre utalta a pénzt, gyors és megbízható! :)

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#1959) Ősember válasza westlake (#1954) üzenetére


Ősember
őstag

miért is kelett ezt vastagon leirni? :U aki értelmes az ugyis tudja ezeket, akiket meg csölátással áldott meg a jo ég azon ez a kis irományod ugy sem fog segiteni :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#1960) éN79


éN79
addikt

Akkor saját magamról egy kritika: ant0nwax-al szinte már minden részletben megegyeztünk azzal kapcsolatban, hogy viszi a Ninja hűtőmet, igazán a konkrét időpontban és az átadás konkrét feltételeiben nem, de közben jött egy számomra ha nem is kedvezőbb, de az átadás feltételeiben legalábbis mindenképpen egyszerűbb megoldás, amire hát igen, lecsaptam. :B
Ezúton is elnézést ant0nwax-tól. :R

(#1961) f4lcon


f4lcon
őstag

coolrob kollegánál soha ne kivánjatok jobb embert az üzleteléshez :R

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#1962) dbius


dbius
veterán

Tisztelt Kollégák!

Én a véleményem már leírtam Attika80 és Csaba....-val kapcsolatosan, részemről ennyivel kimerül ez a dolog. Mindenki úgy gondolja, ahogyan akarja!

Megkeresett Attika80 [link], tekintettel arra, hogy nem tud reagálni az itt leírt dolgokra, és megkért, hogy illesszem be az általa írtakat az eseményekkel kapcsolatosan!

Meg lehet nyilvánosan kövezni, hogy megteszem, amit kért tőlem, de azt hiszem, hogy érthető, ha szeretné megosztani Veletek is az Ő álláspontját!

Íme az Ő válasza, aki akarja elolvassa, aki pedig nem az ne tegye:

'' Sziasztok.


Mivel latom mindenki engem tamad, es meg lehetosegem sincs valaszolni ezert leirnam elore a westlakevel tortent esetemet.


Pontos idopontot nem tudok, de utalt westlake 3400$ korul nekem, kb egy eve!
Mondtam neki, hogy segitek ilyen ugyekben ha o segit tuningban.
Szoval a penz megerkezett hozzam. Az elso csomag sikeresen meg is erkezett, amire tanum van. Igazabol nevet nem irok mert evvel bajba sodornam az illetot aki intezte west csomagjanak sorsat. Nos a csomagban volt egy canon fenykepezo kb 890$, volt benne 2db 3700+-os san diego magos amd proci, egy opteron 170 proci, egy DFI sli-d alplap.
Meg neweggrol sok kutyu. Elpostaztam, utanna pedig beszelgettunk az uriemberrel, es mondta, hogy kuldjek neki egy 3200+-os procit. Mondom jo rendben. Megbeszeltuk, hogy o utalja el anyamnak a penzt otthon. Mondtam neki hogy mindenkeppen legyen meg a penz a honap 10-ig, mivel nekem egy behajto ceg egy pennon gsm telefon szamlat terhelt ra a hazamra. 180k volt a telefon szamla es 300k lett a kamatokkal. Na ekkor kaptam egy felszolitast, hogy el fogjak arverezni a hazat. Megkertem reszletre a dolgot es hogy engedjenek el belole valamennyit. Ekkor en a ceggel megalapodtam 6x40k-ban. Nos ezert volt fontos hogy a honap 10.-ig meg legyen a penz. Szoval a processor akkoriban 239$-volt a posta mar nem emlekszem de kb 20$. Nos en szemet modon mondtam neki, hogy nem kell cask 200$ de az legyen meg idoben mert nekem fizetnem kell. Tehat itt en mar mocskos modon 60$-al kevesebbet kertem tole. Haromszor elkuldtem anyam cimet, felhivtam utanna, hogy elkuldte e a penzt. Azt mondta, hogy az anyukaja elrontotta a feladovenyt a postan. Megint elkerte a cimem. En nem vagyok napi kapcsolatban anyaval es ugye ekkor meg kb 1400$-ja nallam volt. Gondoltam elkuldi ugy is. Nos honap vegen beszeltem anyammal aki kozolte velem, hogy semmilyen penzt nem kapott senkitol. Evvel szemben a behajto cegtol kiment ket ember anyuhoz akik kozoltek, hogy mivel nem erkezett meg idore a penz ezert a 60k-t amit elengedtek most semmisnek tekintik. Tehat a josagomert itt mar rafaragtam 60k-val. Nos a penzebol ami nallam volt
En ezt az osszeget levontam. Sajnos a kitiltasom miatt mar nem tudom bemasolni a privat uzenetet, de o erre annyit mondott, hogy igen tudja hogy 4 szer kerte el anyam cimet, de ugy alakult, hogy mind a 4-szer elkalodott! Hat jo persze. Nos meg ez elott az ugy elott megkert, hogy rendelhessen a cimemre ebayrol. Eleg sok kacat erkezett volt, hogy egy nap ketszer kellett mennem postara. Eleg sok idombe belekerult az o dolgai intezese, es egy fillert nem kertem tole. Meg en szemet mocsok azt is elinteztem neki, hogy az akkori fonokomnek szoltam es west amerikai ceget az o hazat felajanlotta telephelyul, ugyanis annelkul nem ment volna neki a dolog. Szoval en megallapitottam 30-orat amit az o ugyevel foglalkoztam. En felszamoltam ezert neki 13$-os orabert. Megjegyzem ez erosen segedmunkas oraber, amit az itteni cegemre leszamlaztam. Ez 400$. Megjegyzem ekkoriban, 3 honap alatt 1400$ telefon szamlam is volt. Hangsulyoznam, hogy nem cask o miatta de ot eleg sokszor hivtam, ami az en hibam is mert nem tudtam rola, hogy olyan draga. A teny hogy nekem viszont eleg sok penzbe kerult. Es ezen felul meg benzin koltseget sem szamoltam fel. Nos innentol kezdve en nem voltam hajlando beszelni a Westlake uriemberrel. Megkeresett utanna egy Kriszboy nevu user a ph-n, hogy ezt a penzt o adta kolcson neki. Mondom rendben az en koltsegeimhez ragaszkodom, a tobbit visszajuttatom az o szamara. Ami meg is torten kriszboy hianytalanul visszakapta ezt az osszeget. Termeszetesen az en koltsegeimet levontam amit irtam fent. Meg a mai napig van nallam egy csomagja, amirol o ugy tudta, hogy kidobtam. Mivel kozoltem vele akkoriban, hogy kuldjon erte valakit vagy kidobom mert nem vagyok hajlando postazni.
Ekkor o kriszboynak azt mondta, hogy nallam van meg legalabb egy 2000$ erteku csomagja Hat ebben volt sok gagyi ruha, baseball sapka, egy 300W-os enermax tap meg valamilyen proci egy kis zacskoban jott nem tudom milyen is pontosan. A mai napig itt van nallam szoval nem erdekel mit mond o mi van benne. Azt is fenntartom, hogy nem vagyok neki hajlando postazni. Es a mai napig sem vagyok hajlando egy ilyen embernek. Majusban otthon vagyok eljon erte hianytalanul a rendelkezesere bocsajtom. Egyszoval ami penze nalam maradt azt visszajuttattam kriszboy reszere. Nyugodtan meg lehet kerdezni tole. Amit nagyon ruhellek az, hogy Westlake nem egyszeruen a bizalmammal, hanem az ingatlanommal is jatszott. Miert is kellett volna toleransnak lennem vele szemben? Mindenki higgyen amit akar nem erdekel, ha valamilyen kovetelese van velem kapcsolatban tegye meg a birosagon. Egyebkent a munkadijjamat leszamlaztam neki, A cegemre HC COMPUTER LLC. De meg ha mas szemeben ez atveresnek szamit, akkor megjegyeznem, hogy utalas ide utalas oda, o meg mindig tartozik a kriszboynak 100.000FT-al. Mert ugye meg ha en”el is loptam a penzet” attol neki meg a kolcsont vissza kellett volna adni!! Oh igen az egyessegunk meg ugy szolt, hogy amennyiben o sajat maganak rendeli akkor ingyen segitek, de ha haszonszerzes a celja, akkor en is kerek belole. Erre o felhaborodott, hogy milyen jogon kerek en a haszonbol! Innentol kezdve engem a Westlake ugy nem erdekel. De most furcsallom, hogy ez egy eve tortent, es ha o szentul meg van gyozodve az igazarol, akkor miert nem egy eve irta le a serelmeit. Ez ugyanugy santit mint az hogy anyam cimet 4 szer hagyta el!

De ha mar nevesitunk akkor, beszelek az en masik serelmemrol is. Mikado forumtars akiben mindenki a tisztesseges embert latja, lefoglalt egy 7900 gtx kartyat amikor meg majdnem az volt a csucs VGA. Nos en elpostaztam 50$. Megerkezett es meg egy privat uzenetet sem tudott kuldeni, hogy nem kell a kartya. Masik topikbol ertesultem, hogy o vett egy 7950gx2-ot. Nagyon korrekt ugye? Ezek utan a vga-t sajnos nem tudtam eladni, visszapostaztak a szamomra, ami 21000 Ft-volt. Szoval igy jartam! Es a west ugy es ez meg csak par csepp a poharban. Nagyon sokszor volt olyan, hogy elore kifizettem az arukat es a megrendelo szepen lelepett. Elegem van a vadaskodasokbol, annelkul, hogy reagalni sem tudok rajuk. A badboy serelemmel kapcsolatban pedig, majd a jogos moderalas topikba olvashattok.


Nos akkor nehagy”at nem vert ember”

Kriszboy 630.000FT elore utalva, 13 par ram pontosan idore megerkezett szamara!
Vazimodo: 170.000Ft elore utalva. Intel 6600 ES pontosan idore megerkezett.
Balika 911 2-szer rendelt kb 240.000FT elore utalva minden hianytalanul pontosan idore megerkezett.

Over@locker 70000Ft g.skill ramok. Idore atvette
Soak007 75000Ft elore utalva teamgroup ramok idore megerkeztek.
dbius crucial ballistix 70000Ft elore utalva pontosan megerkeztek.
Volt pl olyan is, hogy ingyen DFI expert lapot ajandekoztam, ami akkor meg 200$ korul volt. En a nagy csalo.
Szinte mindig ingyen intezkedtem, sot nagyon sokszor volt, hogy nekem kellett potolni, mert alltalaban a postara nem volt eleg mar a penz. Kerdem en ha olyan nagy csalo vagyok akkor miert is nem huztam le a tobbieket is? El kellene kicsit ezen gondolkodni!

Egyebkent a badboy dolog is a hibamon kivul volt de mint mondtam olvashato lesz a jogos moderalas topikban.


Ohh es meg annyit, hogy errol en kb egy eve nyitni akartam egy topikot, erre o annyit mondott, hogy ugy is torolni fogjak a szemelyes jellegu topikot. Akarki akarmit mond en jogtalanul soha senki penzet el nem vettem!!!!


Koszonom. Attika80''



[Szerkesztve]

(#1963) -zolee-


-zolee-
tag

Ismét egy nagyon pozitív tapasztalat. IzeBigyoka nagyon korrekt mindenkinek csak ajánlom. Vettem tőle egy HIS Radeon X1950XT -t nagyon jó áron. A találkozón késtem (önhibámon kívül) de egy rossz szava sem volt. Miután megvettem a karit még elmondtam, hogy éppen most veszek tápot. Majd elköszönés után 5 perccel még felhívott, hogy mindenképpen olyat vegyek amint van PCI-e tápcsati a videókártyának mert a karihoz nem adtak. Ezután még az Alien Computers -ig is elkalauzolt telefonon. Szóval hatalmas köszönet. :R

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#1964) westlake válasza dbius (#1962) üzenetére


westlake
félisten

nah, ha lesz egy kis szabadidom (es birja a gyomrom), akkor atolvasom az iromanyt.. dbius, te meg lassan olyan leszel, mint egy modern szocso ;) elso korben engem az erdekelne, hogy ha mar attika vette a faradtsagot es irt nehany mondatot, akkor miert nem Badb0y forumtars problemajat vazolja fel a sajat szemszogebol?? ugy erzem, talan illett volna itt a nagykozonseg elott kimagyaraznia magat :U elvegre tudtommal nem en voltam az, aki a publikum ele tartam a panaszomat.. na mindegy, biztos csak en vagyok ilyen tokfeju, hogy nem ertem... attika biztos azt hiszi, hogy az az igazsag, amit eloszor leirnak a forumra.. engem nem zavar, csak nagyon teved ;)

[Szerkesztve]

Play nice!

(#1965) dbius válasza westlake (#1964) üzenetére


dbius
veterán

Írtam, hogy én leírtam a saját véleményem, tapasztalatomat! Részemről lezártam.

Attika megkért, hogy illesszem be az ő álláspontját, amit egy word doc-ban elküldött nekem.

Megtettem, a kérdésedre választ nem tudok, ennyit kaptam, ennyit tettem ki... De a kérdést fel tudod tenni Neki is, tudod az msn címét! ;)

(#1966) westlake válasza dbius (#1965) üzenetére


westlake
félisten

jajj mar.. nem kell am mindent egybol felreertelmezni.. egyaltalan nem bantasbol irtam, hogy te egy modern szocso vagy (egyebkent ez nem is degradalo jelzo).. azt akartam erzekeltetni, hogy attika mivel mar egyszer megszegte a forumszabalyzatot (egy ember nem hasznalhat egynel tobb usernevet), nyugodtan regisztralhatott volna egy ujoncot, akivel leirja a fajdalmat.. mindegy, ez csak egyeni eszrevetel.. igaz, hogy a velemenyeink nem egyszer utkoztek es ennek hangot is adtunk, de ettol meg nem kell azt feltetelzni, hogy en alapbol tamadlak teged ;)

Play nice!

(#1967) dbius válasza westlake (#1966) üzenetére


dbius
veterán

Nem is így értelmeztem, nem vettem támadásnak ;) Csak a kérdés hozzám szólt, illőnek tartottam válaszolni rá, de érdemi választ nem tudtam adni! :R

(#1968) XaraX válasza dbius (#1962) üzenetére


XaraX
addikt

Hm,érdekes dolgok ezek mindenesetre....
Sajnos,sokszor volt példa rá,hogy a ''korrekt'' üzletfél megváltozott,ha a tét már nem csak pár ezer forint.
Ez részemről nem Csaba és Attika80 megítélése,sőt..
Kevés dolgom volt velük,de valóban korrektül zajlott.
Ellenben valóban nem fair,hogy mindenfélét olvasnak rájuk itt,és még meg sem tudják válaszoni érdemben,csak közvetítő álltal. :(
Talán az lenne a helyes,hogyha valakit támadnak,akkor lehetőséget kellen adni neki a cáfolatra. :(


[Szerkesztve]

(#1969) Csaba.....


Csaba.....
csendes tag

A témával kapcsolatban kifejteném én ispár mondat erejéig az álláspontomat:

Először is le szeretném szögezni, hogy én személy szerint Attikával annyira álltam kapcsolatban, mint a Prohardver többi fórumozóival, akik segítségért fordultak hozzám. Amennyiben tudomásom lett volna az általad/általatok leírtakról, azt bizton állíthatom, hogy megtagadtam volna részére a segítségnyújtás bármelyik fokát is.
A Prohardveren az általam illetve velem kötött üzletek megítélése kivétel nélkül mindig pozitív volt, hiszen többször a posta által okozott károkat is megtérítettem a vevők részére. (holott ez nem lett volna kötelességem)
A Prohardveren törekvésem az volt, illetve arra irányult, hogy másoknak segítsek, amin most Bash moderátor nagymértékben ''segített''.

Nem célom és tisztem senkit sem megítélni, de én személy szerint Badboy helyében szégyellném magam és elsüllyednék. Először is az ő elmondása alapján nem Attila ajánlkozott nála, hanem ő kuncsorgott Attila ''küszöbe előtt'' hogy legyen olyan kedves és esdekelve kéri hogy segítsen rajta. (küldjön neki a laptopot) És ahogy az jó magyarhoz illik, az első leendő alkalommal hátbadöfte. Hogy igaz-e vagy sem amit mond, az őt nem érdekli, csak ömlik a száján az ocsmány beszéd, kígyót-békát köpködött köszönet és hála képpen. (mert a gépben nem volt blootuth, de az már nem érdekli, hogy a laptopot ő milyen kedvezményesen kapta meg még így is) Az ilyen emberekből lesznek a „Et tu, mi fili, Brute?” megtestesítői. (arról nem is beszélve hogy rólam is valótlant állítottál, de ezt betudom intelligencia-hányadosod csekély voltának)

Bash moderátor Úrhoz pedig azt a mondatomat címezném, hogy bár moderátor vagy, de ez nem jogosít arra, hogy MEGSZEGD a Prohardver szabályzatát, hogyl moderátori jogaiddal visszaélve, az ezúton megtudott információkat kiadd 3. személynek és ráadásul ezt követően ítéld meg mások cselekedeteit. De ez gondolom természetesen csak az ''élet velejárója''.

Az egész történetben azt a hibát valóban elkövettem, hogy Attika nevemmel írt a topicba és ezt kellő időben nem küszöböltem ki egy jelszó-módosítással, de aki még nem tett hasonló szívességet szívélyes kérés alapján, az valószínűleg nem mond igazat.

Sokan ismernek a Prohardver fórumán, (többen személyesen is) - előttük ismert személyiségem és a megnyilvánulásaim motiváló tényezői - ők azok akik meg tudnak, illetve jogot formálhatnak arra hogy megítéljenek, de az olyan ember nem vindikálhatja magának ezt a jogot, akinek ha nem süt hasára a nap és a galamb nem sült, hanem nyers formájában repül a szájában akkor morcos lesz, s kelj fel Jancsi módjára illeg-billeg és károg, mint ''kánya'' amely nem kap ételt mára.

(#1970) westlake válasza XaraX (#1968) üzenetére


westlake
félisten

az erdemben valo vedekezeshez termeszetesen mindnenkinek joga van! ebben teljesen egyetertek veled! viszont ott az erem masik oldala, miszerint az emberek nem kivancsiak a magyarazatokra.. eljutnak egy olyan szintre, hogy nem kivancsiak semmilyen magyarazatra.. ti biztos kivancsiak vagytok, hiszen titeket meg nem probaltak meggyozni mindenfele nevetseges magyarazatokkal.. az ember mindig ki tudja magat huzni a felelosseg alol, csak egy jo magyarazat kell.. hidd el nekem, hogy en nehany honap vitatkozas utan (attikaval) meguntam az egeszet es inkabb hasztam a fenebe.. ha neki ez oromet okoz, akkor legyen..

Play nice!

(#1971) djxp01 válasza Csaba..... (#1969) üzenetére


djxp01
senior tag

100%-osan nem ismerem a történetet, nem is azzal kapcsolatban írnék..(De mondjuk Csaba leírása értelemszerűnek , és őszintének tűnik, de ez most mind1.. Mellesleg én még soha nem kételkedtem Csabában.. nem a s*ggét szeretném nyalni, félreértés ne essék, csak egy általános véleményt alkotok róla, annak aki ismerné...)

Ismerem Csabát személyesen, már több éve, és szinte minden tudásomat, és szgépes alkatrészemet tőle szereztem, és ezúton megköszönném neki, mindazt, amivel ''gazdagított'' úgymond.. Szerintem megbízható 100%-osan a srác, és minden jóindulatával segíteni szeretne az embereken meglátásom szerint.

Még mikor semmit sem értettem a pc tuninghoz pl, egy poénnak szánt kérésemet Csaba komolyan vette, (még mikor nem is ismertem személyesen, csak neten kb 2napja) hogy jöjjön át hozzám csepelre megmutatni, hogy hogyan kell rendesen tuningolni, és másnap ott volt nálam, és megmutatta, mit, hogyan, alkatrészeket hozott, otthagyott nálam bizalmi alapon, stb..

Kb. 3 ember van körülöttem akinek mernék pénzt kölcsönadni, és ő közöttük van...

regisztrált: 2005-07-05

(#1972) Badb0y


Badb0y
addikt

Folytassuk a jogos moderálás topikban [link]

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#1973) joergie


joergie
őstag

szívesen ajánlom bárkinek icecave kollegát.
Átutalásos postával másnap küldte a cuccost(füles), tökéletes csomagolásban.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#1974) icecave válasza joergie (#1973) üzenetére


icecave
nagyúr

Erre meg az én válaszom:

joergie korrekt vevő, jó partner volt!

Az áru megérkezéséig feolyamatosan tartottuk a kapcsolatot (sőt még most is).

Bátran ajánlom bárkinek!
Ha esetleg eladna valamit, bármikor habozás nélkül megbíznék benne!

(#1975) westlake válasza djxp01 (#1971) üzenetére


westlake
félisten

nem hiszem, hogy ilyen jellegu hozzaszolasokra szukseg lenne.. akik ismerik, azok ugy is tudjak, hogy milyen ember valojaban.. volt egy feltetelezes, miszerint csaba attikaval egyutt ''tervelte'' ki az egesz notibizniszt.. csaba elmondta, hogy semmit nem tudott a dologrol.. ennyi.. en pl. elhiszem neki..

Play nice!

(#1976) Kaics


Kaics
tag

Fórumtársak!

Valaki tud információval szolgálni bizonyos bedoadam-ról? Ha üzletel vele valaki jelezzen már!

THX

(#1977) Kaics válasza Kaics (#1976) üzenetére


Kaics
tag

Ezt vissza is vontam. Tuti csaló. :(((

(#1978) djxp01 válasza westlake (#1975) üzenetére


djxp01
senior tag

én értelek, de az a baj, hogy kevesen mondják ebben a történetben, hogy ''en pl. elhiszem neki..'' vagy tévedés :F

regisztrált: 2005-07-05

(#1979) westlake válasza Kaics (#1977) üzenetére


westlake
félisten

miert tuti?

Play nice!

(#1980) deedee


deedee
őstag

gaben66 : a rengeteg kérdésem és információéhségem ellenére is higgadtan,udvariasan válaszolgatott és pontosan póstázta a hőnáhított sony fülest.... :R Ja és a bolti ár feléért :Y Valamint még egy kis ajándékot is tett a dobozba/egy kis sony headset fülhallgatót/.... :R

Értékelésem:korrekt,pontos eladó....és türelmes is ..... :)

(#1981) Kaics válasza westlake (#1979) üzenetére


Kaics
tag

Aki jóval áron alul X2-es processzort árul és ehhez 5-7ezer forint előleget kér ahhoz, hogy futárral eljuttassa hozzád, más nem nagyon lehet.

(#1982) greatchaos válasza Kaics (#1981) üzenetére


greatchaos
addikt

van azért az ártatlanság vélelme is- persze jobb félni mint megijedni

(#1983) Kaics válasza greatchaos (#1982) üzenetére


Kaics
tag

Az érme másik oldala.

[Szerkesztve]

(#1984) westlake válasza Kaics (#1981) üzenetére


westlake
félisten

ilyen dolgok miatt azert meg nem kene egybol megbelyegezni, hogy csalo :U ;)

Play nice!

(#1985) Stylie válasza Kaics (#1981) üzenetére


Stylie
tag

Ez az április 1-jei merénylő?:DDD Már rég bannolták :)

(#1986) Kaics válasza Stylie (#1985) üzenetére


Kaics
tag

Amikor ez a kérdés felmerült, akkor még nagyon is aktív volt. De okos embernek esze van... ;)

(#1987) Sidaries


Sidaries
őstag

HERR Z : Korrekt. Procit vettem tőle, pontosan azt kaptam amit vártam.

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#1988) Stylie válasza Kaics (#1986) üzenetére


Stylie
tag

Nem is kell bedőlni az ilyen barmoknak :)

(#1989) Pacák


Pacák
senior tag

Gabbert. Nagyon korrekt megbízható embernek tűnt elsőre is, meg iwiw -en is ott volt a fotója. :)
Szóval felajánlottam, hogy elküldöm neki előre a TUSL2-C -t és az 1.3 -as Tuacel procit+hűtőt, meg ami jár a lappal.
Mikor megkapta amit várt, akkor utalt. - Lehet hőbörögni, de így van jól a világ rendje. :)

Én egy napot csúsztam a feladással, mert nem tudtam a postázás új rendjéről - mobilszám megadása és egyebek. Egy fekete pont jár érte nekem - ez van.

Nuclear launch detected

(#1990) Macka


Macka
veterán

Sziasztok!
Nekem eddig jó tapasztalataim voltak.
R.Zoli-vízhűtés; Truba-tápegység; Nesa-CPU,KN8,7300Gt, hihetetlen jó ember :R ; PG012345-CPU
Egyszer vettem egy rossz MOMO kormányt, eladóval még aznap visszacseréltük, és egyszer vettem 7600Gt-t, ami hibás volt, de eladó szintén visszaadta anyagi eszközeimet.

[Szerkesztve]

(#1991) Krissz22


Krissz22
aktív tag

Dele77 kolléga abszolút korrekt vevő! Bátran ajánlom a bizniszelést vele!

(#1992) Dele77 válasza Krissz22 (#1991) üzenetére


Dele77
csendes tag

Köszönöm!

Ugyanezt tudom én is elmondani rólad!
Ilyen segítőkész, rugalmas emberrel ritkán találkozni!

Thx,

bye.

(#1993) Macka


Macka
veterán

Kraptor kollégát szintén csak ajánlani tudom.

(#1994) deedee


deedee
őstag

ferkoboy : korrekt,alapos üzleti partner.Csak ajánlani tudom mindenkinek.... :R

(#1995) Stylie


Stylie
tag

Feree13 kollegának egy nagy pirospont yár :)
Korrekt gyors és megbízható :R

(#1996) Ferdzsoo válasza Stylie (#1995) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Stylie sem szégyenkezdhet, becsületesen bonyolította az üzletet.
:R

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#1997) edipqe


edipqe
senior tag

pozitív tapasztalat:


maross, és még pozitívabb tapasztalat: coolmpi...részletben fizethettem neki!!nah azt az embert megnézném aki ebbe belemenne. hihetetlen + élmény volt vele üzletelni.

ha nem vagytok a macskákra alergiásak nagyon korrekt emberke.


negatív: pedroasd
de felszívódott
eladtam neki egy faszás asus 6800 at elkúrta aztán 4 nap múlva nyavajgott a szája elküldtem az a***ba. de mivel megfenyegetett hogy bemocskol elküldtem neki a kari ára-a cooling ára ami a karin volt mer ugye hát azt nem baszta el...
idióta köcsögje.

[Szerkesztve]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#1998) Soak válasza dbius (#1962) üzenetére


Soak
veterán

Nem akarok belefolyni, csak ha már olvastam a nevemet mint ''nem át vert'' , Attila korrekt volt, egy percre sem fordult meg a fejemben ,hogy át akarna verni...

U.i: Amikor még egyszer véletlen olvasta ,hogy SLi-t akarok akkor Ingyen kaptam tőle egy SLi hidat csak ugy ,hogy elhintettem, azért ez nem mindennapos, nem egy nagy tétel, de mire föl adná nekem?... csak ennyi

(#1999) udi válasza ktg3 (#1592) üzenetére


udi
őstag

Köszönöm:):):):):)
Nem is hittem volna hogy én is felkerülök :B
Pedig sok embert 'elégitettem' már ki....
De thanx még1szer :R :R :R

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2000) Speed® válasza udi (#1999) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Pedig sok embert 'elégitettem' már ki.... ;] :DDD

Tyto újfent bizonyította megbízhatóságát és segítőkészségét, köszönöm. :R

Háháá, 2000. hsz. jippiájé :)) :DD :o :W :B :)



[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kivel érdemes üzletelni topic... Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.