Hirdetés
Aktív témák
-
éN79
addikt
A múltkori listámon is szerepelt tisztelt csigi fórumtársunk neve, de most ismét megerősítem üzleti korrektségébe vetett bizalmamat, és megosztam eme topik látogatóival is, mert lelkiismeretességénél már csak jószándéka nagyobb!
(+ meg mert felpolírozta a hűtőm alját ) -
eastsider
nagyúr
Winner_hunnak két darab pirospont mivel vettem nála egy MX518-at csak vmiért meggaydult a bal gombja és !!!!2!!! hét után visszavette és megcsinálja vagy visszaküldi a kesst
mégegyszer THX neki -
őstag
-
Genius007
őstag
Axlrose ( monitorok )
Gianni ( vga-t vett )
Brasil ( 6600GT )
Akaido ( vga-t vett )
Jockey007 ( Saphire X800XL) Piros pont a csomagolásért
Gabber01 (GigaByte 6800GS)
Csak ajánlani tudom öket...
[Szerkesztve]Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
roPHka
senior tag
Piros pont nekik.
Postáztam nekik, és a megbeszéltek szerint zajlott minden. A pénzt hiánytalanul átutalták.
GiXXXer
Gozso
MacCaine fórumtagnak is egy piros pont, mert korrekt volt. Vásároltam tőle egy ramot és egy lapot. Az utóbbi hardver hibátlan, a rammal gondok voltak, holott azt mondta, hibátlan és hogy ők használták, de néhány telefonos egyeztetést követően, egy rossz szót nem szólva, visszavette az árut.
További piros pontok nekik:
Rive (szervízelésért)
VGy
Allen (a szép házért és monitorért)
Vagyok
AGE-T
attiLANte
Peat;)
Coccoo-NZ
Lighty
Doo
Octi
Parlagfű
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
piros pont:
- eziskamu
- ProdyG
- Calogero(nagyon korrekt ph!-s) -
SEMTEX
senior tag
Akivel érdemes: Sárgarépa.
Tegnap vettem tőle egy 9600xt karit. Ő időben ott volt (sőt fél órával előbb), én sajna késtem majd háromnegyed órát, de becsületére legyen mondva: megvárt. (Köszi még1x)
Tehát vele érdemes...Azt hozta, amit árult..Meg persze velem is érdemes...lásr a topicban...
-
addikt
Ajánlom tupacamaru fórumtársunk. Vidékre küldtem Neki postán egy memóriakártyát. Mikor szóltam, hogy feladtam, ő azonnal utalta az ellenértékét, meg sem várva, hogy megérkezzen...
nofene
-
SEMTEX
senior tag
Akivel érdemes: Angyal07: pontos volt, hozta amit ígért.
Bodin: szintén ugyanez, elcipelt nekem egy nagy monitort...
-
Vigneau
félisten
Ma megtörtént Echoo és köztem PH!-s kapcsolatunk 4. üzlete. Mondanom sem kell, kivétel nélkül én voltam a vevő.
Messzemenőkig elégedett vagyok Vele. Példát vehetnének Róla sokan, akik a PH!-n eladnak. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Azon kívül, hogy igen segítőkész, még nagyon jókat is lehet Vele beszélgetni. Igazi élmény az üzletkötés eme fórumtagunkkal.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
SEMTEX
senior tag
Egy negatívum Kokobe nevezetű taggal:
Megbeszéltük, hogy veszek tőle egy monitort.Mindenle volt fixálva, aztán a találka előtt pár órával ír, hogy mégsem jön, mert nehéz a monitor, de ha lemegyek érte Tatabányára, enged 1,5K-t...Hugomnak kellett volna egy netes géphez
De szerencsére egy másik fórumtárstóll sikerült monitort szereznem
Szvsz Kokobe nem megbízható...
-
SzalaiG
addikt
Eddig két emberrel üzleteltem itt a PH!-n. Dodi72 és oregcsóka. Mindkettővel maximálisan meg vagyok elégedve csak ajánlani tudom őket.
-
Akheron
senior tag
Hamis Sony akkumulátorok a PH-n:
[link]
A 38. hozzászólás írója vélhetően figyelmeztette e-mailben a hirdetés indítóját; gyanítható tehát, hogy bonat tag szándékosan folytatta a jóhiszemű vásárlók megtévesztését a következővel: Sony márkanéven, Sony kifejezést tartalmazó hirdetéscímmel árulta ezeket a nyilvánvalóan hamis termékeket.
A témában nem kívántam kommentálni az általa írottakat, és magam sem vásároltam tőle ilyen akkumulátort, de kötelességemnek éreztem a történtek jelen témában való tárgyilagos közlését - akár adott el ilyen terméket, akár nem.
[Szerkesztve]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
Kasza08
őstag
LKW nagyon jófej, ajánlani tudom. Bizonyíték:[link]
-
shteer
titán
további pozitív tapasztalat alapján :
Ádibádi
kistehén1
LukE
Zanszerintem jónak tűnik..
-
Ádibádi
tag
Még több pozitív tapasztalat. Az előzőt lásd az 1295. hsz.-nél.
Rengeteg pirospont felvésve nekik:
shteer
Zájec
LeC
Sygoinon
Zájec-nek meg egy bazi nagy harcsa ( 4ghz.-s )
U.I: Köszi shteer
[Szerkesztve]A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
Mr.Skynet
senior tag
Megint bizniszeltem 2 emberrel bővült a bizalom köre
pisti előre postázott nekem 7300GT kártyát, (kipróbáltam, hogy az alaplapom szereti-e) majd 3 nap után küldtem a 6600GT kártyámat + pénzt...
Daveeboy routert vett tőlem, elvittem--> kipróbálta-->működött-->fizetett rendes csávó ő is
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Piros pont neki ''letov'' -nak, korrekt eladó.
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
poffsoft
veterán
tommaxpower pirospont
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Calogero-nak egy nagy pirospont a korrektségéért! csak ajánlani tudom!
-
greatchaos
addikt
mindenkinek csak ajánlani tudom pmheros fórumtársat, a megbeszélt időben, helyre küldte a csomagot utánvétel, hibátlanul megjött, kifogástalan minőségben. grat neki!
-
Vigneau
félisten
válasz diablo1984 #1322 üzenetére
Ő nekem is nagyon szimpatikus, kellemes a modora. Ráadásul azért is, mert Opelje van és szereti a nyuszikat.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
mergal
aktív tag
exemboy nagyon korrekt vevő. Alaplapot adtam el neki. Megbeszélt helyen és időben. Még az utazásomat is fizette pedig nem volt megbeszélve.
Ja és amikor az üzletet megkötöttük akkor volt 1napja regisztrált. -
Dudu67
tag
Én is újonc vagyok, de talán érdekel benneteke ''TISZTELT'' ChaosCrash barátunk hozzáállása.
Meghirdet egy vidkarit [link], hogy fontos lenne neki, meg miegymás a minap megláttam lecsaptam rá mint tyúk a takonyra pont ez kell nekem felkiáltással, mondom még ár sem annyira durva, majd alkuszom.
Mintegy félórás MSN duma után közli, hogy a kártya úgy egyébként egyedül nem eladó csak ha megveszem arany árban ősöreg alaplapját meg processzorát (valami K8N Neo2 v3 volt meg egy 3000+-os proci) vagy ha nem veszem meg, adjam el neki. Mondott olyan árat, amiből egy elég ütős LAP+PROCI+KÁRTYA konfigot lehet most venni nem itt, hanem kiskerben új áron áfástul béfástul.
Szóval aki akar jó kis meglepetést az nyugodtan keresse meg barátunkat.
Bár lehet, hogy csak szórakozott, de talán nem itt kéne, mivel ez a prohardver és nem a napi vicc.
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült, de eléggé kiakadtam. Köszönöm, hogy kiírhattam magamból.
[Szerkesztve]Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
tökfey
tag
Habár új vagyok..azért leírom a pozitív tapasztalataim:
janika8202 fórumtárstól 1 dvd írót vettem, ami makulátlan állapotban el is jutott hozzám.
Kaics egy megbízható vga-val tett gazdagabbá.
zthebig pedig egy alaplapot adott el nekem, ami teljesen rendben ment, amíg módszeresen meg nem sütöttemEzt most mondtam, vagy csak gondoltam?
-
LeC
addikt
Ajánlom még Garee-t, nagyon korrekt és megbízható vásárló!
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
greatchaos
addikt
ismét korrekt vásárló: Borosz
-
Mr.Skynet
senior tag
Megint egy nagyon rendes PH kollégával volt szerencsém bizniszelni ---> apóka még házhoz is vitte a Casetek házikót + 3 venti, pontos volt, az ár is korrekt volt.
Pirospont neki -
greatchaos
addikt
korrekt eladó: sza.sa
-
éN79
addikt
Qru! Mindíg korrekt úriember, úgyhogy mindenkinek ajánlom bizalommal és nagy-nagy tisztelettel.
-
poffsoft
veterán
totti96 : Teljesen korrekt, gyors, megbízható, 1 pirospont neki
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
hát ide énis írok , de csak megjegyzést.
Attól hogy valaki egyszer korrekt, attól még lehet, hogy más esetben fontosabbnak tartja a saját érdekeit.
Másrészt átértelmezném a topikot. Azzal érdemes üzletelni, aki ''olcsó'' is- ilyen igazán nincs sok -, nem csak korrektEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
graf
tag
R1X eladott egy csodás 2400+ -os mobil Barton procit.
A procc hol megy, hol nem megy.
Néha bekapcsol a gép, néha nem; máskor a windows lefagy, stb.
PH-ra belép, de privire nem válaszol, telefont (kicseng) nem veszi fel két napja.
[Szerkesztve]Jó kocsi, jó sofőr - nincs kockázat!
-
poffsoft
veterán
bajnokpityu :piros pont.
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
Dele77 : Nagyon korrekt srác! A 9800pro-t amit vettem tőle, leszállította személyesen, nem tudom hány km-t utazva és türelmesen végigvárta amíg leteszteljük a karit!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Thanx Dele!!!Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
diablo1984
veterán
ngabor2 moderátorunknak is adnék egy zsák pirospontot a rendben lezajlott üzletelésünkért, meg a kölcsönmemóért is!
1szóval megbízható, korrekt partner és segítőkész! -
addikt
pszihó & lacafaca fórumtársakat ajánlom.
Mindketten vásároltak tőlem. Korrektek, rugalmasak, házhoz jöttek és nem felejtették el miben egyeztünk meg pár nappal korábban. Kaptam Tőlük visszajelzést is a cuccról, hogy rendben mennek.nofene
-
LeC
addikt
Pirospont CsaBully kollégának, pontos korrekt eladó!
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Hammon Serra
senior tag
Negatív tapasztalat
FPATRIK személyében.
Lerendeli aztán visszamondja.
Szokásos kis szemét újonc húzás.
Persze,mind azután, miután elment a rendelés.Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
LeC
addikt
válasz Hammon Serra #1344 üzenetére
fpatrik már vett tőlem vinyót, előre küldte a pénzt én meg postáztam. Szval én csak pozitiv véleménnyel vagyok róla. Nem kell rögtön szemét ujoncozni, nem csak az ujoncok szokták a rendelést visszamondani.
Hát ennyit a védelmében, mindenesetre nem volt szép dolog tőle.◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Bunyec
tag
Negatív tapasztalat. ZR92-vel egy játékot akartam elbiznicelni, meg volt beszélve minden, postai küldemény utánvéttel (ez volt az uccsó az biztos), elküldtem, erre nem vette át a következő indokkal: Lehet hogy nem is azt küldtem amit megbeszéltünk, és akkor bukja a pénzét. Kösz ZR92 hogy beszivattál.
-
Vigneau
félisten
Ma ismét két, számomra nagyon kedves úriemberrel sikerült közelebbi ismeretségbe kerülnöm immáron személyesen is: Ste (ami már nagyon érett) és Robi_73 (amin pedig csodálkozom, hogy eddig nem volt rá mód, hiszen nem is vagyunk messze egymástól). Meleg szívvel tudom ajánlani Őket.
Valamint ezúton lépnék én is azok táborába, akik z0ty már eddig is kiérdemelt jó hírét öregbítik. Le a kalappal előtte is.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Hikvision
senior tag
Kb 3héttel ezelött Kedves ''Knifemaster''-al sikeresen Bizniszeltem egy Asus Ax800pro VIVO Agp-s Vga-t postai utánvéttel,amikor kibontottam a dobozt akkor nagyon korrekt csomagolást láttam minden tartozéka benne volt(Web-kamera, Millio cd,kábel etc..) Tehát, ő úgy hirdette a kártyát hogy egy Asus x800pro@xt mivel ment rajta a 16Pipe és egy Xt bios volt benne.Tehát amikor nézegettem a kártyát nemis vettem észre semmilyen árulkodó jelet,igazából nemis mertem feltételezni hogy lehetne is valami.Tehát kártya gépbe berak,indit minden jó csak a Catalyst nem ismeri fel Viszont az alap xp driverral az evereset rendesen kiirta hogy Asus x800 xt pe. Jah és közbe igencsak erős cicergés volt hallható a kártáytól ami mondhatnám,hogy megszokott mert minden vga-m cicergett de ez már zavaróan hangos volt.na mind1. 1órányi szenvedés után tanácstalanul szedtem ki a kártyát a gépből,és nekiálltam tisztitani. Tisztitás közbe majdnem lefordultam a székről ugyanis fel volt púposodva az egyik kondi .Akkor már tudtam,hogy erre a kártyára már ihatok is egy pohár vizet.Utolsó Esélyt kihasználva Elmentem Bp-n abba a számtech boltba ahol a kártya lett véve és mivel Asus, 3év gari van rá.Tehát bementem,mondtam,hogy játszottam aztán elsötétült minden.Gyerek nemis kérdezett semmit kitöltöttük a szervizlapot és minden tartozékával bevette a kártyát és azt mondta,hogy 1hónap múlva érdeklődjek mert Feltételenes tudják csak begariztatni mert púpos a kondi és az sokmindentől lehet,és el kell küldjék az Asus-nak...Tehát most járok a 3.hétnél,de sajnos nemsok esélyt látok arra hogy valami jó is kijöjjön a dologból. És amikor elmondtam mindezt ''kedves'' Knifemasternak akkor ő persze értetlenül állt a dolgok elött
20 éve a PH-n.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest