Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
segadc
csendes tag
Sziasztok! Új roller beszerzésén agyalok, a kiszemeltek a Kugoo G2 Pro (Emag: 272e), Kaboo Mantis 10 Plus 18.2ah (Kína 278e, Ultimate ebike: 350e)
Nagyon sokat keresgéltem már, de nem jutok dűlőre, hogy mi az, amivel a legkevesebb bajom lehet, akár beázás, garancia.... Van valakinek tapasztalata az alábbi típusokkal kapcsolatban?
Kugoo M2 Pro-m volt előzőleg, azt bőven kinőttem, így valami komolyabbra váltanék, ami kibír legalább 30-40km-t egy töltéssel és van is benne kakakó!
-
segadc
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Szia! Érdeklődnék, hogy a Kaboo rollereket hogyan ill. honnan lehet vagy érdemes beszerezni? Magyar árak eléggé horror kategória...
-
segadc
csendes tag
Sziasztok! Egy Kugoo M2 Pro-val szálltam be a roller világba, és a hatótáv növelésén gondolkodom, hátha megoldható valahogy nagyobb akkupakkal, találtam is egy valakit aki tervezett ehhez a tipushoz: [link] Viszont, szerintem 65 ezerért horror, valaki tud valami igényes és olcsóbb megoldást? Egyáltalán érdemes ebbe fektetni, vagy már inkább érdemes valami komolyabb tudású rollere váltani? (Most már, hogy hozzá szoktam amúgy is kicsit lassú a max 30km/h...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)