Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
segadc
csendes tag
Sziasztok! Új roller beszerzésén agyalok, a kiszemeltek a Kugoo G2 Pro (Emag: 272e), Kaboo Mantis 10 Plus 18.2ah (Kína 278e, Ultimate ebike: 350e)
Nagyon sokat keresgéltem már, de nem jutok dűlőre, hogy mi az, amivel a legkevesebb bajom lehet, akár beázás, garancia.... Van valakinek tapasztalata az alábbi típusokkal kapcsolatban?
Kugoo M2 Pro-m volt előzőleg, azt bőven kinőttem, így valami komolyabbra váltanék, ami kibír legalább 30-40km-t egy töltéssel és van is benne kakakó!
-
segadc
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Szia! Érdeklődnék, hogy a Kaboo rollereket hogyan ill. honnan lehet vagy érdemes beszerezni? Magyar árak eléggé horror kategória...
-
segadc
csendes tag
Sziasztok! Egy Kugoo M2 Pro-val szálltam be a roller világba, és a hatótáv növelésén gondolkodom, hátha megoldható valahogy nagyobb akkupakkal, találtam is egy valakit aki tervezett ehhez a tipushoz: [link] Viszont, szerintem 65 ezerért horror, valaki tud valami igényes és olcsóbb megoldást? Egyáltalán érdemes ebbe fektetni, vagy már inkább érdemes valami komolyabb tudású rollere váltani? (Most már, hogy hozzá szoktam amúgy is kicsit lassú a max 30km/h...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)