Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
prutyok
üzenetére
Ilyet még nem láttam, mármint így készen, de végülis jó ötlet.
~80ezer
Hát, egy rollerszervizben is hasonló árakkal dolgoznak.Mondjuk jót rötyögnék, ha megrendelnéd, azt írnád két-három hét múlva, h na, megjött, szétszedted a rollered, de neked valami más a belseje, nem ott vannak a csatlakozók, úristen, mit csináljak!

(Ez de gonosz volt Thunderzolee.)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Peaceliker
addikt
válasz
prutyok
üzenetére
Mondjuk én használt árban gondolkodtam
48v 18h amit egy mantis tud pl, az 860wh, ami 36v os léptékben 24ah. Van is fent egy német verzio 300e ért. Az asszem le is van korlátozva 25kmh ra, szerintem azért nem veszik meg. De használt garis talán amit láttam 400ba. De igen, akkor is valszeg drágább, mint ennél az akku bővítés.
Vsett 8 nem sok km el 280 ért van marketplace-en. Az mondjuk csak 15,6ah (21ah nak felel meg 36v on)
Én így gondolkodtam
-
Peaceliker
addikt
válasz
prutyok
üzenetére
Amúgy kérdés, hogy nem egyszerűbb cserélni a gépet vmi 5-800W-os eleve 48v os gépre? Persze azok nagyobbak nehezebbek, arról (azt hiszem) nem volt szó, hogy a kompaktság mennyire fontos.
Gondolok itt egy mantis 10-re plusra vagy zero 9 vagy vsett 8-at láttam tán jó árban.
Árban talán nem lesz több, mint a mostani gépet piaci ára+akku bővítés, de több szempontból jobb gép lehet a végeredmény. Azokon is van eco mód, akkor 25el mennek max és akkor elég jó hatótáv jön ki belőlük -
-
Casseius
tag
válasz
prutyok
üzenetére
Hát 75ből itthon már neccesen hozol ki külső aksit táskával, rögzítővel, RITA adapterrel és töltővel, megfelelő minőségben, rita adapter önmagában 25e, táska 10e, rögzítő konzol 10e, töltő 10e.
Denis nemzetközi szinten kb a legelismertebb aksi készitő Xiaomi rollerekhez.*Peacelikernek ment

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED TV topic
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- További aktív témák...
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)