Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
Mivel nekem bevált egyik 8,5 collos rokona, így elfogult vagyok, megvenném akár tartaléknak is.
Ha jól látom az általad linkelt is ugyanolyan 6,1 collos felni, illetve motorra épül, csak a gumi átmérője növeli 10 collra. Hasonlót csináltam én is, amikor a 8,5 collos kamrás gumit levágtam (nem bírtam a keménységét) és ilyen 10 collos fújhatót raktam fel.
Csak nekem a teleszkópos első villa nem ehhez van méretezve, így a sárvédőt le kellett venni, mert akadályt képezett. Hátsót meg tudtam oldani, ha nem is tökéletesen, úgyhogy hátra inkább 8,5 collos jófajta CST-gumit raktam, elől ment a 10 collos, de sárvédő nélkül, egy ideig.
Van hátsó rugózása is, én kedvelem, így néz ki (nem saját képek, Youtube):

-
enginev3.0
félisten
-
PociAti
őstag
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
Visszakérdeznék, mit lehet tudni a gyártójukról?
Nem sokat.
Másodvonalbeli kínai rollerek, eltérő festéssel (matricázással), ezáltal más márkanév alatt futnak. Apró különbségek vannak csak közöttük, de ezek a különbségek pont arra jók, hogy az alkatrészek ne legyenek kompatibilisek egymással. Általad belinkelt rollerek tömörgumis Xiaomi M365 klónok.Használod, normál gyártótól származó rollernél szinte biztosan előbb elromlik, próbálod megjavíttatni de nem találsz szerelőt.
Újra átgondolod mennyire volt jó vétel és most mégis mit kezdj ezzel a 15-20 kg vassal és gyenge akkumulátorokkal? Pedig paraméterei alapján jónak tűnt, a hirdetésben csodásakat írtak róla. -
alphamooncam
őstag
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
" Fontos lenne a kijelző, hogy lássam a sebességet..."
Kb. ez az utolsó dolog, amit fontosnak gondolok, hogy lássam a sebességet.
A fotón egyértelműen látszik, hogy a kijelzőm EY3 előre, nem pedig felém néz ! Jobb fékkar alatt !
Pedig az enyém nem 25km/h órával "hasít", hanem annak többszörösével, mégsem érdekel.
Tök felesleges menet közben azt bámulni az helyet, hogy a szemeiddel folyamatosan azt kutatnád, hogy most éppen ki akar "megölni" a járművével, vagy merre menekülhetnél előle.
Dualtron pl. Koreai és 1999 óta gyárt rollereket.
Fontos lenne visszaolvasni itt sok-sok oldalt, kik az elégedettek, és milyen hibák jöttek elő, sok bosszúságtól megkímélheted magad.
Rögtön képbe kerülnél, és a prefenciáid is alakulnának vélhetőleg a mostanihoz képest.
-
PociAti
őstag
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
A kínai Xiaomin kívül ott van még a
Segway Inc., de az is kínai,
sőt, 2015-ben a pekingi székhelyű Ninebot vásárolta fel őket, részben a Xiaomi adta rá a pénz.
Román e-twow is valójában egy kínai székhelyű cég.
A Kugoo annyira szégyenli az alapításának helyék, hogy inkább ki sem írja. Hol készülnek, azt bátran megtippelheted.
Kaabo is kínai: Haishu District, Ningbo Zhejiang, China.
Joyor rollerről úgy tudtam van valami spanyol vonatkozásuk, de a cég honlapja szerint ők is kínaiak.
VSETT színtén kínai, többiekhez hasonlóan ennek a székhelye is Zhejiang, magyarul Csöcsiang tartományban van, közel Shanghai-hoz.Ahogy megyek sorrendben az árukeresőn a népszerűség alapján felsorolt rollereken, nem igazán találni nem kínait.
Vannak olyan gyártók, melyek honlapja alapján határozottan az európai piacot célozták meg pl. Lamax, de ők se szlovák vagy lengyel alkatrészekből dolgoznak, hanem kínaiakból.
Wermamba Kft. mohácsi vállalkozás, hátha tud valaki róla valamit, mennyire nem kínai. Vagy miben nem kínaiak. Webáruházukban mamba mellett kínai cégek rollerei is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- EA Sports WRC '23
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest