- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4876 üzenetére
Akkor se hulladék
.
És egyáltalán nem védem, de nem szeretem, ha nem korrekt a megfogalmazás.Mi a hulladék benne? Miért nem jó az ár-érték aránya?
Többször írtam én is, tavaly augusztus óta használom, szerintem 10 alatt van azóta azon napok száma, mikor nem azzal jártam munkába és edzeni.
A hátsó világítást kellett javítani csak. Meg persze kenni, törölgetni.
Nekem ennél több nem kell. Ha elromlott volna többször is, akkor lehet én is azt mondanám, hulladék. De így?A nagyobb, komolyabb, erősebb, nem hulladék rollereket is így használják, azok, akik szerint hulladék?
Nem zárom ki az, hogy én példányom egy nagyon jól összerakott masina.
B-L-A-C-K, mennyi km-t mentél velük és miért szedted darabokra?
Nekem aztán teljesen mindegy, ki mit vesz, de ne vigyétek ell rossz irányba az ajánlásokat.
Már csak az pontosabb és korrektebb megfogalmazás, hogy a viszonylag kevés árkülönbözet miatt jobban megéri (talán) az M365.
Le lehet írni, mi a baja, miért nem lehet jó a Kugoo S1 Pro, de az, hogy hulladék, szerintem is félrevezető.B-L-A-C-K, ha valaki árérzékeny, akkor a Kugoo is jó választás lehet neki. Továbbra is, mi a baj vele?
Nem azt mondom, nem jobb a M365, de mi a hulladék a Kugoo-ban?IntelliSense, attól függ hol használod! Én Budapesten, nagyrészt kerékpárúton, nekem megfelelő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest