- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Hogy érted azt, hogy lámaság már ne is haragudj! Abszolút normális kérdést tettem fel, te pedig ilyen stílusban válaszolsz amit abszolút kikérek magamnak. Nem vagyok egyáltalán rolleres, ahogyan olvashattad a nejemnak vásároltam. Abból indultam ki, hogy az elöző noname rollerben megvoltak ezek a funkciók, fenese gondolta, hogy egy jóval drágább nem fogja tudni.....
-
Hieronymus
veterán
A meglökéses indulás pedig egy biztonsági funkció.
A meglökés egy erőteljes energiatakarékossági funkció. A nulláról induláskor a motor hatásfoka nagyon alacsony. A roller megmozdításának nagy az energia igénye. A kettő együtt nagy szívás az akkumulátornak.
A saját rolleremen 3, 4 és 5 km/h sebességre állítható a motor indítása. A három és öt között érezhető a megtehető kilométer eltérés. Főleg városban, ahol sok lámpa van.A biztonsági intézkedés az, hogy a kijelölt sebesség elérésekor csak akkor indul a motor, ha a gázkar alap közeli állapotban van. Én a maximális teherbírás kb. 65%-al terhelem a rollert. Maximális energia felhasználás mellett kapaszkodnom kellene, hogy ugorjon el nélkülem a roller.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest