- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Szelephosszabbítót xiaomi schooter 5-höz Budapesten személyesen hol lehet venni? Tudja esetleg valaki?
-
amdboy
senior tag
Hogy érted azt, hogy lámaság már ne is haragudj! Abszolút normális kérdést tettem fel, te pedig ilyen stílusban válaszolsz amit abszolút kikérek magamnak. Nem vagyok egyáltalán rolleres, ahogyan olvashattad a nejemnak vásároltam. Abból indultam ki, hogy az elöző noname rollerben megvoltak ezek a funkciók, fenese gondolta, hogy egy jóval drágább nem fogja tudni.....
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Pár napja vásároltunk egy Xiaomi Electric Scooter 5 gL-t a nejemnek. Nem voltunk tisztában azzal, hogy nincs benne pl tempomat és azzal sem, hogy nem lehet csak úgy elindulni vele hanem induláskor lábbal kell meghajtani. A gyári appban nincs ezekre semmilyen beállitás. Érdekes, hogy egy kb 3 éves noname rollert váltott, azokban minden ilyen es hasonló funkció megvolt. Kérdés, hogy nem lehet esetleg más applikációval helyettesiteni a gyárit ami müködik is és persze feloldja ezeket a dolgokat ( M365 Tools, ScooterHacking Utility, XiaoFlasher stb programok nem látják a rollert) Köszi a válaszokat.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! E roller vásárláson gondolkodom. Nem szeretnék sokat költeni. Fontos, hogy 100kg felett vagyok ( 108kg) tehát el is bírjon. Maximum keret 130k. Lehet akár használt is. Mit ajánlotok? Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest