- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
DigitXT #31437 üzenetére
Igen, és pontosan leírtam az okát. Több angol nyelvű fórumot és csatornát végigolvastam, a hiba okát kutatva, és közte volt egy cikk is, amelyikben a sérültekről is írtak. A többi leírásban, melyek sokkal informatívabbak voltak a meghibásodás jellegét illetően, azokban pedig nem írtak róla. Én azokra koncentráltam és közben átsiklottam a 20 balesetező felett. Nagyon sok az a 20 fő még abban az esetben is, hogy minden 11.000 érintett rollerre jut egy baleset. Az esetnek engem nem az a része fogott meg, amire a bulvár lapok felkapják a fejüket.
Ha neked ez kell, akkor majd neked a hasonló visszahívások kapcsán belinkelem majd mindig a Blikkrúzst, hogy ott nézz utána az eseményeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest