Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz xandrush0831 #31167 üzenetére

Megnéztem a vezérlőset, kíváncsiságból (szeretem a vezérlőket :D), hááát...
    Maga a vezérlő pofás, rendesen le van interfészelve + ki van alakítva a helye:
    kialakításában hajaz a G300-ra, bár a csatlakozói (értelemszerűen) kisebbek.
    (Tök jó, hogy hozzá kell csavarozni a vázhoz, jobb lesz a hűtés, nem mozog!)

Ami viszont a műszaki segítségnyújtást (ki a célközönség, szerviz?) illeti, tök
    jó, hogy ír meghúzási nyomatékokat is (konkrét pici értékeket 0.8, 1, 2.5 Nm),
    pici tűréssel (±0.1Nm), erre T-kulcsot használ, nem nyomaték-csavarhúzót.:U
    (Néztem közben még további videókat, sehol nem használ nyomatékkulcsot:
    húzd meg 45 Nm-re meg 65 Nm-re a kerékanyát sima villás kulccsal. Hát izé!
    Meg lehet csinálni, de kezdőként vagy laza csavar lesz a vége, vagy rátépett.)

Meg úgy általában, ahogy kinyitja, semmi kábel-menedzsment nem látszik: a
    kábelek jönnek mennek. Vmi katonás rendet vártam volna a dicséret alapján.
    Ja és hiányolom a tömítést, a műanyag alsó burkolat és a váz között. Csak a
    kábel átvezetésekben van gumi, körben látszólag semmi (pedig nem ártana).

Dióhéjban. (És még mindig ott lebeg a kérdés, hogy aki csak megveszi, mert
    ez a legfaszább masina ami kijöhet egy gyárból, miért is bontaná atomjaira?
    Különösen izgalmas a beépített töltő, aminek a földelését, egy vezérlő csere
    esetén is le kell kötni, majd utána vissza... ha ez elmarad, abból balhé lehet!)

Azért nem rossz! (Nem tákolmány = dizájnosnak tűnik egy laikus* számára.)
    Tetszik még, hogy az akku is le van csavarozva. Nem kell ragasztani, megáll.
    Tetszik továbbá a szétszerelhető felni: könnyebb gumit cserélni, ha leveszed.

*: ha sosem szerelt még rollert, mégis mi alapján fogalmaz meg ilyeneket?:D
    Kugoo tulaj legalább tudja, mi fán terem a vezérlő csere, ha szükséges volt...
    Vagy nem, mert elvitte szervizbe, mivel nem ért hozzá / nem akarja elrontani.
    Féktárcsát se biztos, hogy rábíznám az egyszeri használóra. Miért is cseréli?
    Elkopott? Esetleg annyira "papírvékony", hogy eleve érdemes jobbra cserélni?
    Esetleg azért, mert a rettenetesen szakszerű gumicserénél széjjelgörbült? ;]

Új hozzászólás Aktív témák