Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Tangerine #28226 üzenetére
Ígéretes ez az olcsó PCB, néztem róla YouTube videókat.
Viszont egyből felmerült egy "kellemetlenség" ezzel a HCW M633 / XH M602 szabályzóval: szét kell vágni a töltő fixen rögzített kimenő kábelét (vagy toldó-elosztót kell a töltő és a roller közé tenni).
Igazából egyik megoldás sem szimpatikus, de nincs jobb ötletem. De ha már van egy ilyen fesz korlátozó, akkor akár egy olcsó töltő is jó lehet, ha jól sejtem. Nem kell 10-12k környékén gyári Ninebot, Xiaomi, stb. töltőt vadászni?
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Tangerine #28226 üzenetére
Van nekem is egy trafó nélküli változata (XH-M608), biztonsági védelemként bekötöttem, de mint töltőként nem egészen ugyanaz a karakterisztika, mint amikor az akku elér egy kívánt feszültséget és azon tartjuk, míg az akku által felvett áram megfelelően visszaesik, azaz optimálisan "felszívja magát" (a CC / CV karakterisztikájú töltés erről szól).
#28228 xekta
Gyanítom, hogy porfújás / lefújás vagy valami hasonló intenzitású tevékenységre gondoltál, de ezek nem olyanok szerintem. Esetleg előbb felfújni vele valami spray palackot, amire egy szelepet forrasztottunk, utána lehet nyomni vele a légáramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest