- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
Lift nincs?
Még nem léptem meg, de lehet PRO 2-nél érdemes lenne, mert ott még van 4 kg tömeg előny is, de:
Monorim MBP akkumulátor csomag 36V 10.4Ah Xiaomi M365 szériához és Segway-Ninebot MAX szériához - Monorim® HU
Szóval ilyen E2 PRO-ra nincs véletlenül? Meg ugye Pro 2-re is jó lenne.
Az van, hogy a MAMBA-nak van olyan rollere, és régen ES2 NineBotnál is volt, hogy kormányra rátehető, leszedhető, lakásban tölhető akkumulátora van.Nekem az E2 PRO-ra lenne elsődlegesen jó, de ugye alapból a súlya 18.8 kg. Tehát ott leginkább az lenne a cél, hogy lecsatlakoztatható legyen, mert még 6 kg és 25 kg-nál vagyunk. Mondjuk akkor már kötnék rá biztosítást, azon nem múlna. Csak ugye levinni, felvinni, ezért lenne jó, ha lecsatlakoztatható lenne.
PRO2-nél még 4-5 kg és ott vagyok vele, mint most az E2 PRO-val, viszont alapból agyonveri ugye hatótávilag, arra még egy kellemes 40-45 km-es hatótávú akksi Berettyóújfalu - Hajdúszoboszló oda és vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest