Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

válasz DigitXT #26176 üzenetére

Másik helyen tettem fel a kérdést, itt valamiért lemaradt. Eredetileg erre is irányult volna a segítség kérésem.

Nálam nem az imbusz méretével van probléma, hanem a típussal. Mivel a csavaron van egy bemélyedés közepén. Mintha torx jellegű csavarhúzó kéne hozzá.

Gondoltam nem egy ritka példány a ninebot F sorozat, sokban hasonlít a Xiaomi korabbi szériához, hátha van itt a topikban olyan személy, aki sokat szerel rollereket, és tud válaszolni.

A a kerékpárom hidraulikus fékrendszeremet szervizbe szoktam vinni. Ezzel nem lenne probléma, ha a a 2 betétet be tudtam volna tenni. Ezzel nem számoltam.

Betét ügyben meg linkeltem, hogy mit vettem. De ha szerinted ez rossz betét, szívesen fogadom a linkedet. Temun ugyailyen formával és mérettel találtam F sorozathoz ajánlottat.

Szervizt nem találtam a környéken, mert google és fórumokon, fb csoportban sem kaptam választ. Annak idején vettem a rollert, és rákérdeztem csak, hogy szükség esetén már tudjam kohez forduljak.

Azóta már garanciaban visszafizettél az árát, majd vettem egy ugyanilyen típust.
    Mivel változott a munkabajarasi szokásom, így mar ritkábban van használva a roller, ezezrt gondolkozom a mai napig, hogy lehet meghirdetem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés