Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
pescara
üzenetére
Nehogy azt gondold. Vannak ismerősök akik simán letekernek 40 km-t is gyerekkel, feleséggel.
Oda már egy G30 sem biztos, hogy elég a 90 kiló és dombos utak miatt. Ha van rá keret, akkor biztos feljebb nézelődnék (Mantis pl.), persze ha 25-30 kg körüli súly és nagyobb méret belefér.Személyesen boltban megnézni mindenképpen ajánlott ahogy írja is Peaceliker.
-
Dudee
senior tag
válasz
pescara
üzenetére
hehe, ott a pont.
Ahogy néztem több típusból van azért néhány opció ami az akksit érinti, ezért nem mentem abba bele, hogy 40 vagy 60 km 'kéne'. Meghát úgyis eléggé beleszól ebbe, hogy vki 62kg vagy 102kg. A fent írt listámon szereplő hatótávok nekem kb megfelelnek. 20 kevés, 100 meg nem kell
(mert nehéz
)Köszönöm a tanácsokat (persze további kommenteket is szívesen veszek). Annak örülök, hogy nagyon nem nézegetek rossz helyen. Nálam is kb a Mantis egyelőre a befutó.
De azért az kiábrándító, hogy vacak alkatrészeket használnak. Ilyen tételeknél azért egy minőségi kábelezésnek, csavarozásnak simán bele kellene férnie (6-8 éves autókat lehetne venni egyes modellekből, azért az már elég röhej
).
Lehet kiváncsiságból ránézek majd egy ilyen Inokimra, hogy vajon az is ilyen, vagy esetleg minőségi szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(mert nehéz