- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Casseius #20060 üzenetére
Aliról lenne, engem is meglep. 9,6ah,nem a 20220/23 az 10,5 ös, de itthon is 560k az 9,6os. Szóval jól hangzik. Akciós, eladó megbízható, max pihen a pénzem pár hónapot ha átvertek (de volt magyar rendelő is).
Felfüggesztés gondolom annyi, mint lábas rolleremnél, persze.
De 13kg, míg ha g30 nézzük, akkor 20+ felfüggesztés.Azt látni kell, hogy warrior mellé nem kell sem hatótáv sem power igazán, de az nem bántana, ha 1km re kenyérért nem 25 el mennék ki... Ja hogy lehetne gyalog is menni? Lehetne.. Lusta vagyok? Az
valójában indokolt... Nem, távolról sem, csak kipróbálnék valamit, mert miért ne.
De ha jól értem ennyiért akkor nem riziko mert ha mégsem kell akkor el tudom adni legrosszabb esetben ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest