Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Peaceliker #17137 üzenetére
Sajnos már az ST Link V2 se mindíg segít ugyanis a gyártók (Segway biztosan) az ST32 chip-et AT32-re cserélte így a programozása tök más viszont a két chip lábkiosztása ua. így ki kell szedni az új AT32-t és betenni helyére egy régebbi ST32-t és akkor már megy az ST LINK és mehet vissza a regebbi FW.
Nem könnyű művelet elég jó kézügyességet és felszerelést igényel. Én most várom kinabol az ST32 chippet ha megerkezett megcsinálom a cserét majd jöhet a régebbi de jó drv aztán teszem is be a controllert a rollerbe es ismét lesz tempomat meg kraft. (F40 esetében kérdéses az akksi és ezáltal a hatótáv sajnos) -
ktgeri
tag
válasz
Peaceliker #17137 üzenetére
Igen, lehet.
Teljesen amatőr vagyok a témában. Megmondom őszintén, hogy én akkora előrelépést nem látok a PRO2-hőz képest, hogy megérje az extra pénzt.
Szóval jó lenne valami guru segítségeVagy ha tudtok mondani más BB e rollert 200-300 között, az is megfelelő
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest