Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Én is a súly miatt is vettem inkább Kugoo S1-et, 120 kilóig bírja, elöl hátul lengéscsillapító, tömör gumi, és már ~90 ezerért tiéd úgy hogy pár nap alatt itt van. Elég laikus vagyok még a témában, enyém is péntek óta van meg, de eddig nagyon bejön. ES2-vel mentem egy kört hétvégén, annál nekem jobban adja, pedig azt akartam venni előtte.
-
Vertigo
aktív tag
Ne hulyeskedjetek, 2x5km-re (plane minimalis szintkulonbseggel) villanyroller...
Egy hagyomanyos rollerral iranyonkent kb. 20 perc kenyelmesben es meg sem izzadsz, 5-od aron.Ninebotnal amugy hajlik valamelyest a platform, igy nem teljesen "rugozasmentes", egyebkent mind2 jol ossze van rakva, m365-nel jogos a defekttol valo tartas (altalaba gyorsan lecserelik mehsejtesre a tulajok a tomlos kereket), illetve idonkent figyelni kell az aljara (plusz a ponthegesztett akksikra a kerekcsere utan), de a ninebotnak meg kenyelmetlenebb a sulyelosztasa...
Probald ki a lime-ot, az nagyon ninebitra hajazo cucc, amugy meg sz@rd le es 5-5km-re kis emelkedokkel vegyel egy hagyomanyosat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest