Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A rendőrség lecsapott a Lime-ozó újságírókra
"Az akkurátus indoklás szerint a teszthez használt Skymaster Moonster Lime Green elektromos roller 350 W teljesítményű és 25 km/óra sebességű, ezért különböző irányadó jogszabályok szerint segédmotoros kerékpárnak számít. Ebből következően nem lehet vele haladni sem a járdán, sem a kerékpársávban, sőt használatához jogosítvány és becsatolt motorkerékpár-bukósisak kell.
Azt nem mondja ki a határozat, hogy a közrollerekkel hol kell közlekedni, viszont az indoklásból egyértelműen következik, hogy az úttesten."
...
"Döntő a teljesítmény
A Lime-ozáshoz használt rollertípus nagy szerencsétlensége, hogy a rendőrség szerint 350 W a teljesítménye, ezért túllép a 300 W-nál meghúzott hivatalos teljesítményhatáron, ami alatt a rendőrségi álláspont szerint még nem számítanak segédmotoros kerékpárnak az elektromos rollerek. A kereskedelemben kapható elektromos rollerek túlnyomó része 250-300 W teljesítményű, csakúgy mint az elektromos rásegítésű kerékpárok zöme. Ezért ezek esetében nem kell büntetéstől tartani."
A Kugoo S1 Pro is 350W-os.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ezekiel Ston #3287 üzenetére
Végre egy ember aki megérti az igényeimet, és a csalódottságomat, meg azt a tényt, hogy miért fogok TWOW márkájút venni!
Csupán egyetlen egy dolog van, hogy ezek a parlamentben izzadnak valami jogszabályt, amit belengettek, hogy pár hónapon belül aktív lesz... Amilyen aranyosak a német példát veszik át, persze az egészségügyet azt nem onnan koppintják!
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3279 üzenetére
"Szóval egyben a roller ha nincs leszigetelve kapsz érte 95 ezret,"
Sajnos sehol nem kapsz érte annyit... ez vele az egyik szopás...
egyébként te sem annyiért vetted a 16 kilométerrt futott használtat, hanem valami 80K körüli összeg dereng.
https://www.arukereso.hu/roller-c3008/kugoo/s1-pro-p482177877/
150K lol Amikor 105K-ért lehet újat rendelni, és akkor én vagyok a haramia ?D
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudod én eléggé érzékeny lelkületű vagyok. Mióta szívok vele, mélyen megrendített, lelki sérüléseim lettek, és hát persze felismertem, hogy üzletileg mi a jobb megoldás A hozzászólásodat meg dicséretként éltem meg
(#3274) DigitXT Nem akkor nem lehetett volna. Ha akkor valaki nyom egy kezdőlicitet, és rákattintok, hogy vége az aukciónak, akkor az övé. Gyorsabb voltam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3267 üzenetére
Oké Matekozzunk.
Ha egyben adnám el (dupla alkatrészek nélkül) kapnék érte maximum 80K-t.
Ehelyett.
Csak a két motor együtt 50-60K. Amiből az olcsóbbik az újabb sima S1 motor, mert azt lehet is kapni. A drágábbik az S1 Pro, mert az ugyan futott már 191 Km-t, de az szinte új, cserébe beszerezhetetlen. Egy S1 Pro tulaj pedig tartaléknak nyilván ilyet venne szívesebben. Nálam megteheti.
Eladom róla a telefontartót is, az is vagy 3K. Külön a két ECU-t, az egyik ugye teljesen új, a másik meg 1000 Ft-os kikiáltási áron van fent azt hiszem. A hátsó keréknek még nem néztem utána mennyit ér... Volt aki az oszlopot kereste., más meg a rögzítő mechanikát. Eladom a két kijelzőt is.
Egyben sokkal kevésbé vonzó az ára miatt. Viszont komolyabb az igény alkatrészenként, és többet is kérhetek érte. Sokszor leírtam már, nekem nem fontos, hogy gyorsan menjen el, én ezzel a rollerrel már nem akarok menni, nem csináltatom meg.
Multimétert a melegen kívül azért sem vettem, mert csak erre az egy rámérésre lett volna szükségem, most azért nem fogom 5K-val megdobni a roller büdzséjét, hogy aztán 20 évig ne használjam, vagy azt is adhassam el. Ami meg végképp nem megy el a piacon, azt elviszi a kukás, remélhetőleg úgy, hogy bőven visszahozta az árát.
Na meg ugye még Kínából rendelve a dolgokat hetekbe kerül, nálam gyorsan megy. Összerakhatnám, és használhatnám? Igen. De nincs bennem már ilyen szándék. Meguntam, másra vágyom.Van robogóm, azzal közlekedem Hajdúszoboszlón, Berettyóújfaluban meg MTB-om. Ráadásul oda nagyon ritkán megyek. Debrecenbe meg, van DKV.
. -
törölt tag
válasz #07746304 #3265 üzenetére
plusz kiegészítés, ezt privátban írtam:
15K-s kikiáltási áron van fent Vaterán az akksi. Ami ahhoz képest, előrelépés, hogy bontás előtt azt gondoltam, lesz benne folyadék, tehát szar és 0 Ft-ot ér, mehet a kukába. Nincs multiméterem, még nem mentem el venni egyet. Ma például azért nem, mert 32 fok van, és az idő sem sürget.
Korábban meg akartam csináltatni. De már egyszerűen csak a pénzemet akarom visszakapni, úgy, hogy még úton van hozzá egy kijelző. Az akkumulátor nagyon jó eséllyel jó. Van új motor (és igen, azt nem fogom sokkal olcsóbban, mint amennyiért egyébként meg lehet rendelni), van új ECU. A Régi motort is eladom egyébként. Darabokban értékesítem, mert így sokkal jobban jövök ki anyagilag, mint egyben.
Eredeti, méhsejtrácsos gumis S1 Pro motort nem is lehet kapni külön, szóval azt is magas áron fogom mérni, és leszarom, ha egy évig nem kell a kutyának sem. Külön mennek majd el az akkumulátorok is el...
Már elküldték darabokban majdnem az egész rollert, ahelyett, hogy kicserélték volna
Nekem már herótom van ettől a márkától, a rollertől. Nem akarnék én sem 4x ennyit fizetni egy másikért, de sajnos az a helyzet, hogy a jó az drága...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3264 üzenetére
Elárulom, hogy:
0. pont, a szezon végén már nem tervezem venni, egyrészt, mert ahogy mondtam szezon vége van. Másrészt sem a 365 PRO, sem az új E-TWOW modellek esetében nincs elegendő tapasztalat még, harmadrészt talán tavasszal kiderül, hogy Magyarországon milyen jogiszabályozás lesz rájuk. Lehet olyan mint Németországban, akkor nem veszek rollert és kész.
1. Ha Xiaomi akkor kb egyből cserélve lesz a kereke elől és hátul tömörre... 9000 Ft a méhsejtrácsos kerék.
2. A Kugoo azért szar, mert a bolygónak nincs olyan vidéke, ahol alkalmas lenne. Sivatagban a por miatt nem jön szóba Máshol meg bárhol eshet. Teljesen világos, hogy semmi ötletük nem volt a tervezésnél, koppintották volna a 400K-s márkáról, de még azt is elkúrták, mert képtelenek voltak a szigetelés roppant bonyolult műveletét megoldani, pedig ha ez teljesült volna, akkor a semmiből indult márka, még sikeres is lehetne.
3. Ha már a semmiből indultak, nem nevet kellene szerezniük? Vagy azt gondolták, hogy majd mindenki szétszedi és magának szigeteli?! Vagy ha nem szigeteli és beázik (mert még mindig döbbenet, de ezen a bolygón esik az eső néha) akkor azt mondja, hogy hát ez fasza volt, veszek egy újabb Kugoot, oszt jónapot. Szerintem a legtöbb ember ha így csalódik egy márkában, akkor soha többet. Legalábbis én így vagyok vele. Oké, szétszedted, de neked az 500+ K-s sem volt jó. Két féle ember van ilyen téren, akinek minimális elvárása van, nem akar moddolni, csak annyit ,hogy ne ázzon be. Meg van aki megveszi a drága rollert, azt is szétkapja, mert ez meg az nem tetszik rajta és moddol. Nos én az elsőbe tartozom. Igen, nekem az E-TWOW most az amelyik szerintem megfelelő lesz. Pont úgy néz ki mint a Kugoo, vagy fordítva a Kugoo hajaz rá, mert nem mindegy ki másolt kiről.
Ja és tudom nekem nem fogsz válaszolni, meg múltkor lehülyéztelek és egyből futottál a moderátorokhoz panaszkodni, pedig csak őszinte voltam...:/
látod, ezt is rosszul tudod... Válaszoltam.
-
törölt tag
https://mobilarena.hu/teszt/kugoo_s1_pro_elektromos_roller_teszt/bevezeto_jogi_kornyezet.html
A cikkben is leírták, hogy gagyi az S1 Pro. Egyébként a legnagyobb rollerük is az, azt is szigetelni kell.
én nem azt mondom, hogy fos, csak annyit, hogy ipari hulladék. Nem szar, hanem kaki... Olcsó húsnak híg a leve
Ha vízálló, minőségi darabot akar venni az ember - akkor minimum a Xiaomi - kb 4 Kugoo áráért lehet kapni, és garantáltan jó:
Az új kiszemelt: https://futurer.hu/termekkategoria/e-twow-booster/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem, a Model számra keresve nem adott ki semmilyen találatot a Google ami releváns lenne.
Látom, hogy itt két embernek nem állt még össze - nem baj, mindenhol vannak visszamaradottak -, hogy ez nekem ilyen gyakorló cucc. Bontogatom, hogy legyen ebben is rutinom, meg mert megtehetem.
Az akkunál fent szépen lejött a teteje, de azt feltételeztem, hogy kicsúsztatható a dobozból. Tévedtem, viszont ha már belekezdtem szét akartam szedni, hogy lássam szabad szemmel is, van e víznek nyoma.
Nem sérült, csak ragasztóval a rekeszt össze kell fogni, és kész. Már fent van Vaterán.
-
törölt tag
válasz #07746304 #3246 üzenetére
No, működik továbbra is. Vajon cellánként kellene eladni, vagy egyben? Nyilván doboza már nem lesz, max ha maszek módon körbe ragasztom, de legalább kiderült, hogy a Matrica csak egy felesleges faszság, meg persze, hogy továbbra is ipari hulladék a szigetelés hiánya miatt. Érkezik az új kijelző is ...
Valaki itt cellánkén rendelte (röhögtem is, hogy vagy 3-4 menetben érkezett meg).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kíváncsi voltam a cellákra benne
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
M365 Pro-nak van hivatalos magyarországi importőre?
-
törölt tag
No küldenek új akkumulátort is Megérte várni...
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3139 üzenetére
Igen, az indikátor azt jelzi. Rá lesz mérve arra is, meg a vezetékrendszere is át lesz vizsgálva.
Most már azért szépen szétszedtem párszor, meg összeraktam, anyagilag is jobban járok, ha egy új akkumulátort kell vennem bele is (a plusz motor okán) mintha teljesen új rollert vennék. Lesz amennyi lesz, csak guruljon végre magától is.
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3120 üzenetére
Tudom, aztán eladtad, majd kiderült, hogy beszart a 600+ ezres csoda is, és egy hónap mire jön új alkatrész (lol) aztán vettél egyet használtan, utána meguntad (mondjuk ilyen érvet sem olvastam még, kocsival is így vagy?!) szerk: ja de, egy fickó a vírusirtó topicban írta, hogy leváltotta a Kaspersky-t mert megunta... amúgy elégedett volt vele, csak hát megunta... b+ nem mozi ez, hogy megunjuk sokadjára is
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3118 üzenetére
"Persze én bajom, de már csak az elején ha megfogadod a tanácsunkat,"
Az volt a baj, hogy az elején megfogadtam, no nem ezt, hanem azt, hogy Kugoo-t vegyek Xiaomi helyett... Mert akkor abban az időintervallumban, amikor ingadoztam a kettő között, pl te is istenítetted a Kugoo-t, hogy milyen fasza...
Most meg már a Xiaomi a príma...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3115 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3113 üzenetére
Az, hogy mivel én nem merem bevállalni a szigetelést (egyébként korábban felmerült bennem, hogy nem tud szellőzni és a hő sem vezetődik úgy el) keresnem kell olyan embert aki leszigetelné. Amihez nem értek, azt nem csinálom. Mint mondtam számítógépek szerelésére specializálódtam.
Így viszont, elég beszerelni az új kijelzőt. Hőlégfúvóm nincs. Meg egyébként sem akarom megsütni...
-
törölt tag
válasz stellaz #3106 üzenetére
Na frankó... mert amikor végül a Kugoo mellett döntöttem ugye, az AQUA Xiaomija volt versenyben árban. Mondjuk én ha garanciális panaszom van, egyből megyek a fogyasztóvédelemhez. Még a Mistral-nál azt is megcsináltam Debrecenben, hogy a boltban is beírtam, aztán meg átmentem a Szent Anna utcára, és ott is....
Szigetelős téma:
Nem akárki írta, így meg is oldódott a dilemma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DigitXT #3090 üzenetére
Ne is kezdj bele, mert akkor lesz egy 15 órás videó, hogy hogyan (nem?) sikerült.
Mondja ezt az akinek a Youtube-on 3 év alatt 379 feliratkozója jött össze Amúgy a csatorna főszereplője aki a videón van, asszonynak erős, traktornak gyenge
Egyébként meg nem érzék kérdése. 22 éve rakok össze számítógépeket. Ebbe is bele kell(ene) tanulni. A kerékpáromat sem én szereltem soha, hanem elvittem a szerelőhöz. Itt csak annyi volt a probléma, hogy a kijelző is lerohadt, különben már napok óta készen lenne, illetve majd nekem kell szigetelni, mertt a berlinkelt szervizben is a szatyor volt a jó ötlet. Az egyik szerviz 15K-t mondott helyben telefonban, a másik Debrecenben 10K-t. Ja meg ugye fent a kijelzőnél ez a műanyag takony van, ami hőre lágyuló.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3088 üzenetére
Megvan. Hát ezzel csak három gond van, Roppant időigényes még annak is aki nem elsőnek csinálja. A másik, ha találnék olyan embert aki ezt bevállalja, többe kerülne, mint amennyit ér az egész roller...harmadjára pedig, ezt szépen a dobozában el is kellene juttatni, meg még vissza is, tényleg horror áron lenne. Bele sem kezdek, mert akkor tuti nem lesz belőle roller...
-
törölt tag
válasz KaiotEch #3081 üzenetére
Azt mondta a szaki a telefonban, a szigetelésre, hogy beteszi az ECU-t egy nejlonzacskóba, én meg kiegészíteném ezzel: https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_2687-2687.html
Ha minden jól alakul, akkor igaz, hogy kb 2 hónapig nincs Rollerezés, de összességében a plusz motorral, meg a mindig lesz nálam egy zacskó taktikával (és persze csak száraz időben használom, de a zacsi kell, majd ha véletlen jön egy előre nem látható eső mondjuk a semmi közepén). Jó sokáig ki fog tartani ez, és azért a motor az akkumulátorral a legdrágább ezekben.
-
törölt tag
Mondjuk az tény, hogy Kugoo-t én többet nem vennék, meg senkinek sem ajánlom. Attól függetlenül, hogy ingyen küldtek alkatrészeket... viszont amik szóba jönnek továbbra is. Xiaomi, E-Tow, Ninebot ES2...
Ezek 500 alatt vannak, még nálam nem szerepelt le egyik sem, mivel egyik sem volt még a tulajdonomban
500K felett meg nem rollert szokás venni, hanem robogót.
Az a röhej, hogy van egy 225E Ft-os Robogóm, elektromos, és még nem ázott be, pedig bitang nyári esőkben csapattam vele, és az is kínai!
Csak ugye ha másik városba megyek, nem tudom a buszra felvinni
-
törölt tag
válasz stellaz #3074 üzenetére
+1
Kugoonál pl azért is tartom meg a tartalék motort, mert ha elkopik rajt a gumi, lehet újat venni. Amúgy nálam szerintem eléggé esélyes, hogy veszteségbe ment az üzlet, mert nem kérték vissza a kicserélt alkatrészeket.
Pedig kivételesen jobban örültem volna, ha azt mondják, hogy régi roller vissza, új meg ide. Azaz kicserélik. Nekik sem lett volna olyan nagy veszteség, mert az akkumulátor pl új, a hátsó kerék is 191 km-t futott... és egyébként is elküldték a drága motort, meg az ECU-t ingyen (oké az ECU nem volt drága annyira).
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #3071 üzenetére
Így van, ami persze döbbenet.... Pedig nem egy olyan dolog, amit ennyire bonyolult lenne makulátlanra legyártani, főleg ha már 0.5-1,5 milliós példányok is vannak.
Szerk: Egyébként nálam a régi motornál a fék fog,ha be van kapcsolva, és meghúzom a fékkart
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz stellaz #3057 üzenetére
Igen, én pont emiatt nem vásároltam... és emiatt tervezem a Kugoo-t rendbe is vágni. Az ember nem visz magával mindenhova tartalék gumit, meg majd ott cserél... arról nem is beszélve, hogy mekkorát lehet zakózni egy ilyen kisméretű keréknél ha az első és defektes lesz.
-
törölt tag
válasz #07746304 #3046 üzenetére
Mondjuk ebben nincs olyan nagy rizikó, egyrészt a szervizben csak megtudják oldani, ha az oszlopban lévő vezeték gázos, másrészt meg ha mégsem, akkor eladom az új kijelzőt is.
(#3038) B-L-A-C-K : A kerekeket nem cseréled tömörre? Nem véletlen mellékel a gyártó tartalék gumikat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DigitXT #3018 üzenetére
Még az elvileg hibás ECU-t is feldobom Vaterára, hátha valami elektroműszerész megveszi. Adtam én már el számos hibás dolgot Természetesen mindegyiknél feltüntetve, hogy nem működik. OIyan is volt, amiről nem gondoltam, lesz aki megveszi. Legutóbb pont ezzel a rollerrel lezúzott Mi A2-t passzoltam el úgy, hogy négy szervizbe is bevittem, volt ahol azt mondta a szervizes, hogy most maga ellene fog beszélni, de ne csináljuk meg, mert nem éri meg. Mindenhol azt mondták, hogy javítható, csak hátlapot kell cserélni, komplett kijelzőt, és keretet is. Lényegében csak a SoC maradt meg. Aztán itt ültem egy romhalmazzal, és gondoltam, megpróbálom eladni. El is ment, igaz, hogy 10 000 Ft-ért, és 62-ért vettem, de javításnál csak a kijelző 22.500 Ft lett volna, plusz a hátlap, plusz a keret bőven 40 000 Ft-ot mondtak munkadíjjal. 55-ért meg újat lehet venni... Itt ment el a PH-n
-
törölt tag
válasz DigitXT #3016 üzenetére
Csak két dolog lehet hulla... az egyik a kijelző elektronika, a másik meg az oszlopban a vezeték. De most én ebbe már pénzt nem fogok feccőlni, hogy vegyek fentre elektronikát, plusz várjak vele sokat, aztán ha nem jó, és mégis a kábel a szar (de nem érzek égett szagot sem, nem is látom, hogy meg lenne olvadva) akkor még fizessek a szerelésért is... aztán olyan szerelőt, aki meg is csinálná korrektren leszigetelve meg még horror áron sem kapok (ma a fickó amikor azt mondta annak tudatában a telefonban, hogy 15 K úgy, hogy akkor még úgy volt, hogy az ECU + motor duó megoldja a gondot, tehát csak nem akartam szerelni, szóval azt mondtam neki, hogy majd hívom, de azt lesheti, és ezt akkor is tudtam) azért szereltem én... szóval nekem ebből elegem van. Egyébként nem feltétlen sima M365 hanem akkor már lehet PRO, vagy hagyom a rollerezést a francba... elvégre hetek óta elvagyok robogóval. Most már jön az ősz, szóval nem fogom elővenni sem... így ráérek el-el adogatni alkatrészenként, de nem olcsón... max a nyakamon marad... pénzt már nem visz egyébként sem.
Bár úgy kalkulálom, hogy a motor plusz elég lesz a veszteség minimalizálására. Első roller, tanulópénz volt. Gondolkoztam sokkal drágábban is, de jövőre már lehet a törvény is meglesz alkotva, aztán az erősebbek, meg amik rendesen le is vannak gyárilag szigetelve, ki lesznek tiltva a 3,14csba, mint Németben van.
-
törölt tag
Ehhez hol van hosszú kábel az oszlopban? Mert ha rendelek egy ilyet, vagy kapok, nem látom, hogy lenne az oszlopban kábel hozzá mellékelve.
-
törölt tag
válasz DigitXT #3005 üzenetére
Filmorával vágtam rajta, meg felgyorsítottam itt-ott Majd csinálok belőle rövidebbet, de ez 26 perc lett
-
törölt tag
Nos kicseréltem az ECU-t. Mind a két motor jó, de fent a z oszlopban el lehet égve valami kábel, mert az új ECU-nál immáron nem világít az ECU hiba led, de mind a két motor esetében az M igen, viszont további előrelé.pés, hogy az ECU már nem zárja rövidre,
-
törölt tag
Így van... egyébként sem helyeslem a jogsihoz kötést. Ismerek olyan ex-gépjármű oktatót, aki 40 évig oktatta vezetésre az embereket, de a zebrán, és a járdán biciklivel közlekedik, nem száll le
Más: a fellépőt, Ti mivel szoktátok tisztítani? ( Kugoo S1 Pro) Beázás után kényes téma
-
törölt tag
A németeknél elhiszem, hogy a biztonság miatt csinálják elsődlegesen. Nálunk meg a kasszandra (pénzszerzés a motiváció). Egyébként a rollerre hogyan teszel fel rendszámot?
A másik: akkor németben lehetetlenség olyat venni, mint a Kugoo S1, S1 Pro, Mi365, hogy az olyan komoly példányokról ne is beszéljünk, amik 1000+W-osak...
-
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #2941 üzenetére
+1
Dear XXXXX,
Thank you for your message.
We are glad to tell you that we have shipped out the controller and motor.
New shipping number: XXXXXXXXXX
Please rest assured they are on the way to you now.
Thank you again for your patience.
Let us know if you have any other inquiries.király
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Tegnap kaptam az SMS-t, hogy érkezik 2-5 munkanapon belül a cserealkatrész szállítmány. Debrecenben ahol összeszerelnék, a szigetelésre azt mondták, hogy az ECU-t, belerakják egy zacskóba...
Viszont olyan helyet, Debrecenben, nem tudtok, ahol úgy szigetelnék le kb mint black?!
-
törölt tag
Az ECU tárolja a megtett kilométereket? Magyarán csere után nullázódik?
-
törölt tag
Thank you for your reply.
Kindly let you know that the issue can be solved by replacing the controller and motor.
We can resend these parts to you,please let us know if you accept this solution.
Please note that don't ride it on rainy days.
Thank you for your understanding and patience.
We will be awaiting your reply. -
törölt tag
Berendelem az LCD + ECU pakkot szerdán. Mert megvárom azt a pár napot ameddig írnak. Ha küldenek Pakkot az 2-7 munkanap, rendelve, meg Estimated Delivery: 20-31 days. Kereket nem igen fognak küldeni, bár még az is lehet. A legrosszabb esetben nem küldenek semmit, én szerdáig várok, aztán bármit is írnak, megcsináltatom így vagy úgy.
-
törölt tag
válasz DigitXT #2816 üzenetére
Ign, így van, de én meg azt gondoltam, hogy a vezérlő hibája, zárlatot észlel a motorban. Viszont a vezérlő is hibás, mert amikor nincs rádugva a motor, akkor kéd led világít az egyik az ECU, a másik meg az M, de mivel nincs rádugva a Motor így gondolom azt jelzi hibának, hogy a motor nincs érzékelve. Feltölt igen, az LCD kijelző is rendben működik.
-
törölt tag
válasz DigitXT #2813 üzenetére
írtam ma nekik, az, hogy esőben egy darabig tolod befékezve, okozhat bármilyen gondot? Akkor nem ugrott be, hogy vizesen szétkapjam. Magyarán az érdekelne, hogy a motor használható e, vagy cserélni kell... mert most úgy tűnik, hogy a motor nem szorulna cserére, csak az ECU.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #07746304 #2805 üzenetére
Tudatosan én is kerültem az esőt. Ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy elkaphat egy eső. Leírom a sztorit. Debrecenből busszal jöttem Hajdúszoboszlóra az új lakásba. Már a buszt is elkapta egy ömlő eső... mikor megérkeztem Szoboszlón pont elállt. Ott követtem el hibát, hogy úgy döntöttem, hogy beugrom a Penny Marketbe. Mikor kijöttem a Pennyből megint elkezdett esni. Mondom megvárom még eláll... ekkor hívott anyukám, hogy a Mama előbb jön haza a kórházból, és húzzak haza... 3.8 km-re voltam otthontól, három lehetőség állt előttem. Az egyik,, hogy azt mondom, hogy várjon a Mama nem baj, hogy nem tud bemenni... nyilván nem ezt választottam. A másik, hogy én viszem a rollert, de egyrészt beázhat a táskájában is, másrészt 5 km/órával haladnék, és kb le is szakadna a vállam. Maradt a harmadik opció, repesztettem hazafelé, de kb 2 km után gáz adásnál befékezett, majdnem pofára estem A hátralévő út eléggé kínkeserves volt. Most úgy vagyok vele, hogy lehet a hónap közepén rendelek egy ECU-t, meg megnézem, hogy garanciálisan mire fogok jutni... a baj az, hogy akik vállalják itt Hajdúszoboszlón, azok is úgy, hogy beküldik Debrecenbe, de előre mondják, hogy ők nem szigetelik...
-
törölt tag
Magam is így álltam az IP54-hez, azért is vállaltam be. Tanulópénz volt... majd lehet írok pár nap múlva nekik, hogy már 2 hete szárad és döglött, cserélik vagy sem?!
(#2802) DigitXT : Korábban is olvastam, hogy szigetelni kell, de ha azt valaki megcsinálja, végleg ugrik a garancia... na meg meló igényes, és szakembert kíván.
-
törölt tag
válasz DigitXT #2797 üzenetére
Igazság szerint meguntam... most lehet csak a kerék szar, lehet az ECU is, lehet szét van belülről égve... a fene ott egye meg...
inkább veszek egy újat, de nevesebb márkától... meg ugye IP65 alá NEM megyek. Egyébként érdekes egy világ ez, ennek evidenciának kellene lennie. Ma olvastam, a Facebook csoportban, egy csaj is vett sima S1-et. Majd biztos szigetelni fogja... sokan munkába járnak vele, és fingjuk sincs, ha esik az eső és nincs szigetelve, akkor beázik, és szívni fog.... az összes ilyen IP54-re igaz, hogy attól is függ mit értenek fröccsenő víz alatt, de az fix ha vízálló lenne akkor IP65-nek kellene rajta lennie, és biztosan nem szerénységből nem írják ki rá.
A másik része meg az a dolognak, hogy IP54-gyel hatóságilag nem lenne szabad kiadni olyan termékeket, amiket külső használatra szánnak. Szigorúan véve, ez a tudatlan vásárlók megtévesztése. -
törölt tag
Erről mik a vélemények?
http://shop.air-wheel.hu/termek/inmotionl6elektromos-roller-almazold-fekete
IP65.
Új rollert keresek, az IP54-es hulladékok ajánlásától tekintsünk el...
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #07746304 #2737 üzenetére
We sincerely apologize for the inconvenience caused by our product.
We have reported the issue to our suppliers and expect them to reply within 48 hours. At which point, we will contact you immediately for resolution.
Thanks for your patience.
If you have any other questions, please feel free to let us know. We are very glad to help you. -
-
törölt tag
Most nézem ez tiszta Kugoo... jó értem, hogy a Kugoo koppintotta... akkor marad az az opció, hogy keresek egy szervizt, megcsináltatom, leszigeteltetem.
Oké: akkor új kérdés: Tudtok olyan hivatalos szervizt az országban, ahova küldhetem, becsomagolva MPL-lel, és garantáltan nem nyúlják le, meg meg is csinálják korrekten?!
Nekem ez lenne a legjobb... mert feltenném a robogóra, elmennék a postára, aztán feladnám ...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Vagy add el az egészet olyannak, akinek van kedve szórakozni vele. Sajnálom, hogy ez történt, de itt sokat nem tehetsz szaktudás nélkül. Én kereket próbálnék gariban szerezni, mert az a drága. Az LCD és a motorvezérlő egyben nem vészes árú."
Két lehetőséget látok. Az egyik, hogy eladom (ez tűnik a legvalószínűbbnek), a másik, hogy Debrecenben keresek egy szervizt amelyik megcsinálja korrekten korrekt áron.
De a legszimpatikusabb, hogy a robogót is eladom, meg a rollert is, és veszek valami másik márkát. Itt két dolog jöhet szóba, vagy a Xiaomi M365 (ugyanúgy IP54 tehát előrébb nem vagyok vele ezen a téren) vagy egy drágább, védettebb rollert.
Adódik is a kérdés. Milyen roller van, ami drágább, és garantáltan nem kell utólag mókolni, szigetelni, ha jön az eső?!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest