Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stellaz

veterán

válasz #07746304 #3102 üzenetére

IntelliSense
    (#3103) nmy1212
    (#3104) B-L-A-C-K

Az aquában vettem. A kormány csapágy rózsájába gyárilag beleszakították a csavart, ezért nem lehetett összehúzni a villát a nyakkal. Kotyogott az egész. AZNAP VISSZAVITTEM, de nem voltak hajlandóak cserélni vagy pénzt vissza adni, a szervizes meg aszongya fizessem ki én a javítást. Meg valami olyan is volt a papíron, hogy 3 ezret fizessek, ha a hiba nem garanciális.... WTF? Oda autókáztam háromszor, beírtam a panaszkönyvbe, mondtam, hogy a békéltető testülethez fordulok, a végén már visszakértem a rollert, hogy viszem szakértői véleményt kérni róla, de akkor meg vissza sem tudták adni, nem volt fizikailiag ott és nem is tudták hol van, hova menjek érte, csak néztek bután, hogy nekik fogalmuk sincsen semmiről és nem is lesz, úgyhogy ne is várjak ilyesmire.
    A fazon elmondta, hogy náluk ez ilyen vezetői utasítás, hogy semmit nem lehet cserélni 72 órás cseregarancián belül vagy a 14 napos elállással élni, hanem elsőnek majd ők központilag megszakértik, a jelek szerint előre elgondolt végeredménnyel.

Végül egy héttel később visszakaptam a pénzt, de egy "elnézést" az persze nem járt mellé...

Új hozzászólás Aktív témák