-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bopez
tag
-
LOWzjeeeeE
csendes tag
Üdv!
Jelenleg:[link]
[ Szerkesztve ]
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #9687 üzenetére
-
vans?
őstag
Hali!
Köszönöm a választ először is!
Sajnos még mindig nem sikerült..Iconpackagerrel nem lettem jóban, nem igazán sikerült.
A másik módszert megcsináltam, TakeControl, Vezérlőpult, minden, de még mindig jogosultságot akarPedig rendszergazdaként vagyok, mint már mondottam. [átnevezni sem engedi pl a Windows mappában az explorer.exe-t...]
Remélem rájössz a megoldásra, köszönet -
Bopez
tag
Szia.
Nem tudom konkrétan mit szeretnél lecserélni.
Ha a start menüt szeretnéd, akkor nagyon egyszerű a séma.
Megpróbálom nagyon egyszerűen, meg úgy ahogyan én csináltam annak idején.
Első körben keress egy neked megfelelő start gombot, pl deviant arton, ott rengeteg jópofa van.
Ezen kívül itt egyszer összefoglaltam a dolgokat, EZT is olvasd el előtte.
(az itt linkelt TakeControl nem jó azt ne szedd le)
Aztán saját felhasználásúvá kellene tenni az explorer.exe-t
Első körben kapcsold ki a felhasználói fiókok felügyeletét teljesen.
Ezt a vezérlőpultban tudod megtenni.
Konkrétabban: vezérlőpult, felhasználói fiókok, felhasználói fiókok felügyeletének beállítása, itt vedd le teljesen minimumra.
Ezután kell egy program amivel saját használatba tudod venni a fájlokat.
Mondjuk a TakeControl jó lesz erre szerintem, IDE feltöltöttem neked. (Ezt már leszedheted ez jó)
Tallózd be a fájlt, ezzel a progival, majd nyomj rajta egy take controlt.
Win7 en is tökéletesen bevált.
Ezután módosítható.
Kezdetnek írd át a nevét csupán, mondjuk explorer-eredeti.exe
Aztán másold be az új explorer.exe-t a helyére.
Az explorer a windows mappán belül van.A gépen belüli ikoncsere picit máshogy zajlik.
Én a deviant arton található token iconpackagert ajánlom.
Én magam máshogy cseréltem le az ikonokat, de azt nem kezdem el leírni mert hosszú lenne.
Ezt a progit szedd le, devről, jobb gomb, indítás rendszergazda ként indítsd el, ezután kövesd az utasításokat, ha vége, restart és kész.
Ha valahol elakadnál akkor részletesen írd le mit csináltál és hogy, és igyekszem segíteni neked...[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz
bAtt001 #9689 üzenetére
System.ArgumentException: Érvénytelen eljáráshívás vagy argumentum.
a következő helyen: Microsoft.VisualBasic.FileSystem.Rename(String OldPath, String NewPath)
a következő helyen: Windows_7_Start_Button_Changer.Main.RenameExplorer()
a következő helyen: Windows_7_Start_Button_Changer.Main.OpenOrbDialog_FileOk(Object sender, CancelEventArgs e)
a következő helyen: System.Windows.Forms.FileDialog.OnFileOk(CancelEventArgs e)
a következő helyen: System.Windows.Forms.FileDialog.HandleVistaFileOk(IFileDialog dialog)Ezt írja ki
pedig megcsináltam, amit mondtál (köszönöm hogy próbálsz segíteni), rendszergazdaként futtattam, de mindig hiba-hiba-hiba. Megköszönném, még mindig, ha valaki leírná szájbarágósan, hogy másik módszerrel hogy tudok berakni szürke ikont.
mod: ilyesmire gondolok , bár nem teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
Nem biztos hogy ez a baj de egy próbát megér. Engedélyezni kell hogy tudd módosítani az explorer exét.
Jobb gomb > Tulajdonságok > Biztonság > Speciális > Tulajdonos >Szerkesztés > Kattints a rendszergazdákra > OK > OK > OK > OK > YES aztán mégegyszer jobb gomb az explorer.exe-re > Tulajdonságok > Biztonság > Szerkesztés > Rendszergazdák >Teljes hozzáférés: Engedélyezés > OK > OK
Elvileg így lehet szabadon átnevezni és törölni is, vagyis szerkeszteni lehet hogy így át tudja majd írni a program. (Csak Win7 alatt próbáltam többiről nem tudok nyilatkozni). -
vans?
őstag
válasz
bAtt001 #9547 üzenetére
hali!
elég régi posztra válaszolok,de.. kérdésem lenne. A problémám az, hogy letöltöttem az általad linkelt programot, elvileg mindent meg is csináltam, de amikor be akarja rakni az ikont, kiírja, hogy a hozzáférés megtagadva. Egy mappában van pedig,aminek egyben kell, meg minden. :S Nem tudom miért lehet. Megköszönném, ha tudna valaki segíteni, hogy ezzel a módszerrel, vagy valami másféle babrálással Token-ikoncsomag - szerű, szürke Start menü ikont tudjak csinálni. Köszönöm előre is. -
karlkani
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #9678 üzenetére
Az "Edit Settings..." az %appdata%\Roaming\Rainmeter\Rainmeter.ini-t nyitja meg a szerkesztőben (nálam pl.: Notepad++ van beállítva). Itt van egy rakat netes cucc, alatta pedig a a használt skinek.
Így írd át:
Active=1
SnapEdges=0
KeepOnScreen=1
AlwaysOnTop=1A többi értéket nehogy töröld (csak azokat tettem be, melyeket Te is betettél).
-
No-kia
addikt
-
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 2 olyan kerdesem hogy az miert lehet hogy beraktam 1 themet w7-re,ezt hasznaltam 1 jo darabig,most beakarok rakni masikat,de nemvaltoztatja meg a stylet.Probaltam most vagy 15ot biztos,es 1ik re se valtoztatta meg.Ez miert lehet?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
karlkani #9674 üzenetére
Ez a Rainmeter konyvtaraba a default.ini-lenne nem?
Ha azt megnyitom,nemtudom meirt de azok az ini-k amiket en hasznalok nincsenek benne.:/
megprobaltam beleirni valahogy igy:[\sajat\Weather\SimpleWeatherH]
Active=0
SnapEdges=0
KeepOnScreen=0
AlwaysOnTop=1,
de nem jartam sok sikerrel:/koszi meg egyszer a segitseget: )
Tomaaasz:koszike: )
[ Szerkesztve ]
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #9671 üzenetére
a téma neve rein, az meg hogy ilyen jó átlátszó az meg a new glasser nevezetú plugin.
-
Szirti
tag
Üdv!
Némi kalapálás után erre jutottam!
[ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #9654 üzenetére
Megnéztem Neked. Úgy tudtam megoldani, hogy megnyitottam szerkesztésre a konfigurációs fájlt (Edit Settings...), majd az adott skin-nél az AlwaysOnTop=0 értéket átírtam AlwaysOnTop=1-re, így már nem takarja a tálca. Az adott skin kerül előtérbe, viszont, ha a tálcára klikkelsz, akkora a tálca kerül előtérbe. Ilyenkor rá kell klikkelni a skinre, hogy előtérbe kerüljön ismét.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #9654 üzenetére
erre senki,semmit?:/
Tomaaasz: kérhetnék 1 ff skint?: )
Elore is koszi!
-
válasz
LOWzjeeeeE #9663 üzenetére
Helyesírás, mondatközi írásjelek, mondatvégi írásjelek?
-
Bopez
tag
válasz
Még jó, hogy privátban halálosan egyértelműen leírtam neked, hogy hogy kell megcsinálni.
Kb 90% ban mindenki úgy csinálta, vagy system fájl átírással, de ha lenne annyi időd a rettentően túlzsúfolt életedben és néha visszaolvasnál a fórumban, akkor lehet már közelebb lennél a megoldáshoz...
Másik, hogy fórumon vagyunk, de azért törekedjünk már a helyes írásra...[ Szerkesztve ]
-
kzsoca
újonc
válasz
bobalazs #5961 üzenetére
HELO BOBALAZS!
NÉZTEM A TAVAJI YAHOO WIDGETS-EDET AMIT FELRAKTÁL,ÉS LÁTTAM RAJTA HOGY KANIZSAI VAGY,CSAK AZT SZERETNÉM MEGTUDNI HOGY AZ IDÖJÁRÁS ÁLOMÁS UGYEBÁR KÉRI A ZIP KÓDOT,MIT IRTÁL ODA BE.MIVEL ÉN IS KANIZSAI VAGYOK ÉS MOST RAKTAM FEL ÉN ELÖSSZÖR A WIDGETS-ET ÉS SZERETNÉM MAXIMÁLISAN KIHASZNÁLNI,CSAK NEMTUDOM NK CIPP KODJÁT.
LÉGYSZÍVES SEGÍTS NEKEM,HIÁBA KERESTEM AKÁSHOL NEM TALÁLTAM MEG.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
AZ E-MAIL CIMEM: kzsoca@index.hu
http://logout.hu/dl/upc/2009-07/05/110225_j1ffezpczs1flagk_desktop_background_2.jpg -
Tomaaasz
aktív tag
válasz
heee???
-
Bibby
addikt
válasz
WonderCSabo #9659 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
WonderCSabo #9659 üzenetére
404 mindkét link vagy még most töltöd fel a fájlokat ?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Ha valakinek meglenne ez a wp a többi színkombinációban az mutassa meg merre találom
Thx. Olyan kéne amin alul nincs írás.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv, köszi. Már nem tudom melyik skin, leszedtem egy tucattal - ezen a weblapon volt a legtöbb használható. A háttér nem része, ilyen 'padló' van kismillio színben gugliban
-
Bibby
addikt
válasz
WonderCSabo #9610 üzenetére
Nem lehet valahonnan még beszerezni a kimaradt képeket? Moonman úgy tűnik törölte.
-
cherockee
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #9649 üzenetére
Megmondani nem tudom, de meg tudod kérdezni a készítőt, én nemrég írtam neki, hogy használom a képet publikálva is, pár óra múlva írt, és megtisztelve érezte magát, jó arc ebből
.
A deviantart-os adatlapon megtalálod a link-et a háttérképre interfacelift.com-on (Numbers a neve), azon keresztül eléred. Ha megvan, akár mondhatod majd itt is, érdekel engem is.
(amúgy Blöff rulez)
-
Neoteric
addikt
Enyém ilyen perpill
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz
Badman 4ever #9647 üzenetére
Köszi srácok!
Basszus azt irja a telepitő, hogy nem kompatibilis win xp x64-gyel...
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz
Badman 4ever #9644 üzenetére
Hello Badman 4ever! Mivel hoztad össze ezt a tálcát xp alatt?
[ Szerkesztve ]
-
atesz117
aktív tag
Hi!
Feltöltöttem pár hátteret ide, ha valakit érdekel. -
aero.
veterán
válasz
LOWzjeeeeE #9637 üzenetére
nekem csak a lomtár, meg gyorsindítók vannak lecserélve, semmi más, ugyan letöltöttem én is a teljes packot, de lusta voltam felrakni, amúgy ott van minden ami kell, leírás is van hozzá szerintem.
-
LOWzjeeeeE
csendes tag
neked minndenhol olyan fekete meg fehér az ion mert nekem sohase sikerül olyanná rakni h mindenhol olyan legyen!!!!!
csak úgy sikerülnek az ikonok hogy az asztalon ott jobb egérgomb és ott tulajdonságok oszt ikoncsere de a sajátgépbe nem naon akar működni pedig mérr mindennel próbáltam amit írtak a többiek de semmi
-
atesz117
aktív tag
válasz
Scooter86101 #9632 üzenetére
-
cherockee
aktív tag
A LiteStep-el szerintem nem nagyon lehet tönkrevágni egy telepítést, nem csak nem tudtad visszaállítani az explorer-t? Van erre egy egyszerű registry kulcs, azt kimented file-ba, taskmgr mindig elérhető ctrl-alt-del-el még litestep alatt is, betallózod, futtatod, és újraindítod a gépet, ha gond van. A LiteStep egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a windows kezelőfelületét leegyszerűsítsd, de amit én használok, az emergeDesktop.org is jó erre. Van tray, taskbar, launcher, desktop és clock eleme, mind külön állítható, minimalista, de nagyon keveset eszik és stabil. Ajánlom.
-
cherockee
aktív tag
Érdekelne a véleményetek:
Sokminden nem látszik a képeken, kezdve az explorer, mint shell teljes nélkülözésénél, az Autohotkey-el meghajtott gyorsbillentyűkön át egészen az egér "render-elt átlátszóságáig"...ez a kezelőfelület egy munkaorientált, közepesnél gyengébb erőforrásokkal rendelkező laptop-on van, direkt arra, és a saját igényeimre terveztem, nagyon kevés mozgásteret hagyva a hibázásnak és szinte zéró helyet hagyva a módosításnak.
A screenshot készítésekor eredetileg egy nem publikus háttérképem volt, ezért kerestem egy "kompozícióba illő" hátteret, de nemrég váltottam megint erre a képre:
Heaven
... tehát a háttér cserélődik, viszonylag sűrűn, legtöbbször minimalista minta vagy anyag alapú hátterekre, esetleg kevés határozott elemet felvonultató tájképekre.Előzőekben szintén saját építésű LiteStep-eket használtam, de jelenlegi gépen egzotikus C runtime hiba miatt nem indul a step motor. És igen, tudom, az ikonokat kicserélve, egy shaded glass underlay-t az óra mögé vágva sokkal jobb lenne az egész, de nincs rá időm, hogy reshack-eljem a programokat, és az emerge nem támogat semmilyen grafikus alátétet.
Kérdések jöhetnek, mindenre válaszolok (és szinte mindent leírtam a deviant-os leírásokban is).
-
Bopez
tag
válasz
the_one_ #9626 üzenetére
Két tálcát rainmeter, illetve object dock házasításával csináltam meg...
Tálca azért ilyen szép mert szép a win7 skin amit használok
Ha minden igaz, akkor nude for 7 néven fut deviant arton...Az előző shoton pedig amit látsz az a felső sor object dock illetve pár saját készítésű rainmeter skin...
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
the_one_: A tálca egy skin, ha átlátszóságra gondolsz, akkor az csak windows7/vista. Ez win7. Felül az nem egy tálca, hanem egy dock ( Rocketdock, Objectdock stb. )
[ Szerkesztve ]
-
atesz117
aktív tag
válasz
Scooter86101 #9614 üzenetére
Hi!
Az Ultimate Edition 2.1 (ez egy Ubuntu 8.10 remaster) bejelentkező ablakánál van ilyen hang. Ha kell, elküldöm e-mail-ben.[ Szerkesztve ]
-
Sly555
csendes tag
Sziasztok!
Milyen lett szerintetek?
[desktop][ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
válasz
Scooter86101 #9613 üzenetére
Az időjáráshoz telepítsd ezt a kiegészítést.
-
blokad
senior tag
válasz
Scooter86101 #9614 üzenetére
KDE 4.3.1 oxygen white. (GNOME-on ugyanis elősször KDE volt, de váltottam és a KDE-t nem töröltem le)
-
Scooter86101
tag
SZia láttam az asztalod és nagyon tetszik azt szeretném megkérdezni hogy nem lehetne e tiedből az egér sémát kivenni ???? nagyon tetszik az egered mutatója ?? apropó te sem láttál még olyat hogy betölt egy linux és mikor kéri a felhasználó nevet és a jelszót elmondja hogy SYSTEM OPERATION ??? mert én már azt a hülye hangot mióta hogy keresem
légyszike ha tudsz HELP
-
Scooter86101
tag
válasz
the_one_ #9606 üzenetére
Szia azt szeretném megkérdezni hogy nagy kérés lenne hogy elmagyarázd nekem hogy kell úgy megcsinálni hogy olyan pöpec legyen a firefoxom mint a tied???
azt hogy írja ki hogy most milyen idő van oda alulra ,?? valami skin ez???
Légyszike linkeld be ha az nekem , és az időjárást is
Előre is köszike
HELLO -
simon7012
aktív tag
válasz
WonderCSabo #9602 üzenetére
Köszöntem...
-
WonderCSabo
félisten
[ Szerkesztve ]
-
atesz117
aktív tag
válasz
Scooter86101 #9600 üzenetére
Hi!
Köszi! A tálca tényleg rejtve van (felül), de amúgy is a dokkra kicsinyíti le az ablakokat. A tv-műsor a Multiple RSS Fedd Reader a Yahoo Widget-től, az Animare Tv újság Rss oldala segítségével.Más - az Opera 10.50 beta:
[ Szerkesztve ]