- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Érdekelne a véleményetek:
Sokminden nem látszik a képeken, kezdve az explorer, mint shell teljes nélkülözésénél, az Autohotkey-el meghajtott gyorsbillentyűkön át egészen az egér "render-elt átlátszóságáig"...ez a kezelőfelület egy munkaorientált, közepesnél gyengébb erőforrásokkal rendelkező laptop-on van, direkt arra, és a saját igényeimre terveztem, nagyon kevés mozgásteret hagyva a hibázásnak és szinte zéró helyet hagyva a módosításnak.
A screenshot készítésekor eredetileg egy nem publikus háttérképem volt, ezért kerestem egy "kompozícióba illő" hátteret, de nemrég váltottam megint erre a képre:
Heaven
... tehát a háttér cserélődik, viszonylag sűrűn, legtöbbször minimalista minta vagy anyag alapú hátterekre, esetleg kevés határozott elemet felvonultató tájképekre.Előzőekben szintén saját építésű LiteStep-eket használtam, de jelenlegi gépen egzotikus C runtime hiba miatt nem indul a step motor. És igen, tudom, az ikonokat kicserélve, egy shaded glass underlay-t az óra mögé vágva sokkal jobb lenne az egész, de nincs rá időm, hogy reshack-eljem a programokat, és az emerge nem támogat semmilyen grafikus alátétet.
Kérdések jöhetnek, mindenre válaszolok (és szinte mindent leírtam a deviant-os leírásokban is).
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Autóhifi
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...