Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
afterburner_
őstag
válasz Calogero #1876 üzenetére
melyiket ajanlod?és vannak oylan pluginok amiket ha bedobok akkor mutatja az órat, cpu terhelést, internet adatforgalmat, ilyesmi? szal csak jobb oldalra gondoltam valamit
engem is erdekel a téma csak nem tudom mennyire bonyolult
[Szerkesztve]>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Yooha
aktív tag
válasz Calogero #3927 üzenetére
Helló!
Látom, jól kihasználod az időjárás-plugint! Egy kérdésem lenne: Ha ez a weather.2004.dll plugin, akkor hogy csinálsz pár órás előrejelzést vele? Ha nem az, akkor mi az, és hol lelhetem fel?Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Calogero #4368 üzenetére
Yahoo widget engine-nel
Ez az időjárásos asszem beépített, az óra ami van az még naptár is, de azt az oldalon kell megkeresni.. Amúgy nagyon jó, nekem elég, van még többezer widget kategóriákra felosztva..#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
DonMedve
addikt
válasz Calogero #4807 üzenetére
Sziasztok!
Calogero,ha nagyon-nagyon szépen megkérlek eltolod nekem a konfigodat a samurize-be?Egyrészt tetszik,másrészt a tv nekem az istennek sem akar müködni.Az egész konfig kellene,megoldható?"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Devdi
aktív tag
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Nuki Smart Lock 4. generáció (Matter támogatás)
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest