2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Kindle reklámmentesítés

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sokan kérdezik a topicban, így gondoltam összedobok egy gyors segédletet.

1. Amazon.com-on belépsz, majd a felső vízszintes menüben, a jobb oldalon a "Your account" opcióra klikkelsz:

2. Behoz egy csomó opciót, nekünk a jobb oldali függőleges menüből a "Kindle Help Home" lehetőség kell:

3. A bal oldali függőleges menüsor alján van egy szürke "Contact Us" gomb, erre klikk:

4. Először kiválasztjuk az eszközt, majd a bejövő menüsorból a "Kindle E-reader"-t, utána a "Something else" lehetőséget, majd a szabadszöveges mezőbe beírjuk angolul, hogy mit is szeretnénk, pl. jó sablonszöveg: "Removing advertisements from my Kindle device". Végül a "Chat" gombra kattintunk:

5. Itt felugrik egy chat ablak, néhány másodperc múlva csatlakozik az Amazon-tól egy munkatárs. Általában nem kell nekik újra leírni, hogy mit szeretnénk, hiszen az utolsó opciónál már leírtuk, azt látják ők is. De ha mégis megkérdezné, hogy miben segíthet és nem tudunk angolul, pl. másoljuk be ezt:

"Hi! I've heard that there's an option to remove the advertisements from my Kindle device as i'm not interested. I hope you can help me regarding this matter."

6. El fog nyomni egy bullshitet arról, hogy ez amúgy fizetős lenne, de csak Neked, csak most ingyen megcsinálja, mert a vevő az első.. :DDD Általában meg szokták kérdezni az eszköz nevét is a biztonság kedvéért, ezt az utolsó képen (4-es lépés alatt) láthatjuk, amikor kiválasztjuk az eszközünket. Ez nyilván akkor érdekes, ha több Kindle van a háztartásban és a többiről már levetettük a reklámokat.

7. Ha be van kapcsolva a Kindle és a WiFi is aktív, akkor meg fog jelenni egy felugró ablak, hogy eltávolították a reklámokat. Ezután újraindítjuk a készüléket és kész.

Kis megjegyzés: ha nagyon nem tudunk angolul és nem akarunk real-time fordítani a Google segítségével, akkor természetesen van e-mailes opció is, de szerintem teljesen felesleges, így 2 perc alatt megvan az egész.

Hozzászólások

(#1) Jhonny06


Jhonny06
veterán

up

(#2) aero.


aero.
veterán
LOGOUT blog

Én is így csináltam csak én azt mondtam neki, hogy Mo.-n úgy sem tudok mit kezdeni az ajánlataikkal, le is vette azonnal.

(#3) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Szuper! 5 perc alatt levették!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#4) mind12


mind12
csendes tag

Hello,

köszi a segítséget, egy kis kiegészítés.

Az eszközöm Amazon.com-on volt regisztrálva és megkértek, hogy előtte migráljam át Amazon.co.uk-ra hogy le tudják venni a hirdetéseket. Ehhez be kellett állítanom egy nem létező angol címet a Manage Your Content and Devices/Settings alatt. Ezután sikeresen kikapcsolták a hirdetéseket (One time only, free of charge exception just for you bla bla után).

Melyik site alatt érdemes regisztrálva tartani az eszközt?

(#5) escsé


escsé
tag

Szia/sztok!

A leírásod alapján megcsináltam. Azaz egy kicsit más már az amazon menüje:
1. Maradt a régi
2. Lap alján jobb sarokban a Help
3. Középen Browse Help topics > bal oldali menü Need More Help? , ekkor megjelenik a jobb oszlopban az almenü és ott a Contact me ([link])
4. Itt az 1. pontnál Fire & Kindle. A 2. pontnál kitölteni a 4. pontnak megfelelően

Ezek után simán ctrl+c, ctrl+v -t használva folytattam a csetet, de elmondta miután ellenőrizte, hogy az angol amazonon kell megoldani és küldött egy linket, amivel cseteltem egy másik valakivel.
Lekérte, hogy mi a gép neve és ennyi. Helyi idő szerint vasárnap 10.00 -kor a játszóterezés után már nem is volt reklám.

Köszi az összefoglalót

[ Szerkesztve ]

(#6) hupee


hupee
csendes tag

Az komoly! Annak örömére, hogy mindenkinek sikerült leszedni a reklámot. Gondoltam megcsinálom én is.
Én azt kaptam, hogy természetesen leszedik, de akkor 10 GBP-ot kell fizetnem érte. Egyébként nem megoldható.

"We will be happy to remove the special offer from your device. However you will charged 10GBP from you payment card.
Will that be fine for you?"

Az tény, hogy most elég jó akcióban volt és úgy vettem Amazonról.

(#7) Tuomas


Tuomas
addikt

Mivel utóbbi időben nem érkezett sok hozzászólás, az az egy is arról, hogy nem sikerült, kétkedve kezdtem neki a műveletnek, de meglepetésemre azonnal, mindenféle kérdés nélkül levette a reklámokat, szólt, hogy kapcsoljam be a wi-fit és kész is. Aztán elmondta milyen fontos ügyfél vagyok és a többi bla-bla :DDD :C
Köszi a leírást! :R

We were here

(#8) Brsc


Brsc
újonc

Nekem is sikerült levetetni a reklámokat. Bár egy kicsit kellett vele vacakolni, mert át kellett migrálni az amazon.com-ról az amazon.co.uk-ra, illetve én is beállítottam egy kamu angol címet. Ezután minden akadékoskodás nélkül levették. :)

(#9) Zsocz


Zsocz
csendes tag

Elég lutri a dolog , de ha egy jófej ügyintézőt kapsz akkor ingyen leveszik a reklámokat, mindez szerencse kérdése csupán. :DD

(#10) Khelben


Khelben
nagyúr

Kösz a cikket, ez alapján sikerült leszedetni a reklámokat. Nem is a reklám volt gáz, hanem hogy minden bekapcsoláskor még fel kellett oldani a kijelzőt az olvasáshoz. Most meg csak kinyitom a tokot és már olvashatok is.
Én is kiegészítettem annyival, hogy Magyarországon vagyok, ahol nincs amazon.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.