Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregremete03
csendes tag
Én szívesen megvenném meg a haverom is mert 2k-t simán megérne bárkinek. Csak nem értem miért kötelezik az embert arra hogy tegye fel a steamet és arra regisztrálja be a játékot.
Ezért inkább szenvedünk mert úgyis meglehet oldani, csak nehézkesen. Sok ideig használtam steamet, rengeteg játékom volt már rajta, nem valami olcsóság a shopjuk és valami bűn sz*r az egész rendszer megoldása. Kár volt ilyet kitalálni, egyedül az xfire jó ilyenből mert az nem kötelez semmire.
A steamnek semmi köze a játékokhoz, nem hogy még az is kelljen hozzájuk.
Mintha veszel egy biciklit a saját pénzedből és azt mondja a szomszéd hogy akkor az az övé és néha mehetek vel 1-2 kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OLED TV topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest