Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Mint látható, idén a Pro Max egy picit nagyobb teleppel lett felszerelve, mint a Plus modell.
Tavaly is így volt, sőt tavaly nagyobb volt a különbség: [link] -
ddaydome
senior tag
Ha a következő szériában sem lesz rendes gyorstöltés, legalább 60w körül, akkor màr nagyon nagy lemaradàsban lesznek.
Gyorstöltés mindenkinek kell. Nekem ne mondja senki, hogy legalább egyszer ne jött volna jól, ha 30-40 perc alatt meg van 0-ról."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
osonte
őstag
Azért ez érdekes, hogy akkor most mennyi is a töltés: [link] .
Honor 200 Pro
-
aktív tag
Gyorstöltés mindenkinek kell.
Nem kell mindenkinek. Nem vitatom, hogy sokak igénye, de nem mindenkinek van rá szüksége.
Nekem ne mondja senki, hogy legalább egyszer ne jött volna jól, ha 30-40 perc alatt meg van 0-ról.
Velem még nem történt ilyen. Ennek oka, hogy teljesen más lehet kettőnk életvitele, felhasználói szokása. Alapon 1½, illetve 5 Watt-tal töltöm az iPhone 15-öt, „vész esetére” pedig van egy 20 Watt-os töltő, ami ~40 perc alatt 50 százalék töltést kínál, ez _számomra_ teljesen megfelelő.Az emberek sokfélék, nem érdemes egy skatulyába próbálni begyömöszölni őket, mert nem fog sikerülni.
-
hankock
tag
Nyilván örvendetes, hogy ebben is fejlődik az aktuális széria, de nem értem, hogy az Apple-nek, hogy jönnek ki ezek az értékek. Miért nem tesz pl. i16 plus-ba 4674,23 mAh akksit?
Amúgy én is olvastam, hogy mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli töltés "gyorsult", csak új (Magsafe) töltő kell hozzá... a környezetvédelem nevében. -
addikt
A max-ok eddig is nagyon jól bírták, de a sima pro-ra rá fér.
[iPhone 16 Ultimate Battery Test!][ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Azt gondoltam, hogy a 16 Pro Max és Plus modellek esetében az akkumulátor kapacitása már legalább 5000 mAh körül van, vagy kicsivel az alatt.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
clon
aktív tag
Szerintem meg a szifonosok jelentős része az egyéb kiegészítők felé nyitottabb mint a gyorstöltés felé pl. iphone magnetic power bank.
Amúgy meg nem a "nagy" ugrások jellemzőek rájuk hanem a premier újdonság bevezetés ami máshol nincsen (mondjuk a "király" halála óta már ez is megkopott). -
ddaydome
senior tag
Csak sajnálom ezt a dolgot, mert szerintem mindenkinek van olyan, hogy: elfejeltettem töltőre rakni és rohannom kell valahova. Vagy állandóan rohanásból áll az élete.
A másik meg az, hogy 400e ft-nál nincsen rendes gyorstöltés míg másnál 100e ft-ért is van, hát elég lehangoló. Függetlenül attól, hogy kell-e vagy nem, ennyi pénzért már benne kell lennie.
Volt iphoneom és sokszor volt bosszantó.A jelenlegi telefonom 38 perc alatt van 0-ról 100-on.
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
zdanee
őstag
Kérdés hogy az on-device AI-baromságok mennyire szívják majd le.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
aktív tag
válasz Schafranek #15 üzenetére
Nálam sincs. Hiába próbálom vele megértetni, nem látja, hogy nem vagyunk egyformák. Ha neki kell, akkor mindenki másnak is kell… de a világ nem így működik.
-
papp54
aktív tag
De úgy is meg lehetne oldani mint az androidon sok gyártó megoldotta. Ha nem kell ki lehet kapcsolni a gyors töltést. Ez nagy dolog lenne az Apple-nek? Nem mindig egy helyben kell toporognia az inovációnak. Meg kell adni a lehetőséget főleg ha már mások kitaposták/kitesztelték az utat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12
-
aktív tag
Persze, ez így tiszta sor, bizonyos, hogy vannak az iPhone-os felhasználó társaim között is olyanok, akiknek ez fontos, illetve olyan is van, aki emiatt nem vált iPhone-ra. Ezt teljesen értem.
Azt nem értem, hogy miért próbál mindenkit egy kalap alá venni a topiktárs. Úgyse fog neki sikerülni…
A BE/KI kapcsolási opció mindenkinek jó volna. -
aktív tag
válasz Schafranek #18 üzenetére
-
-
ddaydome
senior tag
Nehéz egy hívővel konstruktív beszélgetést folytatni..... Igazi elvakult fan vagy. Ha nincsen rá szükséged is ott lehetne 400e ft-ért, de nincsen benne.
Ez amolyan almás felhasználó válasz, nincsen rá szükségem
Ja és még sosem rohant senki sehova, ezt látom minden reggel[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
nem azt mondta, hogy ne legyen benne, csak hogy neki nem kell. nekem sem. sőt, ennek a töltési sebességnek a fele is elég lenne. ami viszont hiányzik, az egy normális zoom kamera. vagy kettő. lehet másnak meg pont az annyira fölösleges, mint nekem a gyorsabb töltés... én is mondhatnám, hogy mindenkivel előfordul, hogy kéne egy jó zoom kamera, és aki tagadja, az fan.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
ezt a nincs rá szükségemet kb az i4 óta olvasom (hú mi ment már akkor hogy nem kell a péklapát 4" , a bt fájlátvitel.. ) aztán úgy 5 év késéssel be van lengetve mint forradalmi fícsör valami fantázianévvel
spec nekem sincs szükségem gyorstöltésre, de évente párszor mindig előfordul hogy rá kell dugni a gyorsra, és milyen jól jön akkor hogy negyed óra alatt belenyom egy tartósat ennyi pénzért ne legyen már kompromisszum, pláne hogy a kínai fosok negyed áron beleraknak mindent -
ddaydome
senior tag
válasz DeathAdder #27 üzenetére
Nem gond. Majd.amikor kb. 5p alatt feltölt egy telefon, majd akkor is ugyanez legyen a vàlasz.
Nincs rà szükségem, töltsön 80 percig. Addigra kb. 700e lesz egy teli.
Nevetséges.....[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem szokott 0-ra merülni a telóm
nekem sincs szükségem a gyorstöltésre (bár a telóm most 80w-ot tudna de nem veszek ezért 17k-ért töltőt)
a 20w-os ipad töltőm pont elég de, inkább 10w-tal töltöm éjjelente a telóimat[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
xhege
veterán
Na akkor én leszek az Apple fan akinek jól jönne a gyorstöltés. Nálam van olyan amikor jól jönne ha 15 perc alatt tudna egy 50-60%-ot beledobni a telefonba a töltő. Az életem 90%-ban nem hiányzik, de van amikor örülnék neki.
A Oppo X6 Pro telefonból ez a funkció, illetve a jobb fotós képessége hiányzik nekem az almából. Egyébként mint telefont nem szerettem az Oppot. -
DS39
nagyúr
Spórolós lett ez is, a Pro Max méretű házba akár 6000-es akksi is elfért volna.
Az Apple mindent milliméterre kiszámol, hogy egy fikarcnyival se legyen több gyártási költségük, és maximális profitot érjenek el.
-
himpike
aktív tag
Majd 5 év múlva bejelentik a gyorstöltést, mint premium funkciót app storeos havi díjas alkalmazással és 30ezer forintos kábellel az innováció csúcsaként...
-
Alusky
aktív tag
Én meg 2.5W-on töltöm, mert a régi USB2 annyit ad ki ahova a kábelt bedugtam. A 3-as portokat használom ott ahova tényleg kell a tempó, vezetékeket meg nem fogok állandóan cserélgetni, hogy most ki legyen bedugva meg hova, bedugtam 5 éve őket oda ahol vannak azóta egy se lett kihúzva.
Még az USB2 tempója is elég, azt a pár száz Mega fotót kimásolja pillanatok alatt így is.Na de nem is ez a lényeg hanem, hogy csúcstelefonokról beszélünk valag pénzért. Nem használom legfeljebb gyorstöltővel na bumm, sok mindent nem használok ezen kívül se, attól még benne kéne lennie. Egyre szánalmasabb cég, tényleg csak azért marad mellette az ember, mert már megszokta nagyon. Most ráadásul végre, ATYAÚRISTEN elértük a Windows Mobile (nem a Windows Phone) tudását és pakolhatjuk szabadon az ikonokat még a felhúzható menüben is, ezzel sikerült elérniük, hogy most megint nem cserélem le őket másra.
Hát ez van, egy autista ember cége, terméke, aztán ez a mentalitás ment át a következőkre csak ott már profitkergetés és népmanipulálás, mire számítottatok.[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
p2pp
őstag
A Pro verzió lehetne legalább 4000-es végre, mert így nagyon karcsú sztem.
De majd menet közben kiderül a 14 pro-hoz képest hol tartunk.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
evR
aktív tag
iOS 18 bug-jairol mit tudni? Engem iPhone11-en érzékelt akku idő érdekelne.
''...trend a lelke mindennek...''
-
arkone
aktív tag
válasz Schafranek #35 üzenetére
Az akkuidőért mindenki vállalná azt a kis tömeget. Azért a szél el ne fújja már az embert!
-
fornettisuti
veterán
Ezen most meg kellen elepődni vagy mi? A profitorientált vállalkozás rövidtávú célja a profitmaximalizálás.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #47 üzenetére
Ez az igen erősen erőltetett dolog mindig csak akkor jön elő, ha az Almát lehet vele csesztetni. Érdekes.
Az összes ilyen cég így működik, de azok “jó fiúk”, ez meg maga az Ördög. 😄 És én vagyok a “hívő”, no comment.
Ráadásul úgy vagyok hívő, hogy közben tetszik az Android, követem is, használom is. Érdekes dolgok ezek. Van, akit elvakít az utálat és csak kötözködni jár a fórumra.[ Szerkesztve ]
-
Schafranek
tag
válasz Bathorypeter #46 üzenetére
Tavaly júniusban vásároltam, most nekem is 98%-os az ios szerint.
Amúgy nagyon örülnék, ha a gyártó ezt a %-os dolgot kivenné a rendszerből, hiszen nagy jelentősége nincs.
Részben azért nincs, mert gyengébb akkuval is lehet használni a készüléket, részben pedig azért, mert hivatalos Apple szervizben, lehet eredeti alkatrészt cseréltetni.
Ennek ellenére egyeseknek baromi fontos a %-os érték...Otium est pulvinar diaboli.
-
Bathorypeter
tag
válasz Schafranek #50 üzenetére
Szeptemberbe jelent meg,biztos 15 pro-d van?
Amúgy én is baromságnak tartom,mert sokan azt hiszik,hogy 1 év múlva is 100-as akku kapacitásuk lessz
[ Szerkesztve ]
-
Schafranek
tag
-
-igu-
addikt
"Gyorstöltés mindenkinek kell. Nekem ne mondja senki, hogy legalább egyszer ne jött volna jól, ha 30-40 perc alatt meg van 0-ról."
jelen
"...szerintem mindenkinek van olyan, hogy: elfejeltettem töltőre rakni és rohannom kell valahova."
ha nagyon elkapna az erzes, akkor mellecsapnek egy kulso akksit, majd tolt utkozben
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Z-o-t-y
tag
Ez a nekem nem kell gyorstöltés dolog érthető addig, amíg valaki nem használta, és szokott hozzá. Nekem i15 Pro van és nagyon hiányzik a gyorstöltés, ugyanis eddig nem kellett külső powerbank, most megint gndolkozok rajta, mert eddig mikor el kellet indulnom valahová és láttam hogy 28 százalékon vagyok, akkor feldugtam tölteni a kínai csodát (oppo) jöttem mentem felöltöztem, elkészültem, eltelt 10 perc és már 60-80 százalékon volt amivel el lehet indulni bármerre. Na ezt el kellett felejteni. Sajnos azért nem olyan bika az akku hogy kibírjon intenziv használat mellett egy teljes napot, így kell töltei napközben is. Imádom a telefont, de látom a fától az erdőt.
http://instagram.com/_doublez_
-
aktív tag
-
joey04
titán
-
aktív tag
Így van, korábban írtam is, hogy egy kapcsolható megoldás mindenkinek jó lenne.
Nekem sem azért nem fontos, mert iPhone-t használok (ugye, evégett kaptam támadást, degradáló jelzőt a szál korábbi részében), hanem azért nem kell, mert ilyen az életvitelem.
Engem nem zavar, hogy másoknak szükséges a gyors töltési lehetőség, sajnos ugyanez fordítva már nem igaz. Nekik valamiért nem fogadható el, ha nem mindenki egyforma. De ez legyen az ő bajuk…. 😀 -
Cannabis7
senior tag
te meg erre ragadtál rá nagyon, hogy akkor másnak is kell, nincserről szó, akinek nem kell annak nem kell, szögegyszerű tény. Viszont a telefonba kellene a funkció már, részemről ez sem vita kérdése, kár fejtegetni, az okok egyértelműek.
Sőt mi több, az élet is szögegyszerű.[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz Schafranek #60 üzenetére
Csak azon nincs IOS többek között. Így mondjuk jobban örülnénk neki, ha az iPhoneba jönne egy ilyen feature.
Ez a "akkor dzsunka telefont kell venni" duma nagyon ostoba. Nyilván nem ez a legfontosabb dolog számomra egy telefonban, mert ha ez lenne, akkor nem iPhone-t használnék, de én örülnék neki, ha lenne iPhone esetén is ilyen lehetőség. -
Schafranek
tag
,,Csak azon nincs IOS többek között. Így mondjuk jobban örülnénk neki, ha az iPhoneba jönne egy ilyen feature."
Megértem, de meguntam az ez irányú felesleges és értelmetlen nyekergést.
Azt gondolom, az a végtelenül ostoba ember és/vagy hozzáállás, amikor nem képes valaki elfogadni, hogy ez jelenleg nincs. Talán lesz, de most nincs.
Arról nem beszélve (ahogy Zsolt72 irta), ha nekik kell a gyorstöltés, akkor mindenki másnak is kell. Na ezt nevezem ostoba és szűk látókörnek.Esetemben is vannak a szifonnak hiányosságai, melyeket szóvá tettem (az egyiket ebben a topicban), de nem forszíroztam a kelleténél tovább.
[ Szerkesztve ]
Otium est pulvinar diaboli.
-
xhege
veterán
válasz Schafranek #62 üzenetére
Persze értem, és én sem szoktam lovagolni ilyesmin. Felnőtt emberként pro és kontra érvek, illetve gyakorlati próbák alapján el tudom dönteni, hogy számomra az iPhone a piacon elérhető legjobb megoldás jelenleg. Nyilván lehetne ezen még javítani (sok helyen), de ismerjük a cég gyakorlatát, ezzel kell együttélni.
-
janeszgol
félisten
"Arról nem beszélve (ahogy Zsolt72 irta), ha nekik kell a gyorstöltés, akkor mindenki másnak is kell. Na ezt nevezem ostoba és szűk látókörnek."
Nem. Legyen benne értelmes gyorstöltés, mert csúcs készülékekről beszélünk, és akinek nem kell, annak legyen lehetősége kikapcsolni. Őszinte leszek én a Samsungokon mindig kikapcsolom, mivel lehet, illetve az a gyorstöltésnek nevezett sz.r inkább csak melegíti a telefont, mint gyorsabban töltené. Xiaomin nem lehet kikapcsolni ,de nem is tenném, mivel már a 11T-ben is 67W volt.
-
Ádám16
addikt
válasz BusinessGuy #41 üzenetére
[link] Ez a srác szerintem az egyik top tesztelő.
Itt pont a 24 Ultra kúpol meg mindent.Egyébként a 13 minim mellett megértem az üzemidőparát (estére garantáltan KO), de egy 16P szerintem lazán kell tudjon 1 napot aktívabb használat mellett is.
-
Z-o-t-y
tag
"Azt gondolom, az a végtelenül ostoba ember és/vagy hozzáállás, amikor nem képes valaki elfogadni, hogy ez jelenleg nincs."
Na ma még nem ostobáztak le, én el tudom fogadni, különben nem is vetem volna meg, ugyanakkor ebben a kategóriában szerintem ciki, hogy nincs, és nekem hiányzik. Szerintem a 60 Hz is ciki 400e t-ért, de biztos arra is írnák, hogy nekik nem kell több, szóval ez parttalan beszélgetés.
http://instagram.com/_doublez_
-
Schafranek
tag
,,...el tudom fogadni, különben nem is vetem volna meg, ugyanakkor ebben a kategóriában szerintem ciki, hogy nincs, és nekem hiányzik."
Veled is egyetértek, illetve maximálisan megértelek, vm. a 60 Hz-el kapcsolatban is egy véleményen vagyunk.
Nekem a gyors töltéssel kapcsolatos csörtét illetően más gondom volt...Otium est pulvinar diaboli.
-
GoldhandRent
őstag
válasz Schafranek #18 üzenetére
keson irok mar ( ) , de kinek nincs ideje ejszaka 3 orat tolteni 5 wattal? ezek a telefonok mar rohogve kibirnak 1 napot (normal+ hasznalattal).
Ha elfelejti az ember az ciki, de egy kis csepptoltes is sokat segit. Ha rendszeres az ejszakai toltes, akkor masnal reggelre kb 20-40% korul van. Reggeli vagy utkozbeni toltessel siman kibirja azt a napot is.-
-
p2pp
őstag
válasz GoldhandRent #69 üzenetére
Huawei CP61 27W Vez nélküli töltőpaddal töltöm.
Nemtom mennyivel megy, de viszonylag gyorsan feltölti.
Nem melegíti fel nagyon a telót, mert 3x nagyobb és
ventilátoros a töltőpad.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
BusinessGuy
őstag
Samsung szponzorált tesztelő akinél ott bukik el a dolog hogy a tesztek javában az s24 ultra paraszthajszállal volt jobb a 15 pro maxnál közben a 15 pro maxnál a 16 pro max jelentősen jobb. Irják is alatta hogy a samsung beállitásokat se mutogatta de azt kb fhd-re butitva tudja hozni ami a videóban van.... A kamera tesztjei is tréfásak, a samsung még a 14 pro maxot sem érte be kamerában nála meg szinte holtverseny....
Közben az összes többi tesztben amiket mások csináltak egyöntetüen a 16pm nyert jelentősen... -
klaya86
senior tag
válasz GoldhandRent #69 üzenetére
Az esetleg megfordult a fejedben, hogy nem mindenki éjszaka tölti? 2-3 műszakos meló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest