Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz Schafranek #62 üzenetére
Persze értem, és én sem szoktam lovagolni ilyesmin. Felnőtt emberként pro és kontra érvek, illetve gyakorlati próbák alapján el tudom dönteni, hogy számomra az iPhone a piacon elérhető legjobb megoldás jelenleg. Nyilván lehetne ezen még javítani (sok helyen), de ismerjük a cég gyakorlatát, ezzel kell együttélni.
-
janeszgol
félisten
"Arról nem beszélve (ahogy Zsolt72 irta), ha nekik kell a gyorstöltés, akkor mindenki másnak is kell. Na ezt nevezem ostoba és szűk látókörnek."
Nem. Legyen benne értelmes gyorstöltés, mert csúcs készülékekről beszélünk, és akinek nem kell, annak legyen lehetősége kikapcsolni. Őszinte leszek én a Samsungokon mindig kikapcsolom, mivel lehet, illetve az a gyorstöltésnek nevezett sz.r inkább csak melegíti a telefont, mint gyorsabban töltené. Xiaomin nem lehet kikapcsolni ,de nem is tenném, mivel már a 11T-ben is 67W volt.
-
Z-o-t-y
tag
"Azt gondolom, az a végtelenül ostoba ember és/vagy hozzáállás, amikor nem képes valaki elfogadni, hogy ez jelenleg nincs."
Na ma még nem ostobáztak le, én el tudom fogadni, különben nem is vetem volna meg, ugyanakkor ebben a kategóriában szerintem ciki, hogy nincs, és nekem hiányzik. Szerintem a 60 Hz is ciki 400e t-ért, de biztos arra is írnák, hogy nekik nem kell több, szóval ez parttalan beszélgetés.
http://instagram.com/_doublez_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest