- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
tibbike01 #21789 üzenetére
Én per pill. a nehéz/fűszeres illatokat preferálom, a friss illatokat az elmúlt 25 évben teljesen meguntam, nem igazán tudnak újat mutatni. Amit office friendly-nek gondolok, az a most szerzett Oud for Glory. Kicsit gyenge, hamar elillan, inkább egy elejétől fogva bőrközeli illat, de végül is kellemes. Bár engem nem szokott zavarni, hogy a fél emelet érzi, hogy arra járok.
Nagy kedvencem mostanában a Nishane Musiqá Oud. Ha most nem kellett volna szervizbe vinni a kocsimat, akkor már útban lennének az Aaron Terence Hughes mintáim, de hát az autó fontosabb volt. Majd jövő hónapban! Itt úgysem írta senki, hogy próbálta volna, leszek én kísérleti nyúl!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest