Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
válasz
Viviennen76 #20295 üzenetére
Most az a kérdésed hogy eredeti-e vagy sem? Persze hogy eredeti.
-
El Gringo
senior tag
szia! mit szeretnél ezen csekkolni. ez egy 2020-as batch. Vagy koronás voltál, és rosszabb lett a szaglásod, vagy szimplán más időben fújtad a mintát, fújd ruhára is, és többet. Mérd le, ha izgulsz, az üveg kupak nélkül 334g közelében lesz. Ha a kupak is jól van rajta, nem hamis. bár az már így egyértelmű
-
Viviennen76
csendes tag
válasz
Piftuka #20269 üzenetére
Sziasztok!
Elküldtem a Neroli fb oldalának a képeket, valamint egy levelet hogy mennyire nem ezt várja az ember egy luxus parfümériától. Elnézést kértek, valamint hogy biztos szállítás közben történhetett ez.. és hogy karácsony előtt kicserélik. Amin csodálkoztam hiszen vasárnap írtam nekik, és a honlapjuk szerint nincs is raktáron. A csere nem is történt meg. Természetesen karácsonykor nem írok, hogy mi a helyzet, de majd hétfőn..Más: Tudnátok segíteni hogy Mancera kódot hol tudok csekkolni? Volt már mintám a Mancera Vanille Exclusive-ból aminek a hatósugara és tartósága is kiemelkedő volt.. most megrendeltem 120ml-s változatban de nem tűnik olyan jónak ..
a batch code: 20C077B Vivantis-ról vásároltam.
-
Palesztin994
aktív tag
Hát, ha tudnak. Ez már sehol nem kapható kb. itt is 3x-os áron van, mint fél éve. Írtam, visszakértem a pénzt. Alapvetően olcsó parfümöt nem szeretek venni, bár ezt barátnőm imádta, 80%-os és EDP, szóval annyira nem lehet talán gagyi, de inkább ezek után szerintem ő is douglasban venne újat. :D
-
pohár
félisten
válasz
Palesztin994 #20283 üzenetére
írj nekik, hogy romlott lehet a parfüm, valószínűleg küldenek másikat
-
Palesztin994
aktív tag
Ennyi van rajta, hogy nem eladásra, ahogy a képen látható. Üveg alján van egy sorszám egy címkén, ami megegyezik a dobozéval. Semmi olyan nincs rajta, ami azt jelolné, hogy nem eredeti. Mivel ez egy benutató darab és nem jelezték a honlapon, meg még valószínűleg romlott is, így gondolom szó nélkül vissza kéne venniük.
-
zoszt
tag
válasz
Palesztin994 #20280 üzenetére
Ha van valahol tester felirat rajta, akkor bemutató darab lehet, de attól még finom illatúnak kellene lenni. Ha esetleg hivatalos factice vagy dummy üveg, akkor az üvegben lévő lötyi nem parfüm, de ez is elvileg fel van tüntetve a doboz/üveg alján, vagy valahol. Mivel az illata így se, úgy se jó, vissza kellene majd vinni/küldeni.
-
pohár
félisten
válasz
Palesztin994 #20280 üzenetére
sima teszternek tűnik, lehet rosszul tárolták, és megromlott időközben
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Ezt a parfümöt rendeltem, erről az oldalról. Árukeresőn jó értékeléseket kaptak. Ez egy kifutott parfüm, barátnőm kedvence volt régen, most meg akartam lepni vele, de kibontotta és az édes, virágos illata helyett egy keserű fos volt a cucc.. A dobozáról itt vannak képek. Ez egy bemutató darab? Bontatlan volt, de ezektől független eredeti kéne legyen, nem? Az oldalon semmit nem irtak arról amúgy, hogy bemutató darab lenne..
-
törölt tag
Kedves naplóm: ma megdicsérték a kézfertőtlenítő gélem illatát
-
Vamos92
csendes újonc
válasz
El Gringo #20272 üzenetére
Megvolt 🙂 Olyasmit olvastam hogy a vanilia mint alapanyag annyi drága lett,hogy megoldották máshogyan más összetevőkkel az új (egyébként nem olyan jó) EDP verzióban. 1-2 ember berakta külföldi fórumokon hogy az Ultra Male is a közeljövőben erre a sorsa fog jutni szintén a vanília miatt.. forrás nem volt megjelölve, de tényleg több fórumon olvastam
-
szekra
addikt
Lancôme La Vie Est Belle-hez hasonló illatot tudnátok ajánlani?
-
herdsman12
őstag
válasz
Viviennen76 #20267 üzenetére
Ritka szemét társaság amelyik képes ilyen terméket küldeni.
Bedobnám a képet a Facebook-ra is, megírhatnád majd, hogy mire jutottál velük. -
Piftuka
veterán
válasz
Viviennen76 #20267 üzenetére
Ez szemlátomást használt példány. Nagyon sok hiányzik belőle. Nyugodtan kérj cserét, vagy pénzvisszafizetést.
-
Genji
őstag
Srácok! 30ml parfüm üveg kellene SOS 5db. Lehetőleg valami hosszúkás minőségi szórófejes. Hol tudnék venni? Nagyon köszönöm a segítséget!
-
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
A Neroliból rendeltem egy 10ml-s Essential Parfums illatot amibe beleszerettem.. Bedobtam a kosárba ezt a gyári mini példányt (amúgy már nem elérhető, úgyhogy lehet az enyémet is csak valahonnan előásták..) Mindenesetre boldogan csomagolom ki, de látszik hogy a doboz sérült mintha bontott lenne, valamint az üveg sincs tele töltve, míg a hivatalos fotón teli van. Esetleg van köztetek aki vett ilyen 10ml-s példányt? Tele van töltve? -
ak76
senior tag
Itt is a rózsa dominál, projekciója kb mint az eredeti BA-nak, talán egy kicsit jobban átjön az oud, a rengeteg rózsán keresztül.
Csak decantot vennék belőle, mert a sima BA is elhasználhatatlan mennyiség 100ml-es kiszerelésben, ez meg annyival nem jobb/több hogy érdemes legyen beruházni rá annak akinek van az alap illatból. -
Misogi
aktív tag
Ezen a parfimo.hu oldalon hogy létezhetnek ilyen jó árak?
-
Misogi
aktív tag
Ez egy egész jó deal szerintem ha valakit érdekel: [link]
-
Fr0z3n
őstag
Nem reklám, csak szoktak boltról érdeklődni. A parfimo.hu-tól rendeltem egy zadig & voltaire this is him 100 milis tesztert kedden, ma kaptam kézbe és eredeti. Lényegesen olcsóbb mint máshol, ez igaz pár másik parfüm teszterre is. Szóval bátran lehet rendelni a kevés ÁK értékelés ellenére.
-
tobias40
veterán
Mi történhetett a Montale Starry Nights parfümmel amit most rendeltem és kaptam meg a Notino-ról?
Sem a korábban érkezett teszteren nem érzem most azt az illatot amit korábban,sem a nem régen megkapott parfümön.Nem bennem van a hiba mert a feleségem sem érzi.
Uanannyit fújok és uanoda és alig érzem azt az illatot amit korábban 12 óra múlva is éreztem és nagyon tetszett!Mi változott 2-3 nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest