- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Na egy rövid review a 03/2020-as Armaf CDNIM batch-ről, vivantis-ról.
Ugye ez már az új dobozzal jött, amin van egy frankó textúra és matrica. Az üveg krva nehéz, fekete lánc és fekete sprayer. Az a kis logo nem lóg hanem valamiért a jobb felső sarokba van rögzítve.
Délután 2 körül fújtam 1-et direkt a csuklómra hogy megnézzem mennyire tartós, utána fújtam a nyakamra még kettőt. Megcsapott az a nagyon erős citromos illat, ami ugye lecsengett és átalakult kb. félóra alatt. Füstös, ananászos, már majdnem szúrós illat. Egész jó egyébként, közvetlenül bőrön is, nem túl szintetikus.
Tartósság szempontjából nem számítottam arra hogy ilyen jó lesz. Mint írtam, délután 2-kor fújtam egy darabot a csuklómra, 9-kor voltam futni és megcsapott az illat még mindig és közelről még mindig lehetett érezni és nem volt nagyon gyenge.
A projection-t tekintve (bocsi de muszáj angol szavakat használnom, mert magyarul nagyon weird) nem vártam túl sokat egyébként. Gondoltam hogy nem lesz olyan "BEAST MODE" mint ahogy sokan említik de nem volt rossz. Kb. 1-2 óráig erős, de nem túl erős, 2 óra után voltak alkalmak amikor már nem éreztem viszont az egyik boltban megkérdezték hogy mi ez meg hogy már akkor érezték mikor bejöttem az ajtón...Hát nem tudom hogy ez hogy lehetséges?
Mindenesetre nem rossz, nem dobtam tőle hátast és valószínűleg több üveggel már nem is fogok venni, de ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest