Új hozzászólás Aktív témák

• Misogi

aktív tag

Na egy rövid review a 03/2020-as Armaf CDNIM batch-ről, vivantis-ról.

Ugye ez már az új dobozzal jött, amin van egy frankó textúra és matrica. Az üveg krva nehéz, fekete lánc és fekete sprayer. Az a kis logo nem lóg hanem valamiért a jobb felső sarokba van rögzítve.

Délután 2 körül fújtam 1-et direkt a csuklómra hogy megnézzem mennyire tartós, utána fújtam a nyakamra még kettőt. Megcsapott az a nagyon erős citromos illat, ami ugye lecsengett és átalakult kb. félóra alatt. Füstös, ananászos, már majdnem szúrós illat. Egész jó egyébként, közvetlenül bőrön is, nem túl szintetikus.

Tartósság szempontjából nem számítottam arra hogy ilyen jó lesz. Mint írtam, délután 2-kor fújtam egy darabot a csuklómra, 9-kor voltam futni és megcsapott az illat még mindig és közelről még mindig lehetett érezni és nem volt nagyon gyenge.

A projection-t tekintve (bocsi de muszáj angol szavakat használnom, mert magyarul nagyon weird) nem vártam túl sokat egyébként. Gondoltam hogy nem lesz olyan "BEAST MODE" mint ahogy sokan említik de nem volt rossz. Kb. 1-2 óráig erős, de nem túl erős, 2 óra után voltak alkalmak amikor már nem éreztem viszont az egyik boltban megkérdezték hogy mi ez meg hogy már akkor érezték mikor bejöttem az ajtón...Hát nem tudom hogy ez hogy lehetséges? :D

Mindenesetre nem rossz, nem dobtam tőle hátast és valószínűleg több üveggel már nem is fogok venni, de ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés