-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Tapasztalat alapján melyik webshopból/webshopokból merjek rendelni, akár teszter kiszerelést? Van valakinek tapasztalata?
Annyit vettem most észre, hogy a futárpláza ugyanaz, mint a parfumhaz.eu és nem vesznek vissza "felbontott" parfümöt.."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Mi van olyankor, ha a frangrantica azt írja, hogy 40, 100 és 150ml-es edt-ben érhető el a parfüm, árukeresőn meg van 75, 125 és 200ml verzió is, teszterből 150ml is. (hugo boss just different)
Bármelyik bátran megvásárolható?
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
FerNandor
őstag
A just different kb 30 órája lett fújva a papírra és még mindig lehet érezni. A dylan blue-t is, abból viszont alig tudtam fújni, mivel kb üres volt az üveg.
Plusz a bottled night is nagyon jó.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Úgy tűnik megtaláltam végre, ami nekem tetszik.Hugo Boss Just different
Versace Pour homme dylan blue
Versace ErosJust differentet biztosan fogok venni, remélem a páromnak is tetszik.
Még várok mintát a boss bottledből, meg daarejt és egy CH 212 VIP NY-ot.Update: a just different szerintem fantasztikus. A dylan blue ugyancsak. A just different szerintem az az illat, amit hébe-hóba éreztem, nagyon tetszett, de sosem tudtam, hogy mi az. Nem tudom milyen összetevő az, amit érzek benne és tetszik, de szenzációs összességében és úgy tűnik tartós is lesz.
-
FerNandor
őstag
Hát ma sem jutottam dűlőre.
Azzaro chrome nem igazán. Már a chrome pure sem igazán.
Montblanc legend intense sem, jpg le male és ultra male sem, bőrön. Papíron jó volt, de bőrön nem, túl émelyítő.Talán CH 212 NY, versace eros ami eddig tetszik. Mondjuk a 212 először eléggé ecetes volt a bőrömön, de utána nem lett rossz.
Clinique happy (narancs) nem rossz, de nem igazán tudnám magamon elképzelni.
Calvin Kleinből mutatott az eladó valami eterné airt, bőrömön az sem tetszett. Luna rossa és luna rossa black sem, mondjuk a black nem volt rossz, de mégsem. plusz a terre D'hermes sem.ADG nem rossz, de írtátok, hogy gyengült stb, annyira nem fogott meg ez sem.
-
FerNandor
őstag
válasz tibbike01 #14233 üzenetére
A chrome-ot szaglászgattam, de nem fogott meg. A chrome pure-ról beszéltem, ami szerintem teljesen más és egyből nagyon megtetszett, de össze fogom hasonlítani a sima chrome-mal.
Megnézem azokat is, amiket mondtál. Plusz azt hiszem a Le male is nagyon bejön, tesztcsíkon rettentő tartós. De megyek még egy-két kört
ADG az az acqua di gio?
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz Fr0z3n #14231 üzenetére
Nekem kókusz nem tűnt fel egyáltalán
Szerintem nagyon finom ez a pure. A bottled night nem igazán tetszik. Eléggé boss párti voltam, de sajnos nem igazán találtam meg bennük azt, amit kerestem/vártam. Még talán majd a bottled.
De még megyek 2-3x biztos szaglászni, de most ez a pure egyelőre nagyon megfogott, és a páromat is végre."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz #72797440 #14220 üzenetére
Azzaro chrome pure egyelőre nagyon jó!
Mercutio_ : nem bp-i vagyok, itt douglas és Müller van, plusz persze dm és rossmann.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Mindennapi használatra milyen parfümöket ajánlanátok megnézni? Citrusosakat nem igazán szeretnék, túl édeset sem, legyen viszont tartós és árban nem drága, kb netről max 10-13 ezer a nagyobb kiszerelés. Alapvetően kifinomult, férfias illatot keretek.
Eddig sokáig a fehér dieselt használtam, de gyenge lett, vagy nem tudom... plusz az alap hugo boss hugo mant."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
A Boss Bottled-ről mi a vélemény? Mennyire tartós stb..? Olvastam neten, hogy mintha lett volna újítás benne és már nem olyan, mint régen.A Bottled és a bottled intense edt között gondolkodom egyelőre...
Neten melyik webshop ajánlott? Parfumhaz.eu igen?
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz slick-adam #14184 üzenetére
Köszi. Ez sajnálatos. Lehet, hogy itt is ilyesmi van a háttérben. Nem gondolnám, hogy drogériában hamis lenne és azt sem, hogy így hozzászoktam volna egyszer csak, pont a 3. üvegnél.
-
FerNandor
őstag
válasz -secret- #14182 üzenetére
Köszi. Nekem is ilyen.
Nem tudom, mi van, de szerintem másak ezek a fehér dieselek már. Kb 4 éve vettem először az elitparfümél személyesen és nagyon megtetszett, megszerettem. Sokáig éreztem az illatát, tartós, erős is volt. aztán vettem a rossmannban. Ott nem vettem észre semmit. Aztán megint rossmann és ez már nagyon fura volt: gyenge, alig éreztem a fújás elején is, nem hogy később.. mintha teljesen más lett volna. Ami most van, az dm-es, de szerintem ez is gyengébb, mint a legelső. Párom szerint nem, de szerintem igen. Nem értem, más is panaszkodott, hogy mintha másabb lenne a fehér diesel, mint régen..Van ezzel kapcsolatban valami infó?
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Fehér diesel plus plus masculine parfüm alján milyen számnak kell lennie, a láng piktogram mellett? És ez mit jelent amúgy?
Az utolsó kettő drogériás vásárlásom szerintem hamis..
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest