Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Na, akkor menjünk sorba.
Úgy vélem, itt magázódásnak helye nincs, ez egy fórum, ahol amúgy is nicknéven, valós személyiség nélkül nyomjuk. Annyira nem vagyok ám öreg, csak amikor regeltem, foglalt volt minden név, amivel bepróbálkoztam. Akkor volt pár éves a lányom, beszélgetett, és nyílt ki az értelme. Hogy megadja az idősebbeknek a tiszteletet, a család baráti körébe tartozó, velünk egykorú férfiakra is a nevük után tett "bácsi" jelzővel kiegészítve hivatkoztunk. Persze hatalmas röhögések lettek az ismeretségi körben, és rám is rám akasztották viccesen ezt a jelzőt. Na, pont akkor regisztráltam, így sikerült a nicknév. Ezt én viccesnek szántam, és nem azért hogy annyira öregnek érzem magam. Persze, elteltek az évek, sok itt fórumozó a gyerekem lehetne, sőt, korban az is beleférne, hogy unokával járjak pecázni...de hozzánk hasonlóan a lányom se kapkodja el a családalapítást..Na de a lényeg, szerintem egyszerűbb a tegeződés.
Másodsorban, köszönöm az invitálást. Motorral el nem mennék, azzal maximum a lakhelyemhez képest 100-120km sugarú körben mozgok, hobbi szinten, kizárólag jó időben. Horgászcuccal az autóba sem férek el lassan.
Amúgy gondolkodtam Tiszai pecán, a munkahelyemnek (mentőszolgálat) elvileg van Gergelyiugornyán egy kis üdülője, hacsak azt is el nem kótyavetyélték.
Asszony vízparti szálláshelyeket keresett a múltkor, láttam, de olyat, ahova a SZép kártyát el lehetne költeni...Éppen a Gyékényesi tónál nézegetett valami szálláshelyet.......
Szóval még nem tudom, merre indulunk, de köszönöm az invitálást, lehet hogy priviben megkereslek.
Sajnos, amilyen világ van az EÜ-ben, az sem egyszerű, hogy együtt kivegyünk 1-2 hét szabadságot asszonnyal. Ő nővér, én mentőzök. Ugyan megkapjuk a szabadságot, de a közepébe belevágnak valamelyikünknek tuti egy éjszakás műszakot.....Nincs más. Mondják.
Ja, szóval köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74