Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz BLUE TORNADO #49774 üzenetére
Önkormányzat?
Esetleg ha természetvédelmi terület, nemzeti park, Natura 2000 stb. akkor náluk, ők előbb harapnak az ilyesmire.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Zoli bácsi
őstag
válasz BLUE TORNADO #49774 üzenetére
Hamu? Csúnya látvány....? Bocsi, de röhögtem. Nem gúnyolódás, de mindjárt megértitek.
Én Kapuváron lakom, egy kis folyócska kanyarog végig a városkán, a Kis-Rába.
Van a város szélén egy különálló épületegyüttes, amit birtokba vettek...a...a....ööööö szóval egy csoport, akiknek a néven nevezése csúnya rasszista dolog. No, szóval ők nagyon szorgalmasak, de nem munkahelyre járnak, hanem kidobott háztartási eszközöket összeszednek, kábelt égetnek, újrahasznosítanak.
A maradék persze megy a vízpartra, meg a vízbe. Pár éve egy sárkányrepülős fentről lefotózta mi a helyzet, de nem lelem a képeket, de kissé konszolidáltabb helyzetről azért találtam.
A Kis-Rábán, majd a folytatásában lévő Rábcán pecázva több szemetet fog az ember, mint halat...
Szóval...Mit nem adnánk a hamuval szennyező családért....Adjuk helyette a mieinket!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest