Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz andrew911 #83581 üzenetére
Tegnap kint voltam, mozog a sekélyben a hal. Kíméleti mellett pecáztam , fél méteres víz volt spiccbot távolságra, fogtam kb 10 jó méretű bodrit sötétedés előtt, azonnal beindult ahogy szórtam egy kis kaját nekik. Már majdnem teljesen besötétedett jött egy vidra arra, kb 5 méterre volt a csónaktól mikor észrevett, lebukott. Mondom nehogy felvegye a harcsázókat 10 méterre voltak dobva kb. Szerencsére nem ment rá. Később megint arra járt vagy egy másik volt előttem kb 6-7 méterre kavart. Van annyi eszük nem mennek rá a pecára, (csak ne kiabáljam el) pedig ott voltak a szép tenyeres halak nem harapott rá , szép fárasztás lett volna. 2 harcsa volt, és 11 -ig horgásztam. 11 fokot mutatott a kocsihőmérő mikor elindultam, be volt borulva jó meleg volt. Szembe velem láttam fogtak pontyokat is fenekezősök. Szóval jó a sekély , van hal és vidra is.
....
Nálunk a csónakot ingyen lehet a vízen tartani, 5000 az éves csónakos jegy pluszban a területin felül. Ki tudja meddig lesz így mert annyi csónak van a kikötők tele vannak.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz andrew911 #83581 üzenetére
Az jó lesz a kíméleti mellett. Éjjel nappal ott lesznek , nem mennek el abból a kellemes meleg vízből ha ott melegebb mint a mélyebb részeken. Inkább az lehet gond ha kíméletin még sekélyebb és ott sokkal több hal van, de azzal nem tudsz mit kezdeni. Nálunk azt szokták csinálni a kíméleti melletti helyekről srégen a kíméleti felé küldik be , azok szoktak a legfogósabb helyek lenni ilyenkor. Régen mikor nem lehetett 0-24-ben horgászni csak reggel 5-től , voltak olyanok kint aludtak kocsiban el tudják foglalni azokat a helyeket . Ennyire azért nem akartam halat fogni régen se.
Ma tervezem harcsázást csak is a kíméleti környékén , ha a többi horgásztól lehet arrafelé pecázni normálisan. Tele van ott kajával nekik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest