Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Legalább már mehet háttérzajnak, évekkel ezelőtt megbolondultam, mikor az Energofish reklám (Én így érzékeltem) nekiállt üvölteni. Szerintem mást is zavart, mert visszavettek, már nem zavaró.
Amúgy én is egyre kevesebbet nézem, inkább youtube videókat nézek.
Már éppen azon gondolkodtam, veszek egy akció kamerát, haladok a korral, aztán feltolok idén én is egy-két pecás videót a jutyubra. Észt osztani én is tudnék, ha a pecához nem is értek.... -
galervin93
addikt
Ez igazából nézőpont kérdése, pontosabban a fogni kívánt halé. Pontyra egészen biztosan hatékonyabb (mondhatni "kifinombultabb") a method, egyszerűen a ponty táplálkozási szokásai miatt. Ugyanígy a keszegfélék megfogására meg alkalmasabb a hosszú előke.
Szóval az ominózus kijelentés méretes csúsztatás(ok) meg szándékos ferdítés önös érdek (=reklám) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest