- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Legalább már mehet háttérzajnak, évekkel ezelőtt megbolondultam, mikor az Energofish reklám (Én így érzékeltem) nekiállt üvölteni. Szerintem mást is zavart, mert visszavettek, már nem zavaró.
Amúgy én is egyre kevesebbet nézem, inkább youtube videókat nézek.
Már éppen azon gondolkodtam, veszek egy akció kamerát, haladok a korral, aztán feltolok idén én is egy-két pecás videót a jutyubra. Észt osztani én is tudnék, ha a pecához nem is értek.... -
galervin93
addikt
Ez igazából nézőpont kérdése, pontosabban a fogni kívánt halé. Pontyra egészen biztosan hatékonyabb (mondhatni "kifinombultabb") a method, egyszerűen a ponty táplálkozási szokásai miatt. Ugyanígy a keszegfélék megfogására meg alkalmasabb a hosszú előke.
Szóval az ominózus kijelentés méretes csúsztatás(ok) meg szándékos ferdítés önös érdek (=reklám) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest