- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Sickboy25 #7795 üzenetére
Most építkezés volt, 5 éve volt bot a kezemben kb., nagyon hobbihorgászat volt ez most.
Vacak, merev botok (egyet sikerült is eltörni, ki lesz dobva), nem használt orsók... nagyon ragadtak a fékek, muszáj volt vastagabb damilt feltenni.
Attól féltem, még a horogcsomó se fog menni.A felszerelés közel sem volt alkalmas nagyon komoly horgászatra, de az élmény megvolt, halat fogtunk, a kislány jól érezte magát, cél elérve.
Már lassan befejeződik az építkezés, amint lesz a horgászatra is idő meg pénz fejlesztve lesz a felszerelés meg talán elkezdünk gyakrabban is járni, majd talán akkor.
Egyébként voltak komolyan felszerelkezett horgászok, de senki nem nagyon kapkodta ki a botokat, szóval könnyen lehet, hogy ennyi volt a tóban. Aztán lehet foghattunk volna még, de én elégedett vagyok ezzel is. Jól éreztük magunkat és végül is most ez volt a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged