- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
koko52 #67749 üzenetére
Ilyenkor jó ha bagózik az ember. Ezért persze ne szokj rá , de kiváló szúnyogriasztó. Ha csak olyan átlagos a helyzet nem használok riasztót csak cigarettát.
Igaz sokszor párás vízparton a levegő és az leviszi a szúnyogokat az esti 1-2 órás roham után . Nekem legkomolyabb szúnyogos élményeim a Dunán voltak ott is az ártéri erdőn átkelés során. Volt olyan meg voltam pakolva mindkét kezem tele cuccokkal és le kellett dobálnom mindent annyi szúnyog volt rajtam nem bírtam már.
Nekem ami legjobban bevált lehet vannak már jobb cuccok szukunak a kenőcse nem a spray. Kullancsra is szúnyogra is. Csak azzal bekenni az arcod mikor így nyáron megizzadsz ha érzékeny a bőröd nem a legideálisabb de használható azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest