- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
koko52 #67749 üzenetére
Ilyenkor jó ha bagózik az ember. Ezért persze ne szokj rá , de kiváló szúnyogriasztó. Ha csak olyan átlagos a helyzet nem használok riasztót csak cigarettát.
Igaz sokszor párás vízparton a levegő és az leviszi a szúnyogokat az esti 1-2 órás roham után . Nekem legkomolyabb szúnyogos élményeim a Dunán voltak ott is az ártéri erdőn átkelés során. Volt olyan meg voltam pakolva mindkét kezem tele cuccokkal és le kellett dobálnom mindent annyi szúnyog volt rajtam nem bírtam már.
Nekem ami legjobban bevált lehet vannak már jobb cuccok szukunak a kenőcse nem a spray. Kullancsra is szúnyogra is. Csak azzal bekenni az arcod mikor így nyáron megizzadsz ha érzékeny a bőröd nem a legideálisabb de használható azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Stellar Blade
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged