Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freelanced

addikt

válasz vendingo #66261 üzenetére

Köszönöm a választ!

Általánosságban mennyit töltesz kinn egyébként órában? Változó? Kíváncsi lennék mennyit bír az ember egyhuzamban, gondolom azért ha épp van kapás azért fárasztó tud lenni, ha meg nincs akkor azért.

Megnézem a Decathlonos kajákat is, bár ahogy nézem ott is van többféle. Az ajánlott Extreme-k közül csak édes van, jól látom?

DanielLong

Köszönöm a válaszod!

Apránként gondolom úgy is kipróbálok mindent, de azért láttam 2000 Ft és afeletti etetőanyagot is egyébként.

Mondjuk ha a kilós pakk valóban kibír ennyit akkor tényleg nem vészes.

Köszönöm a tippeket is megnézem amiket írtál.

Általános:

Method kosár terén 40-120 dobosúlyú bothoz mi az ajánlott / ideális méret és súly amúgy?

Ezek a Döme orsók, mint például a Fine Carp, Gold Series tényleg jók? Eladhatóság, értékállóság, ár-érték szempontjából lehet, hogy itthon jobb választás ebben az árszegmensben mint egy "nevesebb" gyártó marketing okán túlárazott terméke? Gondolom azért ezen is van felár, de ha el is akarják adni és versenyezni a külföldi gyártókkal kevesebb lehet, vagy tévedek?

Eddig kissé ódzkodtam tőlük valamiért, nem is néztem nagyon egyet sem élőben, de elég sokat volt ajánlva az elmúlt pár hozzászolásban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés