- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58487 üzenetére
Köszönöm!
Mivelcsak két matchem van, a kettő közül a kissé merevebbet, Maver Black Ice Match. Nem egy nagy eresztés, picit feszes, de amúgy vékony a lakk és jó az akciója, dobáskor a középrész is hajlik, brutál jól ki lehet lőni vele a nehezebb úszókat. Egy nagy 10-es cseppólom volt a főólom, úgy szállt hogy öröm volt nézni.WarninShotZ
Nekem a Racer 4000 (meg a Nevis Airtec 5000, ami ugyanaz csak eggyel nagyobb méret meg kettővel kevesebb csapágy) egy bizonyos potton kattan minden egyes hajtókar fordulatnál. Nem tudom mi lehet, de annyira nem zavar, mondjuk én úgy vagyok az orsókkal, hogy legyen valami a boton, a lényegi dolgokat úgyis a horgász meg a bot végzi, az orsó csak zsinórt tárol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged