Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz Zoli bácsi #24866 üzenetére
Most Méz-Szilva ízesítésűt vettem, legutóbb a "pörkölt"-el fürödtem be ugyan így.
Lehet velem, vagy a technikámmal van a baj.
20 éve horgászok és ilyet, hogy etetőanyag ilyen reakciót váltson ki a halakból még nem láttam.
Anno 99 forintos fehér zacsis maros mix-el kezdtem a horgászatot, abból az összes fogós volt, de ezek az újak mind csalódások. Régen a "pörkölt" ízűvel rengeteg halat fogtam, az ánizsos maros mix örök favorit volt, de sajna utóbbit már nem lehet kapni.Furán állok a dolog előtt, mert nem bojliztam, nem hatalmas pelletekkel horgásztam, hanem pár szem csontival, meg kukoricával. Normál esetben 20-50db vegyes halat fogtam ilyen összeállítással régebben, de idén még nem jött össze a mutatvány etetőanyaggal. Ha csak kukoricával horgászok, akkor 4-5 szép keszeg mindig beugrik, na meg a pontyok....
Tegnap direkt vettem haltartót, hogy ma délben paprikás lisztes keszeg lesz. Most mehetek menüzni az étterembe.
Megfogadtam, hogy akkor váltok komolyabb spiccbotra, ha a mostanival 5 pontyon túl vagyok. Lehet csak jövőre jön össze a bot vétel.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tepenzed
őstag
válasz Zoli bácsi #24866 üzenetére
hát a Haldorádó szponzorálja, a kaját ingyen kapja, az összes cikke tulajdonképpen a reklámmal van teli
Bár ki tudja, ha ennyi mindennel megszánna a bolt, ki ne írna havonta egy ilyet cikket ? Máskor tuti nem ezeket használja, csak mikor megy a stáb Legalábbis abban biztos vagyok, hogy a haldorádó etetőanyagokat a hétköznapokban még ők sem használják
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest