Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
sasa311 #89347 üzenetére
Köszi megfontolom! Maga a test ugye alapból lyukasztott középen, még úgy is tudom csúszóra szerelni, ha a gyári rögzítő pálcáját nem nyomom bele a közepébe, és akkor középen fut át a zsinór az úszótesten, csak akkor kell egy nagyobb gumigyöngy fölé az ütköztetés miatt. Most fixre van szerelve, mert túl nagy ereszték itt nincs, egyedül a bóbita láthatósága miatt csináltam ilyen verziót is.
Most is egy drót fül van a szár alján, ezt is tudom direktbe a zsinórra fűzni. Bár nem értem ez miért jobb mint egy apró karabineres forgóba akasztani és az csúszkál a zsinóron. Azt könnyebb megütköztezni, ennek a fülnek elég nagy az átmérője.
Ui.: a test a száron alul-felül gumival van ütköztetve, nem fix, így lejjebb (vagy feljebb) tudom húzni a száron, nem kell levágni az alját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Vallás
- Hálózati / IP kamera
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest