Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarninShotZ
tag
Sikerült kijutni ma is egy pár órás pecára a gyáli Sós-tó horgásztóra. A kosárba ugyanúgy Top mix májas pellet ment kezdésnek, de csak kárászok jöttek. Aztán megpróbáltam pellettel és csúzlival egy kisebb mennyiséget beetetni a parttól kb 15-18 méterre nagyjából egy pontba. A pellet keverék 4.5 mm-es halibut pelletből, illetve 6 mm-es top mix halas pelletből állt, csalinak pedig egy fehér 9mm-es Stég Productos Sea Mixture Upters került fel. Meg is hozta az eredményt, megfogtam eddigi életem halát, majdnem 15 kilós (~14.8 kg) tőponty személyében!
Még 10 feletti halat sem fogtam mellesleg, nem még majdnem 15 kilósat.
Hát volt öröm.
A bölcső 120 cm-es mellesleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest