Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz lumpy92 #62352 üzenetére
No hát a Fekete-Körös nem igazán adta. Igaz nem is voltunk sokat, csütörtökön délután kb. 3 óra, pénteken meg szűk 5 órácska peca jutott. Csütörtökön Városerdő vasúti híd alatt voltunk, ott csorogtunk pár száz métert, 2-2 kapásig jutottunk, 4-5 centis gumikat használva volt csak kapásunk, de valószínűleg nagyon kicsik voltak a süllők, fognyomok is erre utaltak. Másnap feljebb mentünk kicsit, Sarkad alatt van egy csati torkolat, innen csordogáltunk lefelé. Sógornak langós részen jött egy kisebb csukszi, meg egy helyen fogott a mederben két baba süllőt meg ugyanitt volt pár koppintásunk, azon kívül sehol semmi.
A kishalak még mindenütt ott vannak, 5-6 fokos a víz, arra jutottunk, hogy egyszerűen még nincs elég hideg. Nem bandázik az aprónép, gyakorlatilag a sekélytől a mélyig mindenütt ott vannak a meder teljes szélességében, az egész víz pöttyözik, gyűrűzik, rengeteg az ivadék is.
Pár pecással és halőrrel is találkoztunk, mindenki ugyanezt tapasztalja.
Hát ez van, majd lesz még jobb is.A Wizard 2-8g botról: hú! A 180-as hossz csónakban abszolút win, bár ez nem volt szempont a választásnál. A 2g-os jig koppanását is simán érezni vele, de igazán 3-6 grammnál érzi elemében magát. A spicc baromi lágy, utána közepesen szigorú, van benne kis tartalék. Halat ugyan nem, de gallyat húztam vele, 2-3 kilós halig valszeg simán terhelhető.
A 0.06-os Döme fonott nem rossz, lehet picit túl töltöttem a dobot, mert dobtam egy kisebb gubancot, igaz gyorsan oldottam, de le is szedtem vagy 15-20 métert, biztos ami tuti, utána már nem volt gond.
Összességében tizenezer pengőért eléggé megérős cuccnak tűnik. Várom már hogy esetleg az Ipolyon is bevessem apróságok ellen, sügér, domi, kisebb csukák...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest