Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

őstag

válasz lumpy92 #62352 üzenetére

No hát a Fekete-Körös nem igazán adta. Igaz nem is voltunk sokat, csütörtökön délután kb. 3 óra, pénteken meg szűk 5 órácska peca jutott. Csütörtökön Városerdő vasúti híd alatt voltunk, ott csorogtunk pár száz métert, 2-2 kapásig jutottunk, 4-5 centis gumikat használva volt csak kapásunk, de valószínűleg nagyon kicsik voltak a süllők, fognyomok is erre utaltak. Másnap feljebb mentünk kicsit, Sarkad alatt van egy csati torkolat, innen csordogáltunk lefelé. Sógornak langós részen jött egy kisebb csukszi, meg egy helyen fogott a mederben két baba süllőt meg ugyanitt volt pár koppintásunk, azon kívül sehol semmi.
    A kishalak még mindenütt ott vannak, 5-6 fokos a víz, arra jutottunk, hogy egyszerűen még nincs elég hideg. Nem bandázik az aprónép, gyakorlatilag a sekélytől a mélyig mindenütt ott vannak a meder teljes szélességében, az egész víz pöttyözik, gyűrűzik, rengeteg az ivadék is.
    Pár pecással és halőrrel is találkoztunk, mindenki ugyanezt tapasztalja.
    Hát ez van, majd lesz még jobb is. :)

A Wizard 2-8g botról: hú! :D A 180-as hossz csónakban abszolút win, bár ez nem volt szempont a választásnál. A 2g-os jig koppanását is simán érezni vele, de igazán 3-6 grammnál érzi elemében magát. A spicc baromi lágy, utána közepesen szigorú, van benne kis tartalék. Halat ugyan nem, de gallyat :DDD húztam vele, 2-3 kilós halig valszeg simán terhelhető.
    A 0.06-os Döme fonott nem rossz, lehet picit túl töltöttem a dobot, mert dobtam egy kisebb gubancot, igaz gyorsan oldottam, de le is szedtem vagy 15-20 métert, biztos ami tuti, utána már nem volt gond.
    Összességében tizenezer pengőért eléggé megérős cuccnak tűnik. Várom már hogy esetleg az Ipolyon is bevessem apróságok ellen, sügér, domi, kisebb csukák... :)

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés