- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #53885 üzenetére
Dunán rakozom nem orsós bottal tolom . Tudom milyen kapások tudnak lenni . De én pl azért megyek le ,hogy horgásszak s nem azért ,hogy a jövőhét szerdai kajáról álmodozzak . És ráadásul alapból csak 1 bottal horgászom 99% ban , és nem csak a dunán .
Amúgy ki kell engedni a féket és máris van nyelető . Én személy szerint ugyanúgy mint az autóknál az ezer + 1 extrát csak plusz meghibásodási forrásnak tekintem . Nekem a lényeg egy orsónál az áttétel és a jó finom fék . A gyors fékes orsókat sem igazán kultiválom ,mert szerintem egy hagyományos fékesnél ha rendes a fékrendszere sokkal finomabban be lehet állítani a fékerőt . Néztem rengeteg videót és jókat mosolygok rajta ,hogy akasztás után fárasztásnál tekergeti a féket . Mi a faxomnak ha be van lőve előkéhez ? vagy ha nem tud fékerőt állítani rendesen akkor meg húzza meg csumára és kikapcsolt visszaforgás gátlóval horgásszon .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest