- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zoli bácsi #52605 üzenetére
Dobástávban mennyivel tud többet a 2 részes a 3 részesnél , jó kérdés vsz nem lenne olyan extra különbség ebben ha a szerelés többi része azonos. Biztos vannak olyan 3 részes bojlis botok amikkel hasonló távokat meg lehet dobni. Ne szomorkodj a 3 részes miatt vsz mert biztos vannak nagyon jók dobáshoz fárasztáshoz is abban is és könnyen kiviszed nem kell az anyósülésen a botokat hordozni.
Pl ha jól tudom a rekordobásokat surf botokkal csinálják amik általában a hosszuk miatt vagy 3 részesek de lehet több is vagy teleszkóposak. 4,20-as 4,50-es és hasonló surfökkel. Nekem is van 4,20-as teleszkópos surföm nem is tudom hirtelen milyen dobósúly nem szoktam vele dobálós pecát csinálni mert fárasztáshoz nagyon merev. úszózom vele akadóban arra nagyon jó vsz. De 100 métert úgy lehet vele kb dobni ahogy egy feederrel bepöccinted 20-30 méterre laza csuklómozdulattal.
Viszont fárasztáshoz szerintem alkalmatlan cucc.
Víztározón fontos volt a távdobás kora tavasszal késő ősszel úgy lehetett eredményesen horgászni. Egyik évben horgásztam úgy 3 méteres 50-100 grammos pergetőbot 2 részes rajta 50-es orsó (ilyen cuccom volt azért ezzel
és rajta 18-as főzsinór 30-as monofil nyúzóval. Lehetett vele 100 méter környékén dobni de kellett erőlködni hozzá. 60 -70 grammos bordás távdobó ólommal rajta egy pici darával ami éppen befedte a bordákat. Bevágáshoz viszont ilyen távra ez a vékony zsinór nem volt túl ideális ezzel a bottal. Fárasztani viszont meglepően jó volt vele ahhoz képest amire számítottam.
Távdobó feederek nekem nincs ilyenem de úgy tippelném ezek már inkább bojlis botok egy feeder spiccel a végén. Maga a bottest az valami hasonló lehet mint egy 3 librás bojlis pálca .
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest