- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Steady74 #16835 üzenetére
tavaly velem a Kánán ugyanez volt, kimentem meló után ~14 fele, és egy rántás nem volt 19ig
szintén kánikula volt, betudtam annak ... de ezt is átértékelem, mert egyszerűen valami ott nem okés, pedig mondják az ottani visszajárok hogy van benne hal, de nem fogod meg
a) nem, ebbe a tóban nincs hal
b) van hal, de valami olyan különleges csalit szeret amit még nem lógattak be az arca elénem véletlenül mondom, hogy én inkább 1órával hamarabb kelek és kimegyek Tereskére, minthogy oda leüljek és szitkozódjak
Új hozzászólás Aktív témák
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Bestbuy játékok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Plazma TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest